Nu va este destul de clar ? GUVERNUL CIOLOS este impotriva romanilor |II MINTE PE CIOBANI SPUNAND CA NU POATE DA ORDONANTA DE URGENTA. O JUSTIFICARE ABERANTA SI MINCINOASA, |Legea nu poate fi modificata prin Ordonanta de Urgenta pentru ca a fost initiata si votata in Parlament

Distribuie!by   NU-I MAI VOTATI, OAMENI BUNI Pai daca “logica asta” ar fi adevarata Guvernul nu ar putea sa dea NICI O ORDONANTA DE GUVERN, NICIODATA, caci orice ordonanta de guvern MODIFICA una sau mai multe legi existente votate de parlament printre care se afla multe legi inititiate tot de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

NU-I MAI VOTATI, OAMENI BUNI


Pai daca “logica asta” ar fi adevarata Guvernul nu ar putea sa dea NICI O ORDONANTA DE GUVERN, NICIODATA, caci orice ordonanta de guvern MODIFICA una sau mai multe legi existente votate de parlament printre care se afla multe legi inititiate tot de catre parlament.

loading...

Nu exista NICI o lege care sa stipuleze ass ceva.


Este la mintea cocosului ca orice Guvern poate da O Ordonanta de Guvern Noua care sa abroge cele doua articole.

Constitutia interzice doar Ordonantele de urgente care afecteaza Legile Organice. Ori aceasta lege nu e o lege organica. Practic prin aceasta declaratie guvernul Ciolos “s-a spalat pe maini”.


Mai mult, Guvernul poate da o Ordonanta de Urgenta care sa suspende temporar Legea pana la revizuirea ei de catre Parlament

De remarcat si cum Primul-Ministru Ciolos/SOROS nu s-a aratat DELOC la fata pe tot parcursul zilei desi domeniul sau principal de activitate e chiar agricultura si zootehnia.


Iata declaratiile aberante venite de la Guvernul Ciolos/SOROS la ora 16.00

DECLARATII DE LA GUVERN:

„Presedintele Senatului l-a sunat pe Ciolos in legatura cu solicitarile oierilor. Tariceanu a cerut modificari prin OuG. O astfel de modificare nu poate avea loc pentru ca este o lege pe care a initiat-o Parlamentul. Guvernul nu poate face modificari, in consecinta.

Vor avea loc la ministere intalniri intre delegatiile de stat si ciobani. Secretarul de stat va participa la aceste intalniri.” – a declarat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

“Cunoastem problema oierilor, dar trebuie gasita o solutie tehnica si legala. In cel mai scurt timp, Guvernul va veni cu o solutie care sa raspunda solicitarilor.Problema este natura legii, este lege initiata de Parlament, in consecinta nu se poate emite OuG care sa modifice efectiv aceasta lege. Putem gasi o alta solutie care sa cuprinda revendicarile oierilor. Se cauta solutia la nivelul ministerelor”, a spus purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro