O româncă s-a căsătorit cu milionarul care administrează Statuia Libertăţii: „Diferenţa de vârstă nu a fost o problemă. Părinţilor le-a fost mai greu să accepte“

Distribuie!by Iasmina Milutinovici, o timişoreancă în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu milionarul american Bradford Aaron Hill (61 de ani), administratorul Statuii Libertăţii şi a insulei Ellis. Cei doi şi-au început relaţia în 2014, când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american, iar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iasmina Milutinovici, o timişoreancă în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu milionarul american Bradford Aaron Hill (61 de ani), administratorul Statuii Libertăţii şi a insulei Ellis. Cei doi şi-au început relaţia în 2014, când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american, iar tânăra susţine că diferenţa de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment.

loading...

Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill s-au căsătorit la începutul lunii iunie la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.    Iasmina Milutinovici a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara şi a obţinut o diplomă de master în comunicare şi relaţii publice de la Universitatea Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti, iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei.


Milionarul american face parte din a treia generaţie a familiei Aaron Hill care reuşeşte să obţină dreptul de ceseiune asupra Statuii Libertăţii, compania sa administrând activitatea din jurul celebrului obiectiv turisitic şi deţinând un restaurant şi un magazin de suveniruri.      Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani, când tânăra a efectuat un stagiu de practică la compania lui Hill, iar acesta a remarcat-o, după cum românca a povestit într-un interviu pentru „The New York Times“.    „Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu 34 de ani mai în vârstă decât mine“, a declarat femeia.

De altfel, într-un alt interviu recent, acordat postului Antena Stars, timişoreanca a spus: „Eu l-am sărutat prima, la acel concert. M-a scos la restaurante, la cine romantice, pe Broadway. La început eram timidă şi nu îi ceream să îmi ia ceva ce  îmi place, dar acum îmi ia, deşi iniţial se opune.“   Iasmina susţine că s-a îndrăgostit de Bradford şi că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relaţia lor: „Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Nu au suficientă experienţă pentru a şti cum să trateze o femeie, dar domnii mai în vârstă ştiu cum să facă o femeie să se simtă ca atare. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi.“   Tânăra a recunoscut însă că nu de aceeaşi părere au fost părinţii ei (foto jos) – tatăl este inginer constructor, iar mama lucrează în domeniul IT la Ministerul Apărării Naţionale din Timişoara. „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că este vorba de o fază şi nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoscă şi să-şi dea seama ce fiinţă uimitoare e, au înţeles de ce m-am îndrăgostit de acest om. Am înţeles de ce părinţii mei şi-au făcut griji, dar acum sunt încântată că ei, la fel ca prietenii şi ceilalţi membri ai familiilor noastre, văd că suntem potriviţi unul pentru celălalt.fiecare zi din viaţa noastră împreună a fost minunantă“, a mai declarat femeia.


Citeste mai mult: adev.ro/parqd8

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul Justiției a cerut Parchetului General desecretizarea protocoalelor cu SRI. Una dintre cele mai mari mârșăvii a statului paralel progresist, ce ne-a adus aminte de vremea Anei Pauker, pe cale să iasă la iveală.
"Groparul sistemul sanitar din România" Eugen Nicolăescu, SALARIU de NABAB la BNR: 33.535 lei și alte indemnizații
DNA-ul americanilor a clasat "Dosarul Bechtel", protejandu-i astfel pe americani
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
Carpathian Gold vrea să fure aurul de la Rovina prin companii offshore
Fox News: Meryl Streep îl desființează pe Donald Trump, dar ridică în slăvi un pedofil!
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
CEDO a decis ca, copiii românului Florin Barbu să rămână definitiv la cuplul gay! Marea Britanie i-a luat copiii și i-au dat unui cuplu gay!
Studiu. 42 % dintre români sunt analfabeți funcțional
Generalul SRI Florian Coldea, SUSPENDAT
Milionar roman, lasat liber dupa ce a omorat un tanar pe trecerea de pietoni
Scenariu al ruperii României pe fondul atacurilor informativ-operative: Moldova la rusi, Transilvania la unguri si Muntenia la americani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro