O ADUNATURA DE TORTIONARI – Abuz revoltator comis de parchetul lui Kovesi. 27 de oameni au fost hartuiti ani de zile de DNA si tarati prin sali de judecata, pentru ca in final sa fie achitati. Unul dintre inculpati a ramas paralizat dupa ce a facut atac cerebral. Alti trei inculpati nu au mai apucat ziua in care sa fie declarati nevinovati, murind in timpul procesului. Achitarile incasate de DNA in primele sase luni ale anului au ajuns la 235 (Minuta)

Distribuie!by loading... Inalta Curte de Casatie si Justitie ofera o noua dovada a dezastrului care a cuprins parchetul anticoruptie sub conducerea Laurei Kovesi(foto dreapta), cea pe care presedintele Klaus Iohannis (foto stanga) o tine in functie cu incalcarea Constitutiei. Este de fapt un caz revoltator in care zeci de oameni […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inalta Curte de Casatie si Justitie ofera o noua dovada a dezastrului care a cuprins parchetul anticoruptie sub conducerea Laurei Kovesi(foto dreapta), cea pe care presedintele Klaus Iohannis (foto stanga) o tine in functie cu incalcarea Constitutiei. Este de fapt un caz revoltator in care zeci de oameni nevinovati au fost distrusi de DNA, iar familiile acestora au fost nevoite sa treaca prin clipe cumplite. Si nu doar atat.Unul dintre inculpati a ramas paralizat in timp ce DNA incerca sa il bage la inchisoare, suferind un atac cerebral, iar alti trei chiar si-au pierdut viata in timpul procesului.

Completul de 5 judecatori ICCJ a pronuntat, miercuri 4 iulie 2018, decizia definitiva in dosarul in care DNA-Iasi, printr-un rechizitoriu semnat de procuroarea Andreea Oana Nica si confirmat de seful DNA Iasi Florin Bogdan Munteanu (vezi facsimil), a trimis in judecata 32 de inculpati, printre care fostul primar al municipiului Pascanu (deputat PSD in momentul trimiterii in judecata), un senator PSD si o serie de consilieri locali din Pascani, acuzati de fapte de abuz in serviciu, fals si marturie mincinoasa. Completul de 5 judecatori al ICCJ a mentinut sentinta de la fond, dispusa in februarie 2017 de un Complet de 3 judecatori al instantei supreme.

Asadar, Inalta Curte a dispus achitarea definitiva a 27 de inculpati, dupa cum urmeaza:

-Nina Agache

-Nicolae Apostol

-Iulia Baba

-Mihai Bodoasca

-Irina Bucovanu

-Elena Casandra

-Liliana Centea

-Florin Constantinescu

-Damian Dumitru

-Eronim-Eduard Dumea

-Georgeta Hutanu

-Ioan Ionita

-Cristina Lungu

-Zina Moraru

-Dumitru Pantazi

-Ioan Pavaluca

-Vasile Plesca

-Elena Silvia Postolachi

-Vasile Prisacaru

-Danut Raut

-Leonard Rusu

-Constantin Simion

-Daniel Sirbu

-Dorina Sofian

-Ionela Laura Tabarcea

-Viorel Toma

-SC AGROCOMPLEX LUNCA PASCANI SA Pascani

Alti trei inculpati nu au mai apucat insa ziua in care sa fie achitati. Asta intrucat au murit in timpul procesului de inima rea sau din cauza unor boli necrutatoare pe care le-au facut sau care s-au agravat in anii in care au fost hartuiti de DNA. Este vorba despre:

Neculai Ratoi, fost primar al municipiului Pascani si fost deputat PSD;

Constantin Cojocaru, consilier local in Pascani;

Costinel Vinga.

De asemenea, unul dintre inculpatii achitati definitiv a ramas paralizat in timpul procesului, dupa ce a suferit un atac cerebral.

Pe de alta parte, in acelasi dosar DNA a reusit sa obtina doua condamnari, la cate 3 ani inchisoare si 1 an inchisoare, ambele cu suspendare.

In final sa facem precizarea dupa aceste 27 de achitari definitive, DNA a ajuns la cifra de 235 achitari incasate de la inceputul anului si pana in prezent.

*Cititi aici minuta Completului de 5 judecatori al ICCJ

*Cititi aici minuta de la fond a Completului de 3 judecatori al ICCJ

*Cititi aici acuzatiile DNA


Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Inamicul statului numarul unu: ..."taranul roman" !!!
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Dovezi: multinaționalele obligă salariații să protesteze
Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
Depopularea României, un „succes“ guvernamental
Ministrul propus la Învățământ prins cu fițuici la audierea din Parlament
Ceaușescu, om cu școală puțină la bază, dar cu dorință de a învăța și a înțelege, a creat cea mai evoluată societate românească din istorie
Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
Prof. dr. psihiatru Aurel Romilă: ”Performanța se măsoară azi doar în putere, bani și sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român…”
Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !
Adrian Năstase se află la Moscova. Vezi ce pregătește
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro