NU VĂ LĂSAȚI PROSTIȚI DE SOROS. REȚEAUA SOROS A MAI PUS DE-UN MITING. ONG-urile lui SOROS, Partidul lui SOROS, Oamenii lui SOROS se află în spatele Mitingului “anti-Oprea” din fața Parlamentului

Distribuie!by loading... Nota Redacției: Un cuvânt despre Cazul Oprea – ca să arătăm poziția noastră I. Cazul Oprea: “Da, poți ucide din culpă de pe bancheta din spate a celei de-a treia mașini din coloană” Noi nu-l susținem pe Oprea în nici un fel. Modul în care a mâzgălit “interesul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

nicusordannevedemsimaine

loading...

Nota Redacției: Un cuvânt despre Cazul Oprea – ca să arătăm poziția noastră

I. Cazul Oprea: “Da, poți ucide din culpă de pe bancheta din spate a celei de-a treia mașini din coloană”

Noi nu-l susținem pe Oprea în nici un fel. Modul în care a mâzgălit “interesul național” cu tot felul de alianțe, interese și declarații, nu-l regăsim nici măcar în Caragiale.

Numai că aici discutăm vinovăția unui om, nu dacă ne place sau nu de el.

Principiile și Regulile trebuie să fie întotdeauna, mai presus, de Persoane și de preferințele și umorile noastre personale

Legat de vinovăție, Nu suntem nici măcar de acord cu Oprea, în cazul Gigină, că nu “poți ucide din culpă de pe bancheta din spate a celei de-a treia mașini din coloană”. Ba da, Poți…Asta nu înseamnă că el a făcut-o. Asta va cerceta judecătorul.

Dacă Oprea nu a folosit coloana în interes personal în acea seara și dacă nu a cerut să se meargă cu viteză mai mare decât cea reglementară, atunci OPREA e cu siguranță NEVINOVAT

Dacă însă Nu avea dreptul la coloană sau dacă avea dreptul la coloană dar a cerut personal o viteză sporită peste cea reglementată atunci ARE O VINĂ

Desigur o vină, mult mai mică, decât cei care au lăsat nesemnalizată GROAPA în care a murit Gigină


Foarte important de reținut:

În practica judiciară a Omorului din Culpă se spune așa : Se INCRIMINEAZĂ toate CAUZELE care au dus Accidental la acea moarte CHIAR dacă sunt Cauze Multiple și chiar dacă sunt Cauze Indirecte

Se elimină CAUZELE a căror efect a fost întrerupt de alte cauze, cum ar fi de exemplu, dacă cineva a scurs din greșeală otravă în cana cuiva, dar înainte s-o bea,

victimei i-a căzut un dulap în cap, împins din greșeala de un alt nemernic. În acest caz cel care a scăpat OTRAVA nu va fi culpabilizat.


În cazul Gigină, “efectul”, Coloanei Lui Oprea asupra lui Gigină, dacă era Ilegală (ceea ce nu știm) și dacă avea o viteză Mare Cerută de Oprea (ceea ce iarăși nu știm), “efectul coloanei Lui Oprea” NU a fost oprit DE GROAPĂ.

Din contră, o “ipotetică coloană ilegală” sau “o ipotetică coloană legală dar care avea o viteză ilegală cerută de cineva” l-au dus pe Gigină în mod FATAL spre Groapa Nesemnalizată cu Pricina

De vină sunt în Ordinea Vinovățiilor

1. Cei care au lăsat “Groapa Nesemnalizată cu Pricina”. Aceștia au vina cea mai mare, nu cum spune măruntul propagandist de cartier Mălin Bot că Oprea e primul vinovat. Nu.

2. Cel care a cerut (dacă a cerut), în virtutea funcției, o coloană la care nu avea dreptul și cei care i-au aprobat (dacă i-au aprobat) o coloană la care nu avea dreptul

3. Cel care a cerut (dacă a cerut), în virtutea funcției, o viteză ilegală a coloanei și cei care au transmis mai departe ca ordin această cerere (dacă au transmis-o)

Dar asta nu are NICI o legătură cu Manipularea Cazului Oprea făcută de Rețeaua Soros

Atenție “Cazul Oprea”, E UNA, și “Manipularea CAZULUI Oprea” sau mai exact “A cazului GIGINĂ” de REȚEAUA SOROS, e cu totul altceva


II. E corectă sau incorectă Decizia Senatului? Ce Decizie trebuia să ia Senatul?

Cei care au luat cuvântul în Parlament au arătat că DNA-ul nu se ocupă de Omoruri din Culpă, ci doar de Corupție și prin extensie, de Abuz în Serviciu, și că prin urmare dosarul a fost luat în mod abuziv la DNA.

Dacă Dosarul NU conține și Abuz în Serviciu, care să se coroboreze cu Omorul din Culpă, suntem perfect de acord cu Senatul: DNA-ul nu avea de ce să ia acest Dosar.

Dacă Dosarul Conține și Abuz în Serviciu care să se coroboreze cu Omorul din Culpă, DNA-ul are dreptate să se ocupe de Dosar.

Cum despre Abuz în Serviciu, DNA-ul nu a spus Nimic sau cel puțin, din câte am văzut, nu s-a supus la Vot, înclinăm să dăm dreptate Senatului, deși Oprea nu are cum să fie vinovat de Omor din Culpă fără a fi abuzat de funcția ce-o deținea.

Deci Senatul are dreptate când spune că Omorul din Culpă nu e de competența DNA.

Dar așa cum am arătat mai sus, există posibilitatea REALĂ, ca Oprea să fie TOTUȘI vinovat de omor din culpă.

Prin urmare, Senatul dacă se respecta, NU PUTEA opri această cercetare de omor din culpă, dar nici nu putea lăsa dosarul la DNA, dacă nu era de competența DNA-ului.

Caz în care, Singura Soluția Corectă a Senatului, ar fi fost să returneze Dosarul la DNA, fără a VOTA NIMIC

Ei trebuiau să ceară, fie ca DNA-ul ca Acuzator, să introducă Abuzul în Serviciu coroborat cu Omorul din Culpă dacă avea Probe, fie să trimită dosarul la Procuratură, urmând ca Procuratura să vină în Senat și să ceară Senatului începerea urmăririi penale pentru Omor din Culpă.


III. “SELECTIVITATEA DNA-ului în alegerea cazurilor pe care le investighează e evidentă

În ceea ce spunem în continuare, nu susținem vinovăția sau nevinovăția persoanelor din lista de mai jos, căci nu cunoaștem detaliile cazurilor, dar SEMNALĂM insistențele DNA-ului de a se ocupa cu PRECĂDERE de anumite persoane, NU și de altele

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, chiar înainte ca aceasta să candideze din nou. În cazul ei, judecătorii au demontat până acum și arestarea preventivă și lipsa dreptului de a se apăra în public și multiple probe ale acuzării. Pare cel mai grav caz de făcătură, în care e implicat DNA-ul. Văzând în general, insistența DNA-ului de a căuta, noi și noi capete de acuzare asupra persoanelor ȚINTĂ, suntem convinşi că o caută în continuare pe Olguța Vasilescu ca s-o găsească cu fapte reprobabile. Întâmplător Olguța Vasilescu e o țintă mediatică şi a Rețelei SOROS.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de Procurorul General al României, pe nume Nițu, căruia i-a reproșat că mergea “abuziv” cu ante-mergător de-acasă de la Ploiești la servici în București și probabil și în alte deplasări. Nițu a demisionat. Nițu avea păcatele lui: Dosarul Revoluției și al Mineriadelor erau probabil cele mai mari. Dar asta e una și modul abuziv în care a fost înlăturat din funcție (“și-a dat demisia”) pe “motiv de ante-mergător” e de-a dreptul penibil. Întâmplător și Nițu era o țintă mediatică a Rețelei SOROS.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de Elena Udrea. Desigur Elena Udrea are păcatele ei și “afacerile ei”. Doar că avalanșa de Dosare declanșate împotriva ei și numeroasele cereri de arestare preventivă, sunt în mod evident exagerate. Primele cereri de arestare, au fost aprobate în Parlament, în mod penibil, duminica seara, la inițiativa de-atunci a zelosului Zgonea, ultimele au fost refuzate de Parlament. Mai mult, nu prea sunt progrese deosebite la judecată, până acum cu aceste Dosare, unii denunțători nu mai denunță, semn că unele probe sunt subțiri. Întâmplător și Udrea era o țintă mediatică a Rețelei SOROS.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de Victor Ponta. În loc să ia Dosarele grele care ar fi putut fi investigate în cazul lui Ponta cum ar fi Dosarul Redevențelor, redevențe pe care Ponta a refuzat să le mărească în interesul Statului Român (capitol la care intră și Cioloș), ba chiar a vrut să le facă ZERO, sau Dosarul Pungești cu abuzurile făcute acolo cu bătăile aplicate țăranilor și cu Starea de Urgență care a durat UN AN ÎNTREG etc, sau cu Dosarul Gaz-Munai Gaz cel cu iertarea de datorii etc…DNA-ul a venit inițial cu un Dosar Subțirel cu șapte facturi suspectate a fi fost inventate de firma privată a lui Șova, ca să-i dea bani lui Ponta, deși nu l-au putut acuza pe Ponta de implicare directă în obținerea contractelor lui Șova prin Oltenia. Acum au venit cu sponsorizările pentru Tony Blair care chiar dacă a luat banii negri “ai lui Ghiță” (și aici e greu de dovedit ceva, că Ghiță nu deține direct acele firme), să vii și să spui că din cauza acestor bani a ajuns Ghiță Deputat, doar ca să-l bagi pe Ponta la apă, e cale lungă. Întâmplător și Ponta e o țintă mediatică a Rețelei SOROS.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de ministrul de interne Tobă, cel care nu a vrut să desecretizeze banii DIPI cheltuiți pe Stilouri, pe DARTS și pe nu mai știm ce, deși unii spun că ceruse aprobare în CSAT pentru aceste desecretizări, aprobare pe care nu ar fi primit-o. Întâmplător și Tobă era o țintă mediatică a Rețelei SOROS, încă de când a fost numit.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de familia lui Traian Băsescu. Membri ai familiei și apropiați ai săi sunt puși sub acuzare. Or fi vinovați sau n-or fi vinovați, dar prea curg cu râvnă, Dosarele DNA în jurul acestei familii: gineri, apropiați, acum, chiar fiice. O fi toți posibil vinovați, nu zicem “nu” și nu zicem “să nu fie cercetați”, dar prea e un avânt revoluționar al DNA-ului în această Direcție. De fratele lui Băsescu, nu zicem nimic, că acolo era mormanul de bani al țiganilor, deci ceva se impunea să fie făcut de urgență. Întâmplător și Băsescu era o țintă mediatică a Rețelei SOROS, încă de când a ieșit din funcție, ba chiar cu un an înainte….Asta după ce a fost Adulat ani de zile de REȚEA, pe vremea când îi fugărea el, atât pe țintele REȚELEI cât și pe propriile sale ȚINTE.

DNA-ul “s-a ocupat în mod special” de Gabriel Oprea. “I-a găsit” un jacuzzi la Guvern și “i-a găsit” că avea o mașină de serviciu nouă, mai luxoasă, luată pe fondurilor altei divizii ministeriale deși tot o mașină luxoasă, are și Kovesi și Iohannis şi tot ale statului sunt. În schimb, pe MRU cu cremele și cu unguentele sale “de protocol” etc..nu l-a întrebat nimeni, nimic, niciodată. Desigur E O MIZERIE să-ți iei jacuzzi ca să “dotezi birourile” de la servici. Dar selectivitatea DNA-ului, care efectiv i-a căutat NOD în Papură lui Oprea, e şi ea evidentă. A urmat moartea stupidă a bietului Gigină. Moartea lui Gigină, a căzut şi ea “ca o mană cerească”, într-atât de mediatizată e, 24 din 24 de ore, pe toate canalele și în toate ziarele progresiste, de luni de zile, încât ne revin în urechi, vorbele cu “au trebuit să moară oameni”. Întâmplător și Oprea poreclit de Rețea “generalul în izmene”, era o țintă mediatică a Rețelei SOROS, de multă vreme. Nu și MRU, care a fost șeful Fundației SOROS la Iași. MRU a fost chiar lăudat de Pippidi la re-numirea sa, ca şef la SIE, iar Remus Cernea l-a votat cu drag, indiferent câte creme şi unguente de protocol şi-a luat şi indiferent câte fundații Gojdu a dat.

.Și exemplele pot continua, aproape la nesfârșit.

SELECTIVITATEA DNA-ului în a alege cazurile cercetate E EVIDENTĂ și INSISTENȚA sa de a căuta Noi și Noi Capete de Acuzare pentru a Incrimina persoanele ȚINTĂ e demnă de o cauză mai bună.

Mai ales, când marile JAFURI făcute acestei țări de către politicienii corupți în cârdășie cu Multinaționale dar și cu Firme Locale nu numai că rămân nesoluționate dar nu sunt nici măcar începute de către DNA.

Dosare cum ar fi

– Concesionarea pe Nimic a Resurselor,

– Privatizarea pe Nimic a PETROM către OMV,

– Dosarul EADS,

– Dosarul Microsoft (pe partea mutinaționalelor),

– Furtul ENEL făcut direct pe Factură,

– Dosarul APA NOVA care a mituit Consilierii Locali, faptă pe care ne-a spus-o chiar DNA-ul după care a tăcut,

– Dosarul Bechtel,

– Dosarele nenumăratelor privatizări frauduloase

etc..etc…

În schimb, DNA-ul se ocupă de stilourile de la DIPI, de Jacuzzi-ul cu care e dotat biroul lui Oprea și de ante-mergătorul lui Nițu etc…


IV. E corectă cererea lui Iohannis de a elimina imunitatea Miniștrilor ? Nu e corectă DELOC, E TOTAL INCORECTĂ

Iohannis a spus chiar ieri, că imunitatea miniștrilor trebuie schimbată și ELIMINATĂ din Constituție și că urmărirea lor penală nu mai trebuie decisă de către parlament, așa cum e prevăzut în prezent în Constituție.

În mod ciudat, Iohannis nu s-a referit și la Propria sa Imunitate, cea a Președintelui. Așa cum nu s-a referit nici la Imunitatea din Justiție, nici la cea de la BNR (pe anumite decizii care nu pot fi trimise în justiție), etc..

După ce ați văzut SELECTIVITATEA DNA-ului, de mai sus, credem că nu mai e nevoie să vă spunem CÂT DE IMPORTANTĂ este păstrarea IMUNITĂȚII Miniștrilor.

E ușor de imaginat, că unii Miniștri pot fi amenințați pe canale OBSCURE, că li se va face un DOSAR dacă nu fac ce li se cere.

În cazul lui Oprea, Oprea a și spus la Antena 3 că el a refuzat să susțină la vremea respectivă un Guvern PNL + UNPR deşi a fost deseori invitat la discuții la Cotroceni şi în alte părți și că acum “plătește” pentru acest refuz.

Alți Miniștri, sau oficiali de rang înalt, pot fi pur și simplu “scoși din funcție”, cu un “SIMPLU” Dosar Penal, de tip “jacuzzi”, “stilouri din bani publici” sau “ante-mergător”.

Prin urmare, Imunitatea, nu numai că, NU TREBUIE SĂ FIE REDUSĂ la Miniștri, ci din contră, IMUNITATEA TREBUIE SĂ FIE EXTINSĂ și la alte categorii de Funcții importante în Stat în primul rând la toți cei aleși în mod direct de către oameni și la toți cei numiți indirect de către Parlament și de către Președinte – instituții alese de către marea majoritate a poporului român.

Imunitatea trebuie extinsă și la alte funcții importante NU pentru a-i proteja pe acei indivizi, cum minte Rețeaua SOROS, ci pentru a Proteja Alegerea Democratică a Oamenilor, oameni care i-au pus fie direct, fie indirect pe acei oameni, în acele funcții

Se va spune “HUO! Rușine! Țineți cu Corupții” etc..etc…Nici vorbă. Iată care e propunerea noastră, care ni se pare DE EXTREM BUN SIMȚ și extrem de necesară pentru Democrație

Ce vrem de fapt, noi toți?

1. Vrem ca toți corupții, toți hoții și toți penalii să plătească cu vârf și îndesat pentru faptele lor

2. Dar în același timp, vrem ca SĂ NU APARĂ REȚELE OBSCURE (de tip Gulen, Soros etc..) care să vină și să ne pună în funcții persoane nealese de Nimeni.

Mai exact, nu e corect pentru alegători, ca un Primar sau un Parlamentar, pe care ei l-au ales, să le fie SCHIMBAT din funcție de DNA sau de procuratură sau de ANI, fără aprobarea lor, pe motiv că a cumpărat Stilouri, folosind ilegal banii de protocol (dar nedovedit încă), sau că e “incompatibil” etc.

Pe de altă parte, nu e corect ca Primarul (sau Parlamentarul etc.) să scape dacă a făcut așa ceva, așa cum nu e corect nici ca el să plece din funcție, după ce a fost votat de 60% dintre cetățenii acelui oraș, dacă oamenii nu doresc asta aşa cum nu e corect ca în locul lui să VINĂ “un intermediar” sau “un tehnocrat”, neales de nimeni, dar “dorit de alții”, pentru 3 luni, 6 luni, 1 an, 4 ani, etc…

Și-atunci cum împăcăm și capra și varza?

SIMPLU.

Alegătorii (nu prietenii celui ales din Parlament), îi asigură CELUI ALES IMUNITATEA în MOD DIRECT. (în mod similar Parlamentul şi Preşedintele le asigură Imunitatea celor numiți în mod direct de ei. Cei care te-au ales, răspund pentru tine şi îți asigură imunitatea, Nimeni Altcineva).

L-a prins DNA-ul cu ceva, real sau imaginar? Foarte Bine. CREDE DNA-ul că un UN ALES DIRECT e VINOVAT? Foarte bine, îi face DOSAR.

Numai că acea persoană aleasă DIRECT de oameni și ACUZATĂ DE DNA, nu e doar persoana fizică X, ci Reprezintă Direct Voința oamenilor care l-au ales, Oameni care n-au făcut Nici O Infracțiune.

Prin urmare, e DREPTUL acelor oameni, de a decide, dacă vor ca Voința lor să fie în continuare Exprimată, sau Nu, de acea Persoană, până la Terminarea Mandatului.

Așadar, Dosarul va fi făcut PUBLIC de DNA sau de Procuratură și se va Organiza Un Referendum de Destituire a celui ALES

Dacă alegătorii decid, ca să-l DESTITUIE din funcție pe CEL ALES DIRECT, cu jumătate + 1 din voturile cu care l-au ales în mod DIRECT, atunci PERSOANA e DESTITUITĂ și DOSARUL va fi judecat IMEDIAT

Dacă alegătorii decid să-l PĂSTREZE în funcție, atunci PERSOANA își CONTINUĂ MANDATUL și DOSARUL va fi judecat DOAR la ÎNCHEIEREA MANDATULUI.

Dacă e REALES, Dosarul din Vechiul Mandat merge automat în Instanță spre Soluționare (nu putem amâna mai mult de un MANDAT ÎN CURS), dar cel acuzat, nu poate fi ARESTAT sau PUS SUB Control Judiciar, pe durata Noului Mandat, pentru a-și putea exercita în continuare Funcția pentru care a fost ales.

La final, orice condamnare DEFINITIVĂ, cu sau fără suspendare, trebuie să însemne automat pierderea Oricărui Mandat.

Desigur, oricine poate fi reales, DUPĂ executarea completă a pedepsei, inclusiv a celei cu suspendare, dacă nu sunt alte restricții impuse de judecător.

În acest fel, ne asigurăm că NIMENI Nu Scapă Nepedepsit (amânarea cu maxim 2-3 ani a judecății, nu e o problemă gravă),

și în același timp ne asigurăm că

NIMENI nu poate trage sforile SELECTIV “prin spate”,

pentru ca în locul celor aleși direct sau indirect, de Oameni, forțe obscure și NEDEMOCRATICE să-și propage din umbră oamenii, nealeși de nimeni, în funcții.

Insistența Rețelei SOROS de a elimina IMUNITĂȚILE celor Aleși Direct şi a celor Numiți Indirect de către Parlament sau de către Președinte, nu reprezintă altceva, decât dorința Rețelei Soros de a putea schimba în mod nedemocratic Oamenii Aleși în mod direct care nu convin Rețelei şi de a impune în locul lor oameni din Rețea.


V. În final avem un mesaj pentru oameni ca Băsescu, Ponta, Crin Antonescu, Udrea, Gabriel Oprea şi alții ca ei: “Vă meritați Soarta”

V-ați bătut joc de țara asta şi de oamenii ei, crezând că dacă faceți pe plac Rețelei Progresiste în detrimentul intereselor țării şi în detrimentul intereselor oamenilor ei, veți beneficia de funcții si odată cu ele, de puterea şi de banii pe care aceste funcții vi le-au adus…

V-ați prostituat în fața Rețelei Progresiste, de-aici şi de-afară, siluind şi țara, odată cu prostituția voastră, crezând că așa vă va fi bine vouă şi familiilor voastre şi v-ați trezit că ați fost aruncați la ghenă, cu tot cu familiile voastre, când nu a mai fost nevoie de voi.

Un Fraier ca Băsescu, mai crede încă, că el a inventat şi că el a pus în funcții cheie oameni ai Rețelei, când de fapt vedem acum în mod clar că i s-a sugerat pe cine să pună, lăsându-l să creadă, că el este cel care face şi desface în propriul interes, când de fapt Rețeaua nu făcea altceva decât să-şi construiască, pas cu pas, propria structură, să-şi plaseze oamenii în funcțiile cheie şi urmărea strict doar implementerea propriilor interese. I-au făcut pe plac lui Băsescu cât timp construcția, consolidarea şi punerea ìn practică a politicilor rețelei depindea de el.

Un Fraier ca Ponta, altul care s-a prostituat la greu în fața rețelei, se iluzionează încă şi astăzi, că va mai putea ocupa vreodată, vreo funcție publică importantă, când e clar că va fi îngropat în dosare şi va fi mereu o țintă mediatică așa cum e Oprea, azi şi cum a fost Adrian Năstase, ieri. Ponta e omul care a încercat în mod penibil să facă pe plac oricui, în detrimentul României şi cu toate acestea a constatat că în cele din urmă Nimeni nu l-a băgat în seamă, din contră l-au executat când nu mai era nevoie de el.

Ce să mai spunem de fraierul de Crin Antonescu, care deşi s-a gudurat pe unde a putut şi pe la cine a putut, a fost eliminat de Rețea chiar înainte să ajungă a beneficia de ceva, deşi, în ultima parte a vieții sale politice a făcut frumos oricui i-a cerut-o.

Un Fraier ca Gabriel Oprea, ar putea arăta în al doisprezecelea ceas, spre binele țării, cum se fac şi se desfac pe ascuns guverne ce presiuni şi ce sforării sunt când se-ntâmplă acest lucru şi să iasă din scenă ca un bărbat, nu ca o cârpă.

Toți aceștia ar putea, în al doisprezecelea ceas, să se ajute pe ei, ajutând țară, demascând rețeaua şi structura ei, internă şi externă, prin mizeriile de politici pe care li s-au cerut să le aplice şi pe care ei s-au grăbit să le pună în aplicare. De-asemenea ei pot arăta clar şi care sunt oamenii rețelei şi cum au ajuns ei în diferite funcții ale statului. Şi sunt nenumărate situații de acest gen.

Toți aceştia ar putea să arate tuturor Lianele Rețelei Progresiste care strâng şi sugrumă țară. Doar că nu sunt destul de bărbați, ca să o facă, nici măcar acum, în al doisprezecelea ceas, deşi au ajuns umiliți de rețea şi ei şi familiile lor

Și ca ei sunt mulți alții, mult mai obscuri, care pentru un loc în Parlament ridică mâna pentru orice mizerie.

Fraieri ca Kovesi, se cred indispensabili pe vecie, deşi trecutul ei nu o indică ca provenind din Rețea ci doar ca fiind un Tovarăș de Drum al Rețelei.

 Nota Redacției:

Cum îşi alege subiectele şi ce subiecte îşi alege Rețeaua Soros cu care să-şi facă propagandă şi cu care să manipuleze.

Ne este foarte greu să demontăm acest tip de Manipulări de tipul “Mitingului Anti-Oprea” de acum sau de tipul “Mitingurilor de după Colectiv”, deoarece se pleacă de la un CAZ GRAV real care e SPECULAT în folosul REȚELEI SOROS

Am scris acum 10 pagini tocmai din dorința de a ajuta oamenii să înțeleagă ce Manipulare Uriaşă stă în Spatele Mitingului “Anti-Oprea” sau ce Manipularea Uriaşă a stat în spatele “Mitingurile de după Colectiv”

Numim acest tip de Manipulări Groaznice “Manipulările Cu Morți”

Rețeaua SOROS trăiește ca un ZOMBIE din astfel de cazuri Punctuale, cazuri de multe ori dramatice, pe care le caută, se agață de ele, le manipulează după care organizează mitinguri prin care își propagă propriile mesaje politice şi prin care își elimină adversarii politici.

Rețeaua SOROS nu susține niciodată cauze de ordin general ca :
– legea dării în plată
– mineri cărora li se închid minele
– oameni de la marile uzine care sunt dați afară
– cauzele oierilor sau a agricultorilor
– prețurile aberant de mari pentru oameni la utilități
– etc..etc…

Nu le susțin din două motive:

1. Sponsorii miliardari care manevrează din spate Rețeaua Progresistă au nevoie de o turmă de muncitori docilă şi liniștită şi de o populație anesteziată şi amețită de propaganda lor, populație pe care să o exploateze în voie cu prețuri aberante la utilități, la medicamente, la alimente, la dobânzile bancare la benzină, la asigurări etc. şi pe care s-o țină cu salarii de mizerie şi căreia să-i fure în voie resursele naturale şi să-i exploateze pe nimic proprietatea publică.

2. Sponsorii miliardari care manevrează din spate Rețeaua Progresistă nu vor nici un ruptul capului ca oamenii să se adune şi să militeze în jurul unor teme de interes general pentru ei, teme care ar duce la o unitate socială şi națională în rândurile lor, unitate socială şi națională care până la urmă s-ar opune în mod natural intereselor Rețelei, care numai naționale şi sociale nu sunt.

Din acest Motiv Rețeaua Soros susține DOAR CHESTII PUNCTUALE.
Rețineți: Rețineți: Rețineți: Rețeaua Soros susține doar chestii Punctuale.

Câteva Exemple:

1. Un marş al bicicliştilor în marile orașe ca să poată racola tineri

2. Un marş sau mai multe, “pentru morți”, ca să lovim politic în țintele pe care vrem să le eliminăm

3. Un protest pentru pădurea X sau pentru rezervația Y. Un protest pentru camioanele cu lemn furat a, b, c dar niciodată declararea pădurilor ca resursă naturală etc…Doar, să batem toba azi că să avem de ce să o batem şi mâine. Cu alte cuvinte: să ținem trupa antrenată pentru proteste şi să racolăm noi militanți.

4. Un protest contra primarului “corupt sau nu”, care nu e din rețea şi pe care vrem noi să-l eliminăm. Dacă e “corupt” , e minunată “Manipularea cu Corupții”, asta e manipularea cea mai tare, după “Manipularea cu Morții”, o s-o putem ține la nesfârșit cu ea pe toață durata mandatului: ne antrenăm şi trupele şi facem propagandă pentru noi, permanent.

5. Şi din când în când, la ordin, fac mari proteste în care e implicată întreaga rețea, ca să aibă pretexte Sforarii din Interior şi din Afara Țării, să schimbe Guvernele şi Miniștri care nu le convin sau doar să pună presiune pe cei în funcții ca să execute ceea ce li se ordonă.

Rețeaua Soros susține chestii de ordin general, cum a fost Roșia Montana, doar atunci când Soros vrea să i-o tragă lui Steinmetz şi când întâmplător interesul său particular contra lui Steinmetz s-a suprapus peste interesul general al oamenilor.

În final, încă ceva foarte important :

Rețeaua Soros are UN BRAȚ “ARMAT” STRADAL care în Bucureşti poate să scoată la orice oră 2.000 sau 3.000 de oameni iar atunci când sunt Manipulări Mari Cu Morți etc ..acest nucleu dur poate strânge la Mitinguri până la 10.000 – 20.000 de manipulați. Detașamente stradale există deja şi în celelalte orașe mari din țară.

Doar Comuniştii şi Fasciştii aveau astfel de detașamente stradale care ieșeau la proteste ori de câte ori li se cerea ca mijloc de presiune politică.

Progresiștii sunt NEOMARXIȘTI INTERNAȚIONALIȘTI atât prin ideologia anti-națională cât și prin metodele de organizare și de luptă stradală. Locul celulelor cominterniste și a celulelor de partid l-au luat ONG-urile lui SOROS

Pentru cine nu vede acest lucru, le spunem noi. Spre deosebire de celelalte Partide, PARTIDUL LUI SOROS are în plus DETAȘAMENTE STRADALE gata oricând să facă Scandal În Stradă.

Nu întămplător Neicuşor Dan le-a cerut membrilor “Uniți Salvăm”, Cunoscuți, să nu apară la Mitingul “Anti-Oprea”, iar militanților stradali să nu afișeze Bannere cu “Uniți Salvăm” ca să nu se dea de gol cine sunt de fapt. Mitingul trebuia să rămână “spontan şi anonim”.

Numai că Nu Există mitinguri spontane şi anonime așa cum nu există revoluții. Există numai mitinguri organizate şi există numai lovituri de stat.


NICUȘOR DAN își ascunde MEMBRI.


NICUȘOR DAN: Le cer membrilor “Uniți Salvăm” să nu-și afișeze însemnele

NICUȘOR DAN: Le cer membrilor “Uniți Salvăm” CUNOSCUȚI din București, să nu apară la protest ca să nu-i vadă LUMEA…


 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De-abia a fost numit oficial și Presa Progresist-Soroșistă de la Macovei la HotNews până la Nicușor Dan și Moise Guran îl atacă ISTERIC pe Marian Munteanu. HotNews: "Cum a devenit Munteanu un mare promotor al nationalismului si curentului anti-occidental"
Modelul suedez poate scoate Romania din criza. Politicieni fara privilegii, fara imunitate si transparenta desavarsita in cheltuirea banilor publici
Cel mai bine platit adolescent a abandonat Hollywood pentru credinta crestina
BLESTEM PESTE VASLUI: CHEVRON LUCREAZÃ!
REACŢIE RAPIDĂ! Ramona Ursu | Să-ţi fie ruşine, Gabriel Oprea! Nu cu zeci de morţi ştergi urma unei alte morţi
Persecuţia crestinilor a inceput si in Romania !! Klaus Iohannis, va promulga Legea antinaţională şi anticonstituţională Sfinţii Închisorilor, Cioran, Eliade, Ţuţea, Noica, Vulcănescu, Gafencu interzişi de Iohannis şi clasa politică coruptă
Ruta pentru refugiati se muta in Romania! (presa)
Agenţia pentru Situaţii de Urgenţă din SUA cumpără “sicrie” de plastic în valoare de 1 miliard de dolari, în care ar putea fi incinerate zeci de milioane de persoane! Pentru ce!?
Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”
Situatia se schimba în Siria, avioanele rusesti luate la tinta de rachetele sol-aer ale ISIS
Camera de Război a Cenzurii Digitale – 20.000 de Cenzori Angajați Facebook Suprimă Opinii În Preajma Alegerilor
CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI! În manualele de clasa 1 dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro