O nouă demonstraţie de forţă: Nave şi avioane militare ruse au efectuat exerciţii în Marea Neagră

Distribuie!by loading... Nave echipate cu rachete şi avioane aparţinând armatei ruse au efectuat o serie de exerciţii cu muniţie reală, în Marea Neagră, transmite agenţia de presă TASS. „Pernopterul Samum, dotat cu sisteme de rachete, a efectuat, alături de navele R-239 şi R-60, exerciţii de simulare a unor atacuri împotriva […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Nave echipate cu rachete şi avioane aparţinând armatei ruse au efectuat o serie de exerciţii cu muniţie reală, în Marea Neagră, transmite agenţia de presă TASS.

„Pernopterul Samum, dotat cu sisteme de rachete, a efectuat, alături de navele R-239 şi R-60, exerciţii de simulare a unor atacuri împotriva unor ambarcaţiuni şi ţinte aeriene inamice“, a anunţat purtătorul de cuvânt al Flotei ruse din Marea Neagră, Viaceslav Truhaciov.


La manevre au luat parte şi avioane de vânătoare Su-30SM, bombardiere Su-24 şi aeronave amfibii Be-12, precizează TASS.

După anexarea peninsulei Crimeea de la Ucraina, în martie 2014, Rusia şi-a întârit prezenţa militară în Marea Neagră.


Sursa: adevarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Șapte cupluri homosexuale au dat în judecată statul român la CEDO pentru recunoașterea relației de familie-nu ați votat la referendum, statul va fi obligat de UE să dea liber la căsătorii
Regimul Basescu a distrus Romania!
Discursul celebru din balconul judeţenei de partid: „Fetelor, f...ţi-vă, fetelor, că nu ne mai opreşte nimeni. E libertate!“
De ce Trump NU este TERMINAT, așa cum urlă SIRENELE de presă
Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie. Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
De ce trădează Victor Ponta interesul național și Armata Română în favoarea extremismului maghiar? Poligon de 70 de hectare al Armatei Române, de importanță strategică majoră, cedat extremiștilor maghiari în Covasna!
Ce ziceti, le-a iesit dupa 28 de ani: „Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”?
Adevărata criză din Ucraina abia începe: Europa, pregătește-te pentru "ziua de după război"!
UPDATE: Apa, portocalele, laptele praf și Spitalul din Argeș NU sunt sursa infecției. Conform unui grup de medici din Argeş: Vaccinul anti-hepatită, ar fi cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!
Proiect de lege care-l exclude pe președintele țării din procedura de numire a șefilor DNA, DIICOT și ÎCCJ
România şi-a amanetat „aurul” viitorului.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro