O celebră actriță franceză, discurs anti vaccinare obligatorie: Peste 20 sau 50 de ani, această CRIMĂ împotriva imunității va fi considerată o CRIMĂ împotriva umanității! Imunizarea e o minciună științifică bazată pe frică. Eu am ales să nu îmi fie frică

Distribuie!by Obligativitatea vaccinării a atins și Franța, țară în care, din ianuarie 2018 vor fi obligatorii opt noi vaccinuri pentru copii. Până acum, erau obligatorii doar trei. Decizia ministrului Sănătății a împărțit Franța în două. Printre cei care în ultimele zile s-au ridicat împotriva acestei decizii se numără și o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Obligativitatea vaccinării a atins și Franța, țară în care, din ianuarie 2018 vor fi obligatorii opt noi vaccinuri pentru copii. Până acum, erau obligatorii doar trei. Decizia ministrului Sănătății a împărțit Franța în două. Printre cei care în ultimele zile s-au ridicat împotriva acestei decizii se numără și o cunoscută vedetă a cinematografiei franceze. Isabelle Adjani a vorbit, într-un interviu pentru postul de radio  France Inter, în emisiunea „Grand Atelier”, despre pericolul din vaccinuri. Cum era de așteptat, mesajul ei nu a fost preluat de mass-media din Franța, dar a ajuns viral pe rețelele de socializare.

loading...

Timp de 5 minute, actrița a explicat de ce se opune cu fermitate proiectului lui Emmanuel Macron de a introduce, din ianuarie 2018, 11 vaccinuri obligatorii. Adjani a explicat de ce militează în general împotriva vaccinării, pe care o vede drept  „o crimă împotriva imunității, care, într-o bună zi, va fi recunoscută drept o crimă împotriva umanității”.


„Aluminiul este o substanță toxică ce nu ar trebui să existe în vaccinuri. Ceea ce mă frapează însă este faptul ca profesorul Alain Fischer, președintele Comitetului de Vaccinare, a omis să declare faptul că are legături strânse cu laboratoarele Sanofi. El a primit în 2013 premiul Sanofi-Pasteur. De asemenea,  Ministrul Sănătății, Agnes Buzyn, face parte din boardul de directori al două laboratoare de vaccinuri: Novartis și Bristol-Meyers Squibb. Mă scuzați, dar și eu am documentele mele, îmi fac temele! Din 2009 și până în 2011 aș vrea să înțeleg cum oameni care au interese financiare în luarea acestor decizii devin scuturi umane menite să ne protejeze sănătatea?!” a spus celebra actriță.

Adjani, câștigătoare a cinci premii Cesar și decorată cu Ordinul Legiunii de Onoare, spune că nou-născuții nu au sistemul imunitar suficient de dezvoltat pentru a lupta împotriva acestor 11 boli inoculate prin cele 11 vaccinuri. „Ce este de fapt și de drept vaccinul? Este un compus de viruși! Pentru mine este un exemplu clar de cum se încearcă distrugerea chintesenței biologice a ființei umane încă de la naștere! Nu e altceva decât o minciună științifică bazată pe frică. Iar eu am ales să nu-mi fie frică!”, afirmă Isabelle Adjani.


În același interviu, vedeta franceză are chiar curajul să mărturisească faptul că a comis un act ilegal, recurgând la un fals, pentru a-și proteja copiii  de „maltratarea alopată”. Ea a decis să nu își vaccineze copiii după ce a descoperit „marele demers propagandist al industriei farmaceutice și al laboratoarelor al cărui unic țel este de a face bani pe seama sănătății oamenilor”.

Nu mă consider radicală, ci autodidactă, afirmă vedeta cinematografiei franceze, convinsă că le-a făcut un bine copiilor ei: băiatul cel mai mic, în vârstă de 20 de ani, nu a luat niciodată antibiotice.

Celebra actriță recomandă celor care vor să afle mai multe despre vaccinuri două cărți importante. Prima este „Pentru a termina cu Pasteur: un secol de mistificare științifică” a lui Éric Anclet, care arată că Pasteur nu a fost chiar cine credem că a fost. A doua carte pe care Adjani o recomandă este „Ceea ce ni se ascunde cu privire la vaccinuri”, semnată de Sylvie Simon.

Isabelle Adjani spune că este informată despre toate cazurile de rujeolă și cu extinderea epidemiei și atrage atenția asupra unui caz mortal de rujeolă din Elveția,  în care victima era vaccinată împotriva bolii, pentru a arăta caracterul aleatoriu al virusului. Actrița este împotriva  vaccinării obligatorii, amintind că state ca Norvegia, Luxemburg, Spania, Marea Britanie, Austria, Germania, Olanda au decis să ridice obligativitatea vaccinării împotriva rujeolei, vaccinurile fiind doar recomandate.

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un milion de de Euro anual de la stat pentru o institutie care poartă numele regelui Mihai. Ați înnebunit fraților?
"Eu cu maică-ta am plecat de la zero și nu ne-a ajutat nimeni" GRESIT Ceaușescu i-a ajutat pe absolut toți tinerii din țara asta!!!
Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași
Marian Munteanu a fost în SUA cu Gorghiu, Gâdea și Mihalache
Kovesi avea pe masă denunţul lui Poliţeanu înainte de emiterea Ordonanţei 13
STATUL PARALEL EXCEDE MCV – Vicepresedintele CE Frans Timmermans confirma ca a primit de la Razvan Savaliuc “Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii din perioada 2005-2017”, trimis cu posta speciala la Bruxelles. Uluitor, oficialul CE transmite ca are alte preocupari: “Criteriile din cadrul MCV nu se extind la activitatile de informatii si controlul democratic asupra acestor activitati si din acest motiv nu fac obiectul rapoartelor MCV” (Adresa)
România, JEFUITĂ de giganții germani!
Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel
15 focoase nucleare in Romania!
Savaliuc, despre Kovesi și Lazăr: Nu vreti sa va dati demisia? O sa fiti dati jos din functie!
Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
Pedofili străini în România: Neamțul care închiria un băiat de 11 ani în România, preot mormon, înfiase un copil din Sălaj în anii `90
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro