O susținătoare USR+PLUS consideră că avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români. Noul film horror. Cei 92! (la suta) de Pro Reintregire

Distribuie!by Noul film horror. Cei 92! (la suta)de Pro Reintregire loading... O susținătoare USR+PLUS consideră că avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români18.03.2019 O susținătoare USR, Ramona Popescu, propune ca avortul să fie obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu. În 2018, un comunicat al Institutului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Noul film horror. Cei 92! (la suta)
de Pro Reintregire

loading...

O susținătoare USR+PLUS consideră că avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români
18.03.2019


O susținătoare USR, Ramona Popescu, propune ca avortul să fie obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu.

În 2018, un comunicat al Institutului Național de Statistică arăta că circa 92% dintre români au salariul mai mic decât salariul mediu pe economie.


Ca și în cazul declarațiilor Oanei Bogdan de la PLUS+, despre proprietatea comună, probabil conducerea USR se va delimita de esența declarațiilor Ramonei Popescu. 
Dar ambele cazuri arată că alianța USR-PLUS, deși afirmă că este de dreapta, are susținători de extremă stângă.

“Si mai mult decat atat, avortul trebuie sa fie mandatoriu si obligatoriu pentru familiile care nu au un venit mediu, pentru familiile care nu pot asigura cresterea sau hranirea corespunzatoare a copilului, pentru familiile in care nici unul dintre cei doi parteneri in cresterea si educatia copilului nu are loc de munca…”
Ramona Popescu, susținătoare USR, pe Facebook

In 1967 Erik Pianka declara la TV ca populatia planetei daca nu va fi redusa cu 92% nu va mai putea fi salvata. Crainicul il intreaba infuriat daca uraste oamenii, copiii, dar el raspunde ca nu uraste pe nimeni ci ca are si el doua nepoate la care se gandeste cu multa ingrijorare ca vor avea o planeta distrusa si ele si urmasii lor. 
Tot 92%.

Pe tablele legii masonice din parcul central Atlanta, Ga. prima “porunca” sta mare si lata ca obiectivul principal pt planeta asta este de a reduce si apoi mentine numarul populatiei la sub 500.000.000. 
Care da fix 92%.

Deci tot chinul acestui razboi ideologic, relativism cultural, instrainare de valorile reale morale, de Dumnezeu, toata reforma asta sexuala cu pornografia ei obligatorie tot mai raspandita si etc, toate au un singur scop – controlul populatiei. 

Pricepe cineva asta? Cu care discut, nu ma crede…

Carmen Brandt 
O altă purtătoare de stindarde a noilor ideologii. 
Cât despre cei care îi împărtășesc viziunea asupra viitorului omenirii, aici:

“Millennials reprezintă generația-experiment, piatra definitivă de hotar între trecutul oarecum normal și viitorul deviant. 
Întreaga generație a avut rolul de testare a teoriilor subjugării. 
Scopul acestora a fost acela de a construi „omul nou”, perfect înrobit, reactiv atunci când trebuie și uniformizat social. Este cumva comunismul construit din interior, modelat strict psihologic.
Milenialul e docil, muncește fără să pună întrebări, acceptă orice umilire ca pe un dat. 

Nu are idealuri în viață sau, mai bine spus, idealurile sale sunt cele care i se transmit de către societate. Atunci când nu-i convine ceva se autocenzurează, iar surplusul de furie este eliberat în mod organizat atunci când li se transmite că trebuie. Ceva similar „orei de furie” din 1984 a lui Orwell.

Dacă vi se pare că exagerez, aveți dreptate: vi se pare! 
Pentru a-i înțelege trebuie să-i vezi de aproape, să le asculți discuțiile sterile și să încerci să înțelegi stereotipurile cărora ei le spun idealuri. Totul este un amalgam de plastic livrat de propagandă. 

Și, ca să nu credeți că vorbesc vorbe vă voi spune că am fost șocat să constat că ceea ce spun e susținut de cifre. Conform unui studiu al FED, milenialii americani au reușit să acumuleze credite în valoare de peste 1 trilion de dolari, cu o creștere de peste 20% în cinci ani. 
Este cea mai îndatorată generație a istoriei. 
Față de generația anterioară (Generația X) structura creditului este radical diferită.

Creditele ipotecare sunt mai mici, în timp ce creditele de studii și cardurile de credit au explodat. 
În plus, veniturile totale ale milenialilor sunt mai mici decât cele ale membrilor Generației X.
Poate vă mai amintiți spusele duduii din partidul lui Cioloș, cea despre care tiripliciul național ne vorbea cu respect. Spunea, asemeni lui Ilici, că proprietatea e un moft, că mai degrabă închiriezi și partajezi decât să deții. Idealurile marxiste frumos ambalate într-un discurs tembel. 
V-ați întrebat cum se diferențiază milenialii între ei? 
Vă spun eu: cel care câștigă mai mult, își permite să-și închirieze o proprietate mai mare. 

Rețineți: să-și închirieze! 

Nici nu-i trece prin cap să-și cumpere o casă și asta deoarece e incapabil să gândească în perspectivă. Dacă mâine i se înjumătățește salariul, caută fără mofturi o locuință pe care să o închirieze și care să i se potrivească noului buget. Dacă nu mai are bani de chirie, fără mofturi, devine boschetar.
Și dacă, printr-o minune, devine milionar, nu-și amintește viața de boschetar ci-și închiriază o proprietate corespunzătoare noului buget. Nu-i o virtute, ci o prostie.

Iată cum a evoluat omul sub imperiul propagandei. 
Înainte oamenii își construiau singuri casele. În Ungaria tradiția încă dictează ca tinerii, înainte, să-și construiască o casă împreună și abia apoi să se căsătorească. Cam la fel era peste tot în lume: tânărul își construia casa și asta prin eforturile proprii. El își punea la bătaie forța fizică, iar familia îl ajuta financiar. 

Apoi situația a evoluat: sub imperiul comodității a venit cumpărarea casei gata făcute prin intermediul unui credit. Dacă la început creditul îl puteai acoperi în 5-10 ani, comoditatea a împins prețurile proprietății peste limitele imaginabile cu câteva generații înainte. 
Astfel, creditul pe 5-10 ani a devenit „mortgage” sau credit până la moarte. 
Pentru casa cumpărată plăteai rate până la moarte, iar în prezent chiar și după aceasta, urmașii trebuind să preia ratele părinților dacă vor proprietatea. 

De-aici s-a făcut trecerea la idealul „partajării”. 
Dacă tot plătești până la moarte ce sens mai are să mai deții? Mai bine doar închiriezi.
Așa s-a ajuns la milenialii care, în loc să-și vadă securizarea interesului se lasă pradă jocului consumerist: preferă să se burdușească de carduri de credit pentru a-și satisface instinctul consumerist sădit din fragedă copilărie. 

De-aceea un milenial va suferi mai mult din cauza faptului că nu-și poate achiziționa ultimul iPhone decât dacă e nevoit să doarmă pe stradă. 
Exemplul extrem e cel al chinezului care, în urmă cu vreo cinci ani, și-a vândut un rinichi pentru un iPhone și un iPad.
Rezumând, milenialul înseamnă robul absolut: e ținut în lanțurile îndatorării, nu deține nimic în afara junk-urilor consumeriste, nu are niciun ideal în afara consumului irațional și e docil. 
Este exemplul perfect al ingineriei sociale. 
Ceea ce urmează însă după el e pustiul absolut. 
Dacă nu credeți aflați că există un model de rob chiar mai perfect decât milenialul, anume cel care urmează după el. Prin aceste exemplare marxismul învinge iremediabil și nu dă nicio șansă alternativei. 
Superficialitatea a luat definitiv rolul profunzimii. 
Urmează teroarea prostiei.”

(Dan Diaconu)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce nu a spus presa romana despre declaratia lui Putin de la Atena?
Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale
Juramantul Masonilor si ce spune Biblia despre masonerie
Judecător din CSM: Suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
Liberalii declanșează operațiunea „Sugrumați Justiția”
Ilie Șerbănescu: „Bucureştiul va pierde Ardealul … îl va pierde în linişte, pe Facebook!”
MAGISTRATII NU AU VOIE SA SE RIDICE IMPOTRIVA LEGII – Iata de ce protestul la care instiga Danilet, fostul consilier al lui Macovei, ii poate aduce pe magistrati in postura de a nu mai solutiona niciun dosar. Desi au obligatia de a se supune legii, magistratii manati in protest de Danilet si Lancranjan ameninta cu blocarea instantelor si a parchetelor, ca nu ar fi bune Legile Justitiei, OUG-urile Guvernului, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie si componenta CSM
Incredibil! Propagandistii USR-PLUS, partide pastorite de Dan Barna (foto centru, stanga) si Dacian Ciolos (foto centru, dreapta), au pus mana pe baza de date a populatiei Romaniei. Tinerii care abia au implinit 18 ani s-au trezit cu scrisori personalizate in care sunt indemnati sa voteze Alianta 2020 USR-PLUS, a lui Dan Barna si Dacian Ciolos. Cum a fost posibil ca agentii electorali ai USR si PLUS sa aiba acces la CNP-urile si datele personale ale tinerilor? Procurorul General Bogdan Licu trebuie sa dispuna de urgenta o ancheta la Directia de Evidenta a Populatiei
Ion Cristoiu: De ce a eșuat Referendumul? Pentru că PSD a avut interesul să eșueze
Cine zicea ca nu merg afacerile in timp de criza ? 4793 avize de transport lemn astazi (doar legale)
Germania: Undă verde la promovarea avorturilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro