O știre „sertarizată”: A doua zi după câștigarea alegerilor prezidențiale, Iohannis l-a decorat pe șeful masoneriei evreiești din România!

Distribuie!by 24 noiembrie 2019: Klaus Werner Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale la al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 66,09% din voturi, împotriva candidatei PSD Viorica Vasilica Dăncilă. 25 noiembrie 2019:  Președintele Klaus Werner Iohannis l-a decorat pe José Iacobescu, șeful masoneriei evreiești din România (președintele Forumului B’nai B’rith Dr. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
24 noiembrie 2019: Klaus Werner Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale la al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 66,09% din voturi, împotriva candidatei PSD Viorica Vasilica Dăncilă.
25 noiembrie 2019:  Președintele Klaus Werner Iohannis l-a decorat pe José Iacobescu, șeful masoneriei evreiești din România (președintele Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România).

José Iacobescu, preşedintele B’nai B’rith, filiala din România (titulatura oficială: Forumul B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România), a fost decorat de preşedintele României cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler (Sursa: site-ul presidency.ro). Decretul de conferire a distincţiei este contrasemnat de Ludovic Orban, ca premier.

loading...

După cum se poate observa, Administrația Prezidențială trece discret peste funcția domnului José Iacobescu de preşedinte al Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România. Click pe imagine pentru mărire!


Ofiţer în rezervă şi fost lucrător în comerţul exterior de stat în regimul Ceauşescu, José Iacobescu este unul dintre cei mai importanţi promotori ai preluării, în anii ’90, şi după aceea, a întreprinderilor de stat româneşti, ca şi a reinstalării capitalului evreiesc în România. Este şeful ordinului masonic evreiesc B’nai B’rith pe România, dar şi, din anul 2007, în Comitetul Executiv al B’nai B’rith Europa, ca şi în conducerea centrală a B’nai B’rith din SUA.

José Iacobescu, președintele Forumului B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, și Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, semnează protocolul de colaborare între Ministerul Afacerilor Externe și Forumul B’nai B’rith Dr. Moses Rosen România, joi, 5 februarie 2015, București. (Foto și text Inquam Photos / Marin Raica)


Un alt „român” Iacobescu (George) provenit din comunitatea evreilor din Bucureşti (rudă cu decoratul Jose Iacobescu, cred), rezidă la Londra, fiind omul din spate al unui mare magnat evreu septuagenar, Paul Reichmann. Ei deţin pe Tamisa 18 clădiri cu birouri, un shopping mall, ş.a., iar în ultimii ani, în România, George Iacobescu a sponsorizat USR-ul şi pe Nicuşor Dan personal. (Nota redacției: „Sir George Iacobescu, CBE este un inginer și om de afaceri englez născut în România, cu părinți având origini evreiești. Este directorul executiv al al Grupului Canary Wharf, al doilea grup financiar din Londra.” Sursa: Wikipedia)

De mai mulţi ani, bogatul evreu George Iacobescu încearcă, inclusiv pe canale PSD (unde din trecut a cultivat relațiile sale prin Adrian Năstase si Mircea Geoană), să fie un premier de „uniune naţională” al României. A fost sugerat discret, prin interpuşi, şi la începutul lui 2017, dar Dragnea l-a propus premier pe Grindeanu.

                                                                                                          Cornel-Dan NICULAE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prof. Dr. Florian Colceag, APEL CĂTRE NAŢIUNE: “Forţaţi societatea civilă să se organizeze, ca să nu pierim!”
Selfie de campanie ratat! | Ponta, mândru că e românul “666″, Daciana mândră că e “Ralph Lauren”!
Pentru români, micile lor furtișaguri postdecembriste sunt mai de preț decât acceptarea adevărului referitor la lovitura de stat
Copilul din Argeş bătut cu pietre de elevi, în curtea şcolii, după ce venise la sora lui să ia cornul şi laptele, a murit. Marian a stat două luni şi jumătate în comă
De ce l-a sprijinit Germania pe Traian Băsescu. Mircea Coșea arată cum profită de România
Patriotul Dan Tanasă a fost batjocorit într-o piață din Ungaria de Ziua Națională a României
Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii
CUTREMUR/''Filiera Evreiască Cazară Masonică''! ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Judecătoarea care a retrocedat un sat întreg și condamnată la 7 ani de închisoare, a fost eliberată după doar 3 luni
Nikola Tesla si prietenia lui cu Mark Twain
Dovezi: multinaționalele obligă salariații să protesteze
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro