O femeie îl imploră pe Trump să-i scoată copiii din ghearele Barnevernet- mare atenție când vă mutați în țări scandinave că vă iau copii!!!

Distribuie!by Părinții au pedepsit-o pe o fetiță de 11 ani luându-i telefonul; aceasta a vrut să se răzbune. Rezultatul: ea și frații ei au fost „confiscați” de statul norvegian. Natalya Shutakova face apel la oficialii americani, inclusiv la președintele Trump, să-i elibereze copiii, născuți americani, din ghearele serviciilor norvegiene de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Părinții au pedepsit-o pe o fetiță de 11 ani luându-i telefonul; aceasta a vrut să se răzbune. Rezultatul: ea și frații ei au fost „confiscați” de statul norvegian.

Natalya Shutakova face apel la oficialii americani, inclusiv la președintele Trump, să-i elibereze copiii, născuți americani, din ghearele serviciilor norvegiene de protecție a copiilor, cunoscute sub numele de Barnevernet.

loading...

„Vreau să le cer responsabililor americani să examineze această situație. Vreau să-i avertizez pe toți cei care vor să călătorească în țările scandinave să fie atenți să nu cadă în capcană. Pentru că este o capcană. Și este aproape imposibil să scapi din ea.”

Shutakova este cetățean american de origine ucraineană, care a crescut în Atlanta. În septembrie 2018, trăia cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor în sudul Norvegiei, când a rămas temporar fără slujbă.


În luna mai a anului următor, Barnevernet a bătut la ușa familiei sale și i-a luat pe cei trei copii de pătuțurile lor pentru a-i duce la un orfelinat.

Shutakova și soțul ei au fost acuzați de rele tratamente asupra copiilor, scrie LifeSiteNews.


Totul a început după ce fiica lor de 11 ani a defectat iPhone-ul, iar părinții i l-au luat pentru a o pedepsi.

Drept urmare, fata a mers a doua zi la școală supărată. Direcția școlii a convocat-o pe Natalya deoarece fiica ei nu avusese pachețel pentru prânz. Mama, care știa că îi pusese fetei în ghiozdan un pachețel cu mâncare, a promis că va veni la școală să lămurească problema.

Înțelegând că a fost prinsă cu minciuna, fata le-a spus profesorilor că acum va avea probleme și mai mari acasă.

Copila a retractat cele spuse într-o înregistrare video, pe care o vedeți mai jos:

Dar răul fusese făcut. Școala a sunat la Barnevernet, care s-a prezentat împreună cu poliția la domiciliul fetei, chiar în seara aceea.

De atunci, familia Natalyei a fost terorizată de Barnevernet.

„Nu ni s-a permis să ne vedem copiii până la 19 iunie”, a declarat femeia pe podcastul lui Jonathon van Maren, săptămâna trecută.

Ancheta a durat circa două luni și jumătate. Apoi dosarul s-a clasat. L-au închis din lipsa oricărei dovezi.”

Dar acest lucru nu a permis Natalyei să-și recupereze copiii.

„În cursul ultimelor nouă luni, i-au mutat pe copii de cel puțin patru ori, la diferite familii, în orașe diferite. I-au separat în orașe diferite.”

„Sunt mamă de 11 ani, așa că am ceva experiență, și nu am avut nici un fel de problemă în Statele Unite… Însă, imediat ce ajungi în Norvegia, te etichetează ca părinte rău. Nu te potrivești cu standardele lor. Nu ești suficient de bun. Nu au putut dovedi violența. Acum încearcă să spună că abilitățile noastre de părinți nu sunt suficient de bune.”

Peste 25.000 de persoane au semnat o petiție CitizanGo către guvernul norvegian pentru a-i elibera pe copii.

Natalya a discutat zadarnic în mai multe rânduri cu parlamentari norvegieni și cu personalul ambasadei SUA la Oslo.

„Ceea ce fac ei de obicei este să trimită o scrisoare la ambasadă iar ambasada răspunde că «urmărim îndeaproape situația». Ambasada ne-a promis că «vom ajunge într-o nouă instanță în aprilie». I-am scris și lui Trump.”

Și femeia a continuat disperată:

„Speranța mea este că oficialii americani se vor implica direct. Guvernul SUA trebuie să ia măsuri. Nu am nici o încredere în tribunalele norvegiene. Ele sunt întotdeauna de partea Barnevernet.”

Natalya i-a mai avertizat încă o dată pe alți americani să nu viziteze nordul Europei:

„Îmi pare foarte rău că am venit aici. Când ești creștin nu îți dorești să ajungi într-o țară socialistă cu copiii tăi… Este periculos aici în Norvegia.”

SURSA: https://evz.ro/o-femeie-il-implora-pe-trump-sa-i-scoata-copiii-din-ghearele-barnevernet.html?fbclid=IwAR3XeRwJ4m4PRhUjodsaNjD54WkVHoD7OZRY2TWrvia3cw-bt9nljhGqqjQ

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După Catalonia, două regiuni din Italia organizează referendum pentru autonomie, dupa urmeaza Romania
Recep Tayyip Erdoğan – Inca un dictator in coasta Romaniei
PSD-ist din Bărăgan, prins cu tone de chimicale pe culturi ecologice. Frauda din bani UE calculată - 1 milion de euro
George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
41 de membri ai Partidului lui Obama și Clinton fac presiuni asupra lui Tăriceanu și Dragnea cerându-le să OPREASCĂ referendumul pentru familie
BINOMUL A DECLANSAT PRAPADUL IN MOLDOVA – Judecatoarele Andreea Ciuca, Florica Roman si Carmen Chirila demasca planul de epurare a judecatorilor din Republica Moldova care nu se supun noii ordini trasate de Maia Sandu. Ciuca: "Orice act care incalca Constitutia este un act ce nu are nicio putere juridica... Se interzice magistratilor accesul la justitie... Mijloc de sanctionare sau demitere a judecatorilor incomozi sau neobedienti fata de politic"
UE vrea să ne lase fără plante medicinale!!! Dr. Pavel Chirilă ne dezvăluie scenariul ticălos care se desfășoară chiar acum…
Această elevă inconștientă din anii 70, probabil chiar 80, merge singură pe stradă către școala...citește mai departe
Se implinesc profetiile: După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului
Un neo – fascist pentru Primăria Generală
ADEVĂRATA BOMBĂ ÎN SCANDALUL BLACK CUBE
CE FACE SOȚIA LUI DACIAN CIOLOȘ ÎN TIMPUL PROTESTELOR VIOLENTE DIN ROMÂNIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro

Răspunde

Adresa de email nu va fi făcută publică şi nici nu va fi folosită în interes comercial fără acordul utilizatorului ei. Ea este necesară din motive de securitate şi siguranţă

Poţi folosi următoarele etichete HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Citește mai multe:
USR respinge un candidat pentru că susține familia tradițională și Biserica

USR Sector 4 a invalidat candidatura la Primăria de Sector a lui Antonio Andrusceac pentru că acesta a fost un...

Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: “Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor”

"Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a declarat în şedinţa CSM că a minţit cu privire la suma de care dispune pentru...

“Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega Image)

"Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega...

FORUM ECONOMIC DAVOS 2016. “Oamenii vor pierde cinci milioane de locuri de muncă”-

  Miercuri, 20 ianuarie 2016, va demara, la Davos, Forumul Economic Mondial. Durează până în 23 ianuarie, patru zile, și...

Închide