O țară arabă vine din deșert să salveze agricultura românească. Este oficial! O firmă din Emiratele Arabe Unite a preluat Agricost SA

Distribuie!by Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Al Dahra Agriculture din Emiratele Arabe Unite a preluat compania Agricost SA Brăila, anunţă autoritatea de concurenţă, într-un comunicat transmis marţi, potrivit mediafax.ro loading... „Autoritatea de concurenţă a evaluat această tranzacţie din punct de vedere al legislaţiei în domeniu şi a constatat că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Al Dahra Agriculture din Emiratele Arabe Unite a preluat compania Agricost SA Brăila, anunţă autoritatea de concurenţă, într-un comunicat transmis marţi, potrivit mediafax.ro

loading...

„Autoritatea de concurenţă a evaluat această tranzacţie din punct de vedere al legislaţiei în domeniu şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, ca urmare, Consiliul Concurenţei a emis o decizie de autorizare cu respectarea termenului prevăzut de lege”,potrivit Autorităţii.


Conform Consiliului Concurenţei, în acelaşi timp, însă, au fost notificate şi alte autorităţi cu atribuţii în domeniu, care vor lua decizii din perspectiva legislaţiei specifice în competenţa acestora, iar decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Agricost SA activează în sectorul agricol, având în concesiune de la statul român teren agricol în Insula Mare a Brăilei şi are ca activitate principală cultivarea şi comercializarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase şi alte culturi nepermanente.


Al Dahra Agriculture LLC din Emiratele Arabe Unite îşi desfăşoară activitatea în domeniul producţiei şi comercializării cu amănuntul a florilor şi plantelor naturale, a materialului săditor pentru plante şi pomi, a îngrăsămintelor naturale şi a materialelor pentru reabilitarea terenurilor agricole.

http://evz.ro/o-tara-araba-vine-din-desert-sa-salveze-agricultura-romaneasca.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Ministrul Eugen Teodorovici porneşte un nou asalt cu ANAF-ul: Intră în vizor companiile mijlocii şi mari şi transferurile de profit. „În loc să cumperi din România anumite produse pe care România le are, le produce, le cumperi, şi mai scump, din afară”
Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
VIDEO EXCLUSIV/ Florin Chilian are un mesaj usturător pentru ”tembelii de parlamentari” care au votat ”o lege lipsită de orice urmă de decență”: ”Să vă stea în gât!”
Consiliul Tineretului cere parteneriat civil şi introducerea educației sexuale în școli
Tupeu maxim! Proiect de lege PSD: ÎNCHISOARE pentru protestatari
Gog, Magog și rolul profetic al unei Rusii tot mai provocatoare
Rocadă NEAȘTEPTATĂ a SUA în conflictul Rusia – Turcia | Ce ultimatum i-a dat Obama lui Erdogan
Actiune dura a RUSILOR: au aruncat in aer o MOSCHEE ilegala. Ce gasisera inauntru – VIDEO
Atenție! Ce mișcare cere autonomia Transilvaniei și promovează protestele anti-Guvern
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro