Nu vreau să trăiesc într-o Europă unde Hristos e bătut cu bastoane de cauciuc

Distribuie!by loading... Nu vreau să trăiesc într-o Europă unde Hristos e bătut cu bastoane de cauciuc Tot mai mult, UE începe să semene cu URSS din anii 20, iar Bruxellul cu Moscova lui VI Lenin, când se profanau lăcaşurile sfinte, iar religia era alungată din şcoli şi societate. Recent grupurile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Nu vreau să trăiesc într-o Europă unde Hristos e bătut cu bastoane de cauciuc


Tot mai mult, UE începe să semene cu URSS din anii 20, iar Bruxellul cu Moscova lui VI Lenin, când se profanau lăcaşurile sfinte, iar religia era alungată din şcoli şi societate. Recent grupurile laice şi anarho-comuniste au început să ducă o politică deschisă de violenţă împotriva simbolurilor religioase şi a creştinismului ca fundament moral şi spiritual al Europei. 


După ce în UK profesorii sunt daţi afară că au venit la ore cu lănţicuri, cu cruciuliţe sau activistele Famen folosesc crucifixe pe post de vibratoare în faţa Catedralei Sf. Petru din Roma, iată că grupările civice seculariste finanţate de fundaţii soroşiste reiau atacul împotriva simbolurilor creştine. Două activiste ale organizaţiei feministe, anticreştine şi pro-homosexuale FEMEN au devastat marţi scena Naşterii Domnului realizată din figurine şi amplasată în Piaţa Mare din Bruxelles. 

Cele două protestatare îmbrăcate în poliţiste au aruncat afară din grajdul improvizat mai multe manechine pentru a simula o evacuare de către forţele de ordine. Ieslea în care se afla pruncul Iisus a fost distrusă în timp ce personajele biblice erau lovite cu bastoane de cauciuc. Sigur că poliţia belgiană în loc să le aresteze, amendeze şi să le facă dosar penal pentru distrugere, doar le-au reţinut pe activiste ca să le elibereze după o oră. 

Complicitatea autorităţilor belgiene cu grupările anti-creştine este evidentă, nu întâmplător Bruxellul e capitala politicienilor pedofili din lume, nu numai a UE.

Activistele „feministe” şi-au justificat gestul cu sprijinirea săracilor din capitala Belgiei. Nu înţeleg de ce a trebuit să fie bătut cu bastoane de cauciuc Pruncul Iisus şi ce legătură are acţiunea violentă cu săracii din cartierele de imigranţi ale Bruxellului? Legătura e numai în minţile bolnave şi sataniste ale membrelor FAMEN. 


În Franţa se întâmplă un incident relativ asemănător, dar cu implicarea justiţiei franceze împotriva reprezentării scenei Naşterii Mântuitorului, tocmai în Vandee, renumita provincie istorică care s-a opus sălbatic împotriva revoluţiei franceze, la 1790. Consiliul regional din Vendee instala an de an în holul instituţiei, în preajma Crăciunului, scena biblică a naşterii lui Iisus realizată din figurine care îi reprezintă pe pruncul Hristos în iesle înconjurat de Fecioara Maria, Sfântul Iosif, cei trei magi, păstori, îngeri şi animale domestice. 

Acum însă tradiţia a fost întreruptă abrupt de dictatura corectitudinii politice impuse de secularismul exacerbat din Franţa. Tribunalul administrativ din Nantes a decis zilele trecute că Scena Nașterii este „un simbol religios”, incompatibil cu „principiul neutralității serviciului public”, conform unei legi din 1905 care reglementează separarea Bisericii de Stat, conform site-ului FrontPress. Acțiunea în justiție a fost depusă de federația ateistă „Gândirea Liberă”. „Este vorba de o scenă a Nativității, deci un simbol religios, al unei religii anume”, a declarat președintele regional al ONG-ului, Jean Regourd, citat de Le Figaro. „A priori, ea nu respectă ceea ce trebuie să fie neutralitatea clădirilor publice, deci ale Statului și nu respectă libertatea de conștiință a cetățeanului care, mergând la Consiliul Regional, vede că i se impune o emblemă religioasă și caracterizată ca atare”, a adăugat șeful regional al „Gândirii Libere”.

În urma acestor acţiuni civice de tip anarho-comunist şi a statelor laice cu măsuri împotriva creştinismului şi a Bisericii în general, se urmăreşte în realitate implementarea unui nou gen de comunism ateu în Europa după modelul celui sovietic. De fapt asistăm la încercarea de dărâmare a unui pilon religios fundamental al Europei: creştinismul, iar acest gol spiritual va fi umplut de adepţii ateismului sau de islamişitii tot mai numeroşi din Europa Occidentală. Sincer nu dorec să trăiesc într-o Uniune Europeană în care copii să fie daţi afară din şcoli că poartă cruciuliţe la gât, iar Hristos să fie crucificat a doua oară, călcat în picioare şi bătut cu bastoane de cauciuc.


Ionuţ Ţene – .napocanews.roVă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sorin Ovidiu Vantu: Cand jigodiile plang, curva din mine are orgasm!/Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit
Începe recrutarea tinerilor care doresc să devină soldaţi. Care sunt condiţiile
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
(VIDEO) În drum spre Chișinău, militarii americani s-au oprit la Iași; Cum sunt dotați aceștia
Alexandru Cumpănaşu îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl demită de urgenţă a directorului STS, Sorinel Vasilca, pe care l-a numit personal in functia de director, dupa 5 luni l-a decorat cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer
În noiembrie 2014, Facebookul a încredinţat destinele Ţării unui personaj sinistru, dar dacă tot va fi bal, bal să fie !
General Br. (r) Aurel I. Rogojan: ”Suntem un popor cu elitele în agonie și securitatea națională subminată!”
România va înființa magazine de stat care vor concura cu hipermarketurile străine
Iată cum îl denigra propaganda monarhistă pe Ceaușescu fabricând știri și informații false despre acesta și anturajele sale!
Asediul marilor corporaţii
ROMANIA progresistă: Politia impusca o fetita de 7 ani. Mascatii iau pe sus o fetita de 9 ani in timp ce striga ingrozita: “Mami, nu vreau sa plec!”
LAZAR ACOPERA AIUDUL CU MORTII DE LA REVOLUTIE – Fix in zilele in care a fost demascat ca l-a tinut in infernul de la puscaria Aiud pe dizidentul anticomunist Iulius Filip, Procurorul General a anuntat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu pentru infractiuni contra umanitatii in “Dosarul Revolutiei”. Augustin Lazar a citat din Nicolae Iorga, dar nu a gasit de cuviinta sa isi ceara scuze detinutilor politici care i-au trecut prin mana
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro