Ocultism & Hipnoza satanism

Distribuie!by  Ocultism & Hipnoza satanism Fiti precauti.  loading... – În aceste zile, când scepticismul si necredinta ni se înfatiseaza atât de adesea în vesmintele stiintei, trebuie sa fim precauti la fiecare pas. Prin aceste mijloace, marele vrajmas însala mii de oameni, ducându-i în robiapropriei lui vointe. Avantajele pe care le obtine […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 Ocultism & Hipnoza satanism


Fiti precauti. 

loading...

– În aceste zile, când scepticismul si necredinta ni se înfatiseaza atât de adesea în vesmintele stiintei, trebuie sa fim precauti la fiecare pas. Prin aceste mijloace, marele vrajmas însala mii de oameni, ducându-i în robia
propriei lui vointe. Avantajele pe care le obtine de pe urma cunostintelor stiintifice care se ocupa de mintea umana sunt imense. El se strecoara în acest domeniu asemenea unui sarpe si prejudiciaza lucrarea lui Dumnezeu.


Infiltrarea lui Satana prin intermediul stiintei se realizeaza în virtutea unui plan foarte minutios. Frenologia, psihologia** si mesmerismul constituie caile directe prin care Satana se adreseaza generatiei noastre si puterea ce va
caracteriza eforturile lui în perioada încheierii timpului de proba. În felul acesta, mii de minti au fost otravite si conduse la necredinta.


În timp ce se crede ca mintea umana exercita o influenta atât de minunata asupra unei alte minti, Satana, care este pregatit sa profite de orice, se insinueaza în mod personal si lucreaza asupra amândurora. Desi cei care se dedica acestui domeniu stiintific slavesc cerurile pentru lucrarile mari si bune despre care spun ca sunt înfaptuite prin intermediul lor, ei sunt inconstienti de natura rea a puterii pe care o favorizeaza; aceasta este tocmai puterea care lucreaza prin semne si minuni mincinoase – toate ratacirile nelegiuirii. Fii atent la influenta acestor stiinte, dragul meu cititor, caci lupta dintre Hristos si Satana nu s-a încheiat înca…

Neglijarea rugaciunii în face pe oameni sa se bazeze pe propria lor putere si sa deschida usa ispitei. În multe cazuri, imaginatia este captivata de cercetarile stiintifice, iar oamenii se îngâmfa datorita simtamântului propriei lor puteri. Stiintele care se ocupa de mintea umana sunt foarte apreciate. Aplicate într-un context corespunzator *, aceste stiinte sunt bune, dar ele au fost preluate de Satana ca mijloace puternice de înselare si distrugere a sufletelor. Iscusinta lui a fost acceptata ca si cum ar veni din ceruri si astfel Satana îsi primeste închinarea mult dorita. Lumea, despre care se presupune ca ar fi atât de avantajata prin frenologie si magnetism animal, nu a fost niciodata atât de corupta cum este acum. Prin aceste stiinte, virtutea este nimicita si se pun temeliile spiritismului.


Controlul mintii îsi are originea în Satana


– Teoria conform careia o minte poate controla o alta minte a fost inventata de Satana, pentru a se putea introduce pe sine ca unul care conduce totul si pentru a înlocui întelepciunea divina cu cea omeneasca. Dintre toate erorile care se prezinta celor care se numesc crestini, nici una nu este mai periculoasa prin înselaciunea ei, nici una nu separa mai sigur pe om de Dumnezeu ca aceasta. Desi poate parea inofensiva, daca este practicata pe pacienti, rezultatul va fi distrugerea, si nu restaurarea lor. Ea deschide o usa prin care Satana va intra si va lua în stapânire atât mintea care se lasa condusa si controlata, cât si cea care a preluat controlul.

Adam si Eva, hipnotizati de Satana. 

– Satana l-a ispitit pe Adam mai întâi în Eden, iar Adam a întretinut o conversatie cu vrajmasul, oferindu-i astfel posibilitatea de a câstiga. Satana si-a exercitat puterea hipnozei asupra lui Adam si Evei, iar aceasta putere a fost încercata si asupra lui Hristos. Dar, dupa ce Domnul a citat cuvântul Scripturii, Satana a stiut ca nu mai are nici o sansa de a triumfa.

Nu te juca cu hipnoza. 

– Oamenii nu trebuie sa studieze metodele de captivare a mintii celor cu care se asociaza. Aceasta este stiinta lui Satana. Sa ne opunem oricarei preocupari de acest gen. Sa nu ne jucam cu mesmerismul si hipnoza – stiinta celui care si-a pierdut starea de la început si a fost aruncat din curtile cerului.

Avertisment adresat unui medic care promova hipnoza. 

– Sunt atât de îngrijorata cu privire la cazul tau, încât trebuie sa continuu sa-ti scriu, deoarece altfel, în orbirea ta, nu vei întelege ca ai nevoie de o schimbare. Mi s-a descoperit ca studiezi idei de care Dumnezeu ti-a interzis sa te preocupi. Voi numi aceste idei ca fiind forme de tratare bazate pe influenta mintala. Tu presupui ca poti folosi aceste metode în activitatea ta profesionala ca medic. Esti avertizat în modul cel mai serios si urgent: „Fii atent, fii atent unde pasesti si în ce directie sunt purtate gândurile tale.
Dumnezeu nu ti-a încredintat aceasta lucrare. Teoria care sustine controlul mintii de catre o alta minte este inventata /de Satana, pentru a se prezenta drept conducator si pentru a aseza filozofia omeneasca în locul în care ar trebui sa fie întelepciunea divina.

Nici un barbat si nici o femeie nu trebuie sa-si exercite propria vointa în scopul de a controla constiinta sau ratiunea altcuiva, astfel încât mintea acelei persoane sa devina un instrument pasiv în slujba vointei celui care exercita controlul. Aceasta stiinta poate sa para ceva frumos, dar este o stiinta cu care nu ai voie sa te ocupi, indiferent de situatie… Pentru tine exista ceva mai bun decât controlul fiintei umane de catre o fiinta umana.
Înalt un semnal de avertisment. Unicul tratament sigur si adevarat care se bazeaza pe influentarea mintii este mult mai cuprinzator. Medicul trebuie sa-i învete pe oameni sa astepte ajutorul divin în locul ajutorului omenesc. Cel care a creat mintea umana stie cu precizie care sunt nevoile ei.

Ceea ce pare minunat si valoros. 


– În abordarea stiintei pe care ai început sa o sustii, educatia pe care o oferi nu este sigura pentru cei pe care îi înveti. Este periculos sa trezesti interesul fata de stiinta influentarii mintale. Aceasta stiinta ti se poate parea valoroasa, dar este o înselaciune pregatita de Satana pentru tine si pentru altii. Muscatura care aduce moartea spirituala este tocmai farmecul sarpelui. Farmecul acesta ascunde multe lucruri ce par minunate, dar este strain de natura si spiritul lui Hristos. Aceasta stiinta nu conduce spre Cel care este viata si mântuirea…

La începutul lucrarii mele a trebuit sa lupt mult cu stiinta tratarii prin influentare mintala. Am fost trimisa din loc în loc pentru a demasca falsitatea acestei stiinte în care erau implicate multe persoane. Tratarea mintala era aplicata într-o maniera foarte inocenta – pentru a elibera tensiunea existenta în mintea bolnavilor de nervi. Dar, oh, cât de triste erau rezultatele! Dumnezeu m-a trimis din loc în loc, pentru a respinge tot ce tinea de aceasta stiinta.

Tendinta de a distruge, si nu de a restaura.

– Doresc sa va vorbesc într-o maniera deschisa. V-ati implicat într-o activitate care nu-si gaseste nici un loc în lucrarea unui medic crestin si nu trebuie sa-si gaseasca locul în institutiile noastre de sanatate. Desi pare nevinovata, daca este aplicata în tratarea pacientilor, rezultatele influentarii mintale vor aduce distrugerea, nu vindecarea. 2 Timotei 3 îi descrie pe cei care accepta o eroare ca fiind persoane care exercita un control complet asupra mintii altora. Tratamentul prin influentarea mintii este una dintre cele mai mari stiinte ale lui Satana si este important ca medicii nostri sa înteleaga în mod clar adevaratul caracter al acestei stiinte; deoarece, prin intermediul ei, vor fi confruntati cu mari ispite. Aceasta stiinta nu trebuie permisa nici macar în cel mai discret ungher al salilor de asteptare din sanatoriile noastre.

Dumnezeu nu a oferit nici macar o singura raza de lumina sau încurajare, pentru ca vreunul dintre medicii nostri sa se implice într-o lucrare în care o minte sa preia controlul complet asupra unei alte minti, pentru îndeplinirea vointei cuiva. Sa cunoastem caile si scopurile lui Dumnezeu. Nu îngaduiti vrajmasului sa câstige nici cel mai mic avantaj asupra voastra. Nu-i îngaduiti sa va îndemne sa va preocupati de controlul mintii altora, ca sa-i faceti asemenea unor roboti condusi de voi. Aceasta este stiinta lucrarii lui Satana.

Întrerupe practicarea hipnozei (al doilea mesaj de avertizare adresat unui medic care utilizeaza metode de tratare bazate pe hipnoza). 

– Frate si sora N, în Numele Domnului, va rog sa va amintiti ca, daca nu va veti schimba conceptiile cu privire la stiinta influentarii mintale, daca nu veti întelege ca aveti amândoi nevoie în mod imperios de convertire si transformare a inimii, veti deveni niste pricini de poticnire – o priveliste jalnica pentru îngeri si oameni. Adevarul nu a avut aproape nici un efect asupra voastra. Oricine se ocupa cu influentarea mintii umane, pentru a o face sa se supuna controlului unei alte minti, se afla într-un mare pericol, indiferent cât de bun ar fi acel om. Permiteti-mi sa va spun ca tratamentul bazat pe influentarea mintala este o stiinta satanica. Voi ati înaintat deja suficient de departe, încât sa va puneti într-un pericol serios experienta viitoare. De la prima idee care v-a patruns în minte si pâna în prezent, aceasta preocupare a cunoscut o dezvoltare cât se poate de daunatoare.

Daca nu veti putea întelege ca Satana este autorul acestei stiinte, nu va fi o treaba usoara sa va despartiti de ea în totalitate, atât în ce priveste radacinile, cât si ramurile ei. Întreaga filozofie pe care se întemeiaza aceasta stiinta constituie cheia înselaciunii lui Satana. Pentru salvarea sufletelor voastre, întrerupeti orice practica în acest domeniu. De fiecare data când raspânditi în mintea altei persoane idei legate de stiinta aceasta, ca sa puteti prelua controlul mintii ei, va aflati pe terenul lui Satana si cooperati în mod categoric cu el. Pentru binele sufletelor voastre, îndepartati-va de aceasta cursa a inamicului.

Dumnezeu interzice învatarea sau predarea hipnozei. 

– Nici unul dintre voi nu trebuia sa studieze stiinta aceasta fata de care v-ati manifestat interesul. A studia aceasta stiinta înseamna a smulge din roadele pomului cunostintei binelui si raului. Dumnezeu le interzice oamenilor sa învete sau sa prezinte o asemenea stiinta. Chiar si faptul ca ai avut de-a face cu aceasta stiinta este suficient pentru a-ti demonstra, frate N, ca nu esti corespunzator pentru a conduce sanatoriul…

Ocupându-te de stiinta tratarii prin influentare mintala, tu ai mâncat din roadele pomului cunostintei binelui si raului, pe care Dumnezeu ti-a interzis sa le atingi. Acum este ultima ta sansa de a începe sa privesti spre Isus si, privind la caracterul Lui, sa fii schimbat în asemanarea cu El. Îndeparteaza-te de tot ce pare sa aiba vreo legatura cu hipnoza, stiinta prin care lucreaza agentii satanici. Satana are o mare putere (alt sfat adresat unui medic si sotiei lui). – 


Aduceti-va aminte ca Satana a venit cu mare putere ca sa puna stapânire pe mintea oamenilor si sa-i înrobeasca dupa propria lui vointa. Nici unul dintre voi nu poate face nimic acceptabil în ochii lui Dumnezeu, daca nu Îl urmeaza pe Mântuitorul, care spune: „Daca voieste cineva sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa Ma urmeze” (Matei 16,24). Domnul Hristos este exemplul nostru în toate.

O stiinta plina de pericole. 

– Noi nu va cerem sa va asezati sub controlul nici unei minti omenesti. Tratarea prin influentarea mintala este cea mai teribila stiinta promovata vreodata. Fiecare fiinta nelegiuita o poate folosi pentru a-si aduce la îndeplinire propriile ei planuri rele. Noi nu avem nici o legatura cu o asemenea stiinta, ci trebuie sa ne temem de ea. Principiile ei nu ar trebui introduse niciodata într-o institutie.

A profita de slabiciunea altcuiva. 

– Puterea data femeilor si barbatilor rau intentionati este înspaimântatoare. Cât de mari sunt ocaziile ce li se ofera celor care traiesc profitând de slabiciunea sau lipsa de întelepciune a altora! Cât de multi vor gasi, prin controlul mintii celor slabi sau bolnavi, mijloace de a-si satisface pasiunile pacatoase sau lacomia dupa câstig! 

Sfat cu privire la publicarea cartilor care trateaza subiectul hipnozei. – 


Oare ar trebui ca administratorii [Asociatiei Review and Herald] * sa consimta sa fie agenti ai lui Satana prin publicarea unor carti care trateaza subiectul hipnozei? Oare ar trebui lasata aceasta lepra sa intre în biroul administratiei?… Satana si trimisii lui au lucrat si lucreaza în mod atent si perseverent. Dar va oferi Dumnezeu binecuvântarea Sa caselor de editura, daca acestea accepta înselaciunile vrajmasului? Oare institutiile care au fost pastrate pentru popor ca sfinte înaintea Domnului vor deveni niste scoli în care lucratorii sa manânce din pomul oprit al cunostintei raului? Îl vom încuraja noi pe Satana în patrunderea lui subtila în citadela adevarului, ca sa-si depoziteze stiinta lui diabolica, asa cum a facut-o în Eden?

Sunt cei care detin rolul esential în conducerea lucrarii niste oameni care nu pot deosebi adevarul de minciuna? Sunt ei oameni care nu pot întelege consecintele teribile ale favorizarii raului? Chiar daca ati putea câstiga milioane de dolari printr-o lucrare de acest gen, ce valoare ar avea în comparatie cu teribila pierdere cauzata de publicitatea facuta minciunilor lui Satana?

O eroare fatala. 

– Agentii lui Satana îmbraca teoriile false într-o aparenta atragatoare, întocmai cum a procedat si Satana în gradina Edenului, când si-a ascuns identitatea fata de primii nostri parinti, vorbindu-le prin intermediul sarpelui. Acesti agenti infiltreaza în mintea omeneasca idei care, în realitate, sunt niste erori fatale. Influenta hipnotica a lui Satana va ramâne asupra acelora care se întorc de la cuvântul simplu al lui Dumnezeu spre fabule placute.

Pericole în cercetare. 

– Am ajuns în timpul pericolelor din zilele de pe urma, când unii, si chiar multi, „se vor îndeparta de credinta, ascultând duhurile amagitoare si doctrinele demonilor”. Fiti cu bagare de seama la ce cititi si ce auziti. Nu manifestati nici cel mai mic interes fata de teoriile spiritiste. Satana asteapta sa iasa prin surprindere în calea tuturor celor care îsi îngaduie sa fie înselati prin hipnoza lui. El începe sa-si exercite puterea asupra lor îndata ce
încep sa-i cerceteze teoriile.

Nu dati glas teoriilor lui Satana. 

– Mi s-a aratat ca nu trebuie sa intram în controversa cu aceste teorii spiritiste, deoarece o asemenea controversa va produce confuzie. Aceste lucruri nu trebuie discutate în cadrul întrunirilor noastre. Noi nu trebuie sa ne straduim sa le combatem. Daca pastorii si profesorii nostri se dedica studiului acestor teorii eronate, unii se vor îndeparta de credinta, ascultând de spiritele seducatoare si de doctrinele demonilor. Nu este lucrarea slujitorilor Evangheliei aceea de a da glas teoriilor lui Satana. Înaintati cu statornicie si perseverenta, zidind vechile pietre de hotar si restaurând temeliile asezate de generatii. Prezentati adevarul sacru, adevarul care sfinteste, si lasati în pace teoriile amagitoare ale vrajmasului. Nu-i oferiti nici un colt de teren în care sa-si sadeasca semintele teoriilor lui. Am fost avertizata sa nu intru în nici o controversa cu privire la aceste subiecte. Nici unul dintre pastorii, profesorii sau studentii nostri sa nu se ocupe cu raspândirea fanteziilor vrajmasului.

Pastori si medici atrasi în cursa. 

– Exista medici si pastori care au fost influentati de puterea hipnotica exercitata de tatal minciunii. Fara a lua în considerare avertismentele date, teoriile false ale lui Satana au fost acceptate în timpul nostru, în acelasi fel în care au fost acceptate cândva în curtile cerului. Stiinta prin care au fost înselati primii nostri parinti îi însala pe oameni si astazi. Pastori si medici sunt atrasi în cursa. 

Trecutul într-o forma noua. 


– Experienta trecutului se va repeta. În viitor, superstitiile lui Satana vor prelua forme noi. Erorile vor fi prezentate într-o maniera placuta si încântatoare. Teoriile false, îmbracate în haine de lumina, vor fi prezentate poporului lui Dumnezeu. Astfel, Satana va încerca sa-i însele, daca este posibil, chiar si pe cei alesi. Vor fi exercitate cele mai seducatoare influente; mintea va fi hipnotizata. 

Experienta autorului în domeniul hipnozei. 


– În acel timp [1845], se spunea ca viziunile sunt rezultatul mesmerismului si multi adventisti [cei care ramasesera adventisti, dar nu acceptasera Sabatul zilei a saptea] erau dispusi sa creada si sa raspândeasca aceasta parere. Un medic, care era un hipnotizor renumit, mi-a spus ca vedeniile mele sunt mesmerism, ca eu sunt un subiect foarte accesibil si ca el ma poate hipnotiza si îmi poate inspira o viziune. Eu i-am raspuns ca Domnul mi-a aratat în viziune ca mesmerismul este de la diavolul, din adâncurile fara sfârsit, si ca
el va ajunge curând acolo, împreuna cu toti cei care vor continua sa-l foloseasca.

Apoi, i-am permis sa ma hipnotizeze, daca va putea. El a încercat mai bine de o jumatate de ora, apelând la diferite tehnici, si în cele din urma a renuntat. Prin credinta în Dumnezeu, am fost în stare sa rezist influentei lui, asa ca nu ma afectat câtusi de putin.

Magnetismul spiritist. 

– În New Hampshire [în 1848], a trebuit sa ne confruntam cu un gen de magnetism spiritist, asemanator cu mesmerismul. A fost prima noastra experienta de acest fel.

Nimeni sa nu fie un instrument pasiv. 

– Nu este planul lui Dumnezeu ca vreo fiinta umana sa-si încredinteze mintea si vointa controlului unei alte persoane, devenind astfel un instrument pasiv în mâinile sale.

Trebuie sa fim liberi fata de farmecul omenesc. 

– Tratamentul prin influentarea mintala trebuie sa fie lipsit de orice urma de atractie spre ceea ce este omenesc. El nu trebuie sa degradeze si sa înjoseasca natura umana, ci sa o înalte spre cele mai mari culmi spirituale, legându-se de ceea ce este vesnic.

Nota explicativa cu privire la declaratia „Frenologia si mesmerismul sunt bune într-un context corespunzator”. În 1862,

Ellen White a publicat un lung articol în Review and Herald, intitulat „Filozofia si înselaciunea ieftina”. Republicat în Testimonies for the Church, vol. 1 (pp. 290-302), acest articol de treisprezece pagini contine avertizari împotriva înselaciunilor si minunilor false. În aceasta solie, ea declara ca anumite stiinte pot fi folosite de Satana pentru a atrage sufletele în plasa pe care a întins-o prin intermediul fenomenelor spiritiste.

Atât din contextul în sine, cât si din articolul autoarei „Stiinte pe nedrept numite astfel”, publicat în Signs of the Times, din 6 noiembrie 1884, pare clar faptul ca, în 1862, când a folosit termenii „frenologie”, „mesmerism” si „magnetism animal”, ea se referea în mod general si cuprinzator la toate acele stiinte care apartineau domeniului cercetarii mintii umane, deoarece asa erau considerate în perioada respectiva. Declaratia din Signs, în 1884, este în mod evident întemeiata pe articolul din Review, în 1862, deoarece foloseste multe dintre propozitiile acestuia, dar reformuleaza câteva expresii si utilizeaza termeni mai precisi. Observatia se refera în special la acele propozitii aflate în scrierea din 1862, în care apar cuvintele frenologie si mesmerism.

În 1862, autoarea scria: „Frenologia si mesmerismul sunt foarte apreciate. Acestea sunt bune, daca sunt aplicate întrun context corespunzator, dar au fost preluate de catre Satana, devenind niste mijloace puternice în înselarea si distrugerea sufletelor. Iscusinta lui este acceptata ca si cum ar veni din cer si, în mintea a mii de oameni, credinta în Biblie, care le demasca, este nimicita. (Testimonies, vol. 1, p. 296)

În 1884, autoarea scria: „Stiintele care se ocupa de cercetarea mintii umane sunt foarte apreciate. Ele sunt bune, daca sunt aplicate într-un context corespunzator: dar au fost preluate de catre Satana ca mijloace puternice în înselarea si distrugerea sufletelor. Iscusinta lui este acceptata ca si cum ar veni din cer, iar el îsi primeste închinarea pe care odoreste” (Signs of the Times, 6 noiembrie 1884). În capitolul prezent a fost introdusa aceasta declaratie, deoarece pare sa reprezinte mai corect intentia autoarei.

Marturia anterioara trebuie înteleasa în lumina celorlalte declaratii din capitolul în care este scrisa si a tuturor declaratiilor anterioare sau ulterioare, scrise de aceeasi autoare, cu privire la mesmerism. Vezi nota pentru capitolul 3. Pentru a arata cum erau folositi, în secolul al nouasprezecelea, termenii „frenologie”, „mesmerism” si „magnetism animal”, am enumerat aici câteva lucrari carora li se facea reclama la sfârsitul unei carti de medicina, distribuita în Statele Unite în 1852:

 • – American Phrenological Journal and Miscellany. Dedicata frenologiei, psihologiei si dezvoltarii sinelui. Un an. – $1.00
 • – Harta pentru înregistrarea diferitelor progrese. Dedicata frenologilor. Cu numeroase gravuri. – $ .061/4
 • – Defense of Phrenology. De Dr. Andrew Boardman. O lucrare buna pentru sceptici si necredinciosi. – $ .50
 • – Elements of Animal Magnetism; or, Process and practical application for relieving human suffering. – $ .121/4
 • – Familiar Lessons on Phrenology. Destinata copiilor si tinerilor; cu ilustratii. – $ .50
 • – Fascination; or the Philosophy of Charming (Magnetism). Prezinta principiile vietii. Cu ilustratii. – $.40
 • – Lectii de filozofie a mesmerismului si clarviziunii. Cu instructiuni si aplicatii practice. – $ .25
 • – Marriage: Its History and Philosophy, cu o prezentare frenologica a îndatoririlor pentru casatorii fericite. – $ .371/2
 • – Mesmerism in India. O lucrare superioara, scrisa de catre renumitul Dr. Esdaile. Foarte recomandata specialistilor. – $.50
 • – Matrimony; or, Phrenology and Phyihology Applied to the Selection of Congenial Companions for Life. – $ .25
 • – Psychology, or the Science of the Soul. Cu gravuri ale sistemului nervos. De Joseph Haddock, MD. – $ .25
 • – Phrenological Guide. Destinat cercetatorilor propriului lor caracter. Cu numeroase gravuri. – $ .121/2
 • – Almanah frenologic: ilustrat cu numeroase gravuri, contine descrieri ilustrate ale caracterului. – $.061/4
 • – Phrenology and the Scriptures, demonstreaza armonia dintre acestea. De Rev. John Pierpont. – $ .121/2
 • – Philosophy of Electrical Psychology. De John Bovee Dods. – $.50
 • – Religion, Natural and Revealed; or, the Natural Theology and Moral Bearings of Phrenology. – $.50
 • – The Illustrated Self-instructor in Phrenology and Physiology, cu o suta de gravuri si o harta. – $.25

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

“Vine o criză și mai mare decât cea din 2008!” Previziunile sumbre ale specialiștilor pentru 2016
N-AI GRAD, N-AI PARTE – Laura Kovesi nu indeplineste conditiile esentiale pentru a ocupa timp de 7 ani functia de procuror sef european. Numirea la conducerea Parchetului European se face exclusiv politic, fara sa se tina cont de recomandarile statelor membre si mai ales de criteriile de selectie impuse: Kovesi nu detine grad de PICCJ, nu are experienta in materia infractiunilor financiare, nu are realizari in calitate de lider, nu detine standarde inalte de etica si integritate personala
EXCLUSIV ! Trump inceteaza orice sprijin pentru Iohannis si binom !
Avertismentul făcut de Raed Arafat: Românii să îşi facă provizii de hrănă şi apă!
CANDIDATUL MANCIURIAN
Misterul tăcerii lui Sebastian GhițăShare Button
Puciul 1989 - DATA DE ION ILIESCU (FSN) CU AJUTORUL SECURITATII. GRU, KGB SI AL GENERALULUI VICTOR STANCULESCU.
Tehnocratii lui Ciolos au inventat un impozit care baga Romania in FALIMENT
Patetic: Televiziunea canadiană a tăiat scenele cu Donald Trump din Singur Acasă 2. Reacția președintelui american
SMETIA EUROPEANA – Laura Kovesi a incasat deja prima lovitura de la Bruxelles. Kovesi a fost surclasata detasat in lupta pentru sefia Parchetului European de candidatul francez. Ambasadorii statelor membre UE i-au acordat fostei sefe DNA 29 de voturi, la egalitate cu candidatul german, in timp ce procurorul francez a strans 50 de optiuni. Se dezumfla isteria triumfalista a propagandei, care deja o proclama cu surle si tobe pe Nefertiti drept sefa Parchetului European
Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare
ALIANȚA VESTULUI. Se rupe Ardealul?PSD e de acord, Iohannis și mai și
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro