O cursă misterioasă aterizează pe Otopeni

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cristian Vasile fotografiază astăzi la ora 12:06 avionul din imagine, un uriaș Boeing 767 aterizând pe Otopeni. Da, este o fotografie făcută de la 20 de kilometri distanță cu un obiectiv de 600 mm, cadru surprins de pe blocurile Asmita Gardens din Văcărești.


loading...


Faza ciudată este că zborul nu apare în listele uzuale. Pagina de Sosiri a aeroportului Otopeni nu-l are listat.

Flightaware nu-l are listat.


Pe FlightRadar24 apare la respectiva oră, dacă vă uitați în history. Acolo scrie că este un Boeing 767-370ER (adică Extended Range?), dar nu scrie al cui este. De unde vine avionul? Washington, aeroportul Dulles.


Avem vreo delegație importantă în țară? Au venit americanii în secret să dea ordine pentru alegeri sau poate au adus noi prizonieri CIA? Singura sosire remarcabilă la București, din ce spune la știri, este Patriarhul Ierusalimului venit cu o bucată din lemnul crucii, motiv pentru care acum la Patriarhie este coadă ca la moaște. Dar a venit de la Washington?


Nu recunosc culorile de pe avion, seamănă cu United, dar coada este vopsită prea închis.

Sursa:http://www.nwradu.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Roșiile care NU SE STRICĂ au invadat supermarketurile. Iată DOVADA că mâncăm LEGUME DE PLASTIC
DCnews: “Se cere înființarea unei Comisii de anchetă privind calitatea de agent străin a Laurei Codruța Kovesi”
Victor Ponta, despre rectificarea bugetară: Este prima dată de la criza din 2010 când se iau bani din Trezorerie. Guvernul va fi în incapacitate de plată
Guvernul Orban taie din ajutoarele pentru fermieri
Şase nave de război NATO au intrat în Marea Neagră
România și Polonia fac front comun în fața șantajului UE privind condiționarea fondurilor europene de legile justiției: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate”
SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.
Moldovenii nu vor în NATO şi pledează pentru neutralitate
Rusia despre sistemul anti-rachetă instalat de NATO în România: „Nu vor putea rezista unui atac intens”
De ce romanii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste - explicaţiile medicilor: (VIDEO SOC)
RISE PROJECT, interviu BOMBĂ! | “Oamenii care au salvat pădurea” – mărturia “Pădurarului”, omul care a oprit tunul de 300 de milioane de euro!
"Formula AS" în Covasna - IOAN SABĂU POP - "Este o tendinţă dirijată ca românii să fie scoşi din toate centrele mari ale Transilvaniei"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro