O AMANTĂ aruncă în aer mapamondul din RĂZBUNARE | SCANDALUL #Panama Papers, declanşat de o femeie

Distribuie!by   loading... Lovitură de teatru în scandalul documentelor confidenţiale publicate în scandalul „Panama Papers”. Acestea nu au fost furate de hackeri, aşa cum a susţinut iniţial firma de avocatură Mossack Fonseca, ci amanta unuia dintre fondatorii acesteia, informează stiripesurse.ro Femeia a fost angajată a firmei şi a avut o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

panama city

loading...

Lovitură de teatru în scandalul documentelor confidenţiale publicate în scandalul „Panama Papers”. Acestea nu au fost furate de hackeri, aşa cum a susţinut iniţial firma de avocatură Mossack Fonseca, ci amanta unuia dintre fondatorii acesteia, informează stiripesurse.ro

Femeia a fost angajată a firmei şi a avut o relaţie amoroasă cu unul dintre şefii firmei care a ajutat mii de personalităţi din toată lumea să-şi ascundă banii de fisc. Legătura s-a terminat prost, astfel că amanta dezamăgită a sustras cei trei terabiţi de informaţii compromiţătoare.


Fosta angajată avea acces la toate datele din serverele firmei de avocatură şi s-a decis să se răzbune pentru despărţire prin publicarea listei de clienţi, scrie Carabbean News Now, publicaţie preluată de news.ro.

Anterior, Ramon Fonseca Mora, coacţionarul firmei de avocatură panameze Mossack Fonseca, a precizat că hackerii trebuie să fie învinuiţi pentru scurgerea de informaţii.


Baza de date #PanamaPapers conţine informaţii despre mai mult de 200 de mii de entităţi offshore, conectate la persoane de pe tot mapamondul. Informaţiile sunt un amalgam de emailuri, copii după paşapoarte, facturi care atestă plata telefonului sau a altor utilităţi, formulare bancare şi, desigur, mii de acte de înregistrare ale unor firme offshore.

captura pp - femeiecaptura pp - femeie

 

Sursa: Nasul.tv

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Jurnaliștii italieni văd „Umbra lui Soros peste România”. Rolul jucat de Klaus Iohannis și Sandra Pralong în ceea ce ar putea fi o nouă „primăvară”. Nu arabă, ci românească!
Ilie Șerbănescu: ”Schema Trump răstoarnă clișeele, de la pretinsele imperative ale globalizării și dispariției națiunilor, la ipocriziile mârșave ale așa-numitei „political correctness“!
MINCIUNILE PRESEI AFLATE ÎN SLUJBA MULTINAȚIONALELOR STRĂINE. HotNews "Studiu de impact al impozitării companiilor în funcție de venit, anunțate de ministrul Mișa. O companie din trei va fi expusă riscului de a intra în insolvență"
La Colectiv, Halloween-ul și-a secerat roadele. Mesaj halucinant al unui critic de film: Orgiile morții, promovate de instituții. Cred că dovlecii cu lumânări aprinse în ei vor râde în hohote
Austria prospera de pe urma petrolului romanesc in timp ce romanii platesc cel mai mare pret la benzina din Europa, romanii au ajuns la trista si crunta performanta de a plati cea mai scumpa benzina din Europa, ...
ACUZAȚII EXPLOZIVE: SRI și traficul de armament
IOHANNIS, IRONIZAT DE MIRCEA DINESCU PE TEMA CĂRȚII LANSATE MIERCURI
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Parlament că salută decizia luată de Guvernul Dăncilă de a renunţa la serviciile SPP.
Mesaj disperat: Serviciul meteo al unei ţări nu se privatizează. Opriţi nebunia începută de Guvernul Cioloş!
Pușcăria ca proiect de țară? 4 milioane de români implicați în dosare penale ?
STRĂINII VOR SĂ CUMPERE INSULA MARE A BRĂILEI. Imperiul agricol al Agricost Brăila, vânat de investitori nemţi, britanici şi arabi. Ce spune ing. Lucian Buzdugan despre O EVENTUALĂ VÂNZARE A "AGRICOST INSULA MARE A BRĂILEI"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro