O idee pentru Orban-Iohannis: Austria mărește impozitele multinaționalelor și reduce impozitele clasei de mijloc și ale muncitorilor

Distribuie!by Austria a fost una dintre primele țări europene care a relaxat condițiile de izolare, impuse de lupta cu epidemia, pentru a relansa economia națională. Nu întâmplător, aceeași țară a anunțat luni, 27 aprilie, că vrea să taxeze și mai mult companiile multinaționale și să reducă impozitele persoanelor cu venituri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Austria a fost una dintre primele țări europene care a relaxat condițiile de izolare, impuse de lupta cu epidemia, pentru a relansa economia națională.

Nu întâmplător, aceeași țară a anunțat luni, 27 aprilie, că vrea să taxeze și mai mult companiile multinaționale și să reducă impozitele persoanelor cu venituri medii și mici.

loading...

Adresându-se națiunii cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a înființării celei de-a doua Republici a Austriei, cancelarul Sebastian Kurz a afirmat că muncitorii trebuie să câștige mai mult și că marile companii trebuie să plătească impozite echitabile.


„Fie că este vorba de îngrijitori, de forțe de securitate, de angajați la supermarketuri sau de alții din alte sectoare, oricine muncește greu va trebui să aibă în viitor mai mulți bani în buzunar”, a spus Kurz.

„Este vorba mai întâi de o chestiune de justiție socială, dar și, într-o perioadă ca aceasta, de o necesitate pentru a stimula consumul intern”, a adăugat șeful guvernului de la Viena.


Executivul lui Kurz, care se bazează pe o coaliție formată de conservatori cu Verzii, a promis gospodăriilor și companiilor până la 38 de miliarde de euro ajutoare, adică aproximativ 10% din Produsul Intern Brut realizat anul trecut, scrie Reuters.

Angajându-se să continue proiectele de reducere a impozitelor pentru salariații cu venituri medii și mici, Kurz a declarat că va pretinde ca multinaționalele să plătească impozite mai mari.

Austria a impus deja o taxă de 5% pe cifra de afaceri publicitare a coloșilor internetului, precum Google sau Facebook.

„La nivel național și european, ne vom bate cu toate formele de evaziune fiscală și cu practicile fiscale neloiale ale marilor companii, deoarece toată lumea va trebui să plătească partea sa echitabilă, în special în momente ca acesta”, a mai spus Kurz.

Pe de altă parte, în Danemarca, guvernul a decis ca întreprinderile înregistrate în paradisuri fiscale să fie omise de la ajutoarele oferite ca urmare a epidemiei de COVID-19, fapt fără precedent pe plan mondial.

SURSA: https://evz.ro/o-idee-pentru-orban-iohannis-austria-mareste-impozitele-multinationalelor-si-reduce-impozitele-clasei-de-mijloc-si-ale-muncitorilor.html?fbclid=IwAR0BkkEArG4TnNDgHZ2uFt48kCEZPKwYojtzrfxgyssz6Nzgs-TacUBhDN8

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Romania pierde resursele din „Patrulaterul de Aur”. Aurul de la Rovina este al canadienilor pentru 20 de ani
PRESA ISRAELIANĂ: SCANDALUL „SPIONAJ LA KOVESI” | Un oficial de rang înalt din SRI a comandat acţiunea
Iată ce sume a declarat Iohannis la FISC ca venituri din chirii, una scrie în contract, mult mai puțin a declarat | E posibil ca un sas să înșele statul atât de tare?
AM PRINS-O PE KOVESI – Iata protocolul PICCJ – SRI! Are numarul 003064 din 4.02.2009 si a fost semnat cand Procuror General era Laura Kovesi. In baza lui DNA si SRI au instrumentat ilegal, in parteneriat, dosare penale. Ofiterii SRI cereau procurorilor sa nu puna la dosar documentele folosite la anchete. In ianuarie 2017, DNA prostea natiunea: “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi” (Document)
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Județele care au votat partide precum USR care sunt împotriva familiei și pro homosexualitate, sunt lovite de natura furioasă și acesta e doar inceputul!
TIRANIA MIȘCĂRII LGBT-drumul spre iad e pavat cu bune intentii
Scandalul miliardelor din Elvetia – o lovitura a SIE in falca SRI?
Klaus Werner Iohannis îi refuză vizita președintelui CEDO
Raport ONU: România, ameninţată cu depopularea fara nicio sansa de intoarcere. Poporul roman va disparea. Unde esti tu Ceausescu Doamne?
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie şi ce se putea cumpăra din venitul câştigat. Ne permitem mai multe acum? Si Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
DEZINFORMARE făcută de Adevărul.ro și de Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților: "Medicii vor să iasă la pensie la 67 de ani". CARE E PROBLEMA REALĂ? 14.709 medici au părăsit România între 2010-2015
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro