Nucleara” în cazul Sorina: legătura SUA – Ana Birchall! Cunoscută investigatoare, blocată

Distribuie!by   Dezvăluiri și incidente senzaționale – se confirmă o regulă: acolo unde răsare un scandal și apare numele Americii, cu siguranță sunt multe complicații! loading...  Cazul scandalului ”adopției” micuței Sorina capătă noi valențe. Unele care țin de domeniul unei conspirații internaționale. Menționez că e un fir de investigație – […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Dezvăluiri și incidente senzaționale – se confirmă o regulă: acolo unde răsare un scandal și apare numele Americii, cu siguranță sunt multe complicații!

loading...
 Cazul scandalului ”adopției” micuței Sorina capătă noi valențe. Unele care țin de domeniul unei conspirații internaționale.

Menționez că e un fir de investigație – iar concluziile sunt încă foarte departe. Dar, o certitudine există: acolo unde răsare un scandal și apare numele Americii, cu siguranță sunt multe complicații!


Primele probleme greu de înțeles au apărut când o altă Sorina – cunoscuta investigatoare de presă și realizator TV Sorina Matei a abordat subiectul în stil propriu: anchetă atentă, date mai mult decât interesante.

De exemplu, Sorina Matei descoperă că tatăl adoptiv, Gabriel Săcărin, ”lucrează chiar la Roche, e chiar Field Engineering Specialist at Roche Diagnostics”, şi a lucrat înainte la Beckman Coulter Inc., a Danaher Corporation company – în domeniul testării biomedicale.


Captură ecran Sorina Matei
Captură ecran Sorina Matei

Dar, imediat după ce Sorina Matei a postat, Săcărin a blocat-o pe contul LinkedIn!

Captură ecran Sorina Matei. Se observă că ”tatăl adoptiv” o are printre contacte pe controversata ex-judecătoare Camelia Bogdan
Captură ecran Sorina Matei. Se observă că ”tatăl adoptiv” o are printre contacte pe controversata ex-judecătoare Camelia Bogdan

Pe 24 iunie, contul de Facebook al Sorinei Matei e deja blocat! Incredibilă viteză de reacție! A cui oare?…

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, Sorina Matei publică investigații și dezvăluiri cutremurătoare, pe teme grele, multe din zona serviciilor secrete – și nu i s-a întâmplat așa ceva până acum!

Sorina Matei nu s-a lăsat – și a scris pe contul Manciu Media Group. Iată o notă postată pe 24 iunie, seara la 21:56:

”Domnul Săcărin, părintele adoptiv din SUA, care este creierul acestei realităţi horror şi care acţionează în subteran de câteva zile, a început să ameninţe pe toată lumea deschis, direct, cu ambasada SUA, inclusiv pe procurorul general al României. Nu zău, măi, băiete?! Pot să vă spun că domnul este foarte bine contectat la US, la ambasadă, la oameni din sistemul judiciar din Craiova şi importanţi de la Bucureşti. O reţea, un mecanism”.

Imediat, e blocat și contul Manciu Media Group!

Captură ecran Sorina Matei
Captură ecran Sorina Matei

”Și, uite-așa, din prostia cenzurii cu orice preț a unor disperați că nu pot bloca tot, ajung eu să promovez dezvăluirile lu’ Sorina Ruxandra Matei”, scrie Victor Ciutacu.

Iar vedeta RTV nu e singurul jurnalist care a reacționat – și a ajuns la concluzia că sunt multe aspecte ascunse în spatele acestui caz.

Bomba vine însă de la Ion Cristoiu, care a lansat două ”trasoare” într-o direcție cu totul neașteptată.

Aseară, într-un interviu acordat Mediafax, Cristoiu a tras primul trasor:

”Nu ştiu dacă tot acest tărăboi cu adopţia nu îşi are originea într-o vizită făcută recent de Ana Birchall în SUA”, a spus Cristoiu.

Gândurile lui Cristoiu (top 5 politicieni ai săptămânii)
Gândurile lui Cristoiu (top 5 politicieni ai săptămânii)

Celebrul jurnalist a reluat azi subiectul, la Antena 3, lansând al doilea trasor – adopțiile  internaționale sunt una dintre cle mai importante probleme actuale.

”Urmăriți filmul – cine s-a dus în SUA recent, ce demnitar român?”, a provocat-o Cristoiu pe realizatoarea Valentina Porumbel.

După câteva încercări nereușite al realizatoarei, Cristoiu i-a șoptit: ”ministrul Justiției?”… Aaah, doamna Birchall, da, a înțeles realizatoarea.

 ”Când te duci acolo, ca demnitar, prima chestiune e legată de adopții internaționale”, a spus Cristoiu, spunând, pe scurt, că ”e un lobby uriaș, e problema actuală”.

Atât a dezvăluit Ion Cristoiu – probabil că urmează și alte date. Cum spuneam, Ion Cristoiu a lansat deocamdată trasoare, încercând să identifice o țintă.

Am alăturat cele două situații – blocarea urgentă a Sorinei Matei și dezvăluirile lui Ion Cristoiu pentru că, vorba lui Savaliuc în legătură cu acest caz și acești ”americani” – ”mie nu mi se pare că e ceva în regulă cu ei” – și, completăm noi, pare a ieși la iveală ceva mult mai grav.

Vom urmări. Așa cum spuneam, e doar începutul unui fir de investigație.

 

Read more: https://ro.sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
După dezvăluirile de ieri, ZIARE.COM a ŞTERS materialele cu Iohannis: „Ştergerea urmelor nu-i absolvă de rușine...”
19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!
Ambasadorul Hans Klemm: Un ATAC AERIAN asupra României este mult mai probabil decât un atac la frontieră
România este singura țară din UE care a interzis accesul animalelor în pădure, ca să poată fi jefuită în liniște!
Aeroporturile din Bucureşti şi Administraţia Porturilor Maritime Constanţa vor fi scoase la privatizare
Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!
5 lucruri întunecate despre fermierul care vindea carne de om chiar polițiștilor care trebuiau să îl prindă
Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
Elevii școliți in epoca Ceaușescu umileau profesorii din occident cu nivelul ridicat de pregătire si IQ- am avut cel mai performant sistem de educație
MUTARE TACTICĂ ISTORICĂ făcută de SRI. DOCUMENT INFORMATIV distribuit greilor din politică. Breaking news
24 ian.1948: Începe construcția record a Fabricii de confecții, "APACA", din București. La 1 mai 1948, fabrica începe să producă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro