O bătrână trăiește cu 7 lei pe lună pentru că legea privind pensia minimă nu se aplică. Primarul este preocupat să înființeze cluburi pescărești

Distribuie!by Poate vede un parlamentar cum se trăieşte în România. O femeie de 81 de ani din comuna Dichiseni, judeţul Călăraşi, trăieşte cu 7 lei pe lună. loading... Elena Smadu îşi permite doar 7 pâini pe lună, dar primarul comunei, Iulian Radu, este preocupat să înfiinţeze un club pescăresc şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Poate vede un parlamentar cum se trăieşte în România. O femeie de 81 de ani din comuna Dichiseni, judeţul Călăraşi, trăieşte cu 7 lei pe lună.

loading...

Elena Smadu îşi permite doar 7 pâini pe lună, dar primarul comunei, Iulian Radu, este preocupat să înfiinţeze un club pescăresc şi se laudă cu doi km de asfalt, relateaza onlinereport.ro.


Potrivit unui Raport anual pe 2013, privind situaţia economică, socială şi de mediu a localităţii, cheltuielile cu salariile personalului din administraţia publică în 2013 a fost de 280.126 de lei.

Primarul Iulian Radu ar trebui urgent să sesizeze Ministerul Muncii că legea privind pensia minimă nu se aplică în localităţile din Bărăgan.


 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De ce "Experimentul Norvegian" prin care se iau mii de copii anual de la părinții lor naturali se va fi izbi de cea mai mare rezistență în România. Platon - Republica - Despre cum să fie crescuți copiii la comun fără a-și cunoaște părinții.
Bucureștiul FIERBE, lumea e în stradă. „PSD, CIUMA roșie!”. Centrul Capitalei este blocat
Scandal în USR! Soţul lui Clotilde Armand se dezice de ”sorosiști” și șeful de campanie ”Nu știm unde și pentru cine a lucrat, ce avere și surse de venit are, nici măcar ce cetățenie are”
Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…
“Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!”
UPDATE: Ceasul demografic al României: Suntem epurati ca populatie. Daca actualele trenduri se mentin in 2121 etnicii romani vor ajunge sa fie doar 3.64 milioane si vor reprezenta doar 20% din populatia Romaniei
Dacian Cioloș anunță CREȘTEREA IMPOZITELOR după ce legea lui Liviu Dragnea a trecut în Cameră
Încă un denigrator al lui Eminescu şi-a dat examenul în plagiat, Cătălin Cioabă
RISE PROJECT, interviu BOMBĂ! | “Oamenii care au salvat pădurea” – mărturia “Pădurarului”, omul care a oprit tunul de 300 de milioane de euro!
Fiica unui ofițer de Securitate ce avea ca sarcină urmărirea părintelui Nicolae Steinhardt, numită Secretar de stat la Ministerul Justiției
Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu
Dragoș Pătraru, DEZVĂLUIRI despre JAFUL din TVR | „La redacția Știri există 15 reporteri și de șoferi, toți sunt rude”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro