Nu va este destul de clar ? GUVERNUL CIOLOS este impotriva romanilor |II MINTE PE CIOBANI SPUNAND CA NU POATE DA ORDONANTA DE URGENTA. O JUSTIFICARE ABERANTA SI MINCINOASA, |Legea nu poate fi modificata prin Ordonanta de Urgenta pentru ca a fost initiata si votata in Parlament

Distribuie!by   NU-I MAI VOTATI, OAMENI BUNI Pai daca “logica asta” ar fi adevarata Guvernul nu ar putea sa dea NICI O ORDONANTA DE GUVERN, NICIODATA, caci orice ordonanta de guvern MODIFICA una sau mai multe legi existente votate de parlament printre care se afla multe legi inititiate tot de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

NU-I MAI VOTATI, OAMENI BUNI


Pai daca “logica asta” ar fi adevarata Guvernul nu ar putea sa dea NICI O ORDONANTA DE GUVERN, NICIODATA, caci orice ordonanta de guvern MODIFICA una sau mai multe legi existente votate de parlament printre care se afla multe legi inititiate tot de catre parlament.

loading...

Nu exista NICI o lege care sa stipuleze ass ceva.


Este la mintea cocosului ca orice Guvern poate da O Ordonanta de Guvern Noua care sa abroge cele doua articole.

Constitutia interzice doar Ordonantele de urgente care afecteaza Legile Organice. Ori aceasta lege nu e o lege organica. Practic prin aceasta declaratie guvernul Ciolos “s-a spalat pe maini”.


Mai mult, Guvernul poate da o Ordonanta de Urgenta care sa suspende temporar Legea pana la revizuirea ei de catre Parlament

De remarcat si cum Primul-Ministru Ciolos/SOROS nu s-a aratat DELOC la fata pe tot parcursul zilei desi domeniul sau principal de activitate e chiar agricultura si zootehnia.


Iata declaratiile aberante venite de la Guvernul Ciolos/SOROS la ora 16.00

DECLARATII DE LA GUVERN:

„Presedintele Senatului l-a sunat pe Ciolos in legatura cu solicitarile oierilor. Tariceanu a cerut modificari prin OuG. O astfel de modificare nu poate avea loc pentru ca este o lege pe care a initiat-o Parlamentul. Guvernul nu poate face modificari, in consecinta.

Vor avea loc la ministere intalniri intre delegatiile de stat si ciobani. Secretarul de stat va participa la aceste intalniri.” – a declarat Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

“Cunoastem problema oierilor, dar trebuie gasita o solutie tehnica si legala. In cel mai scurt timp, Guvernul va veni cu o solutie care sa raspunda solicitarilor.Problema este natura legii, este lege initiata de Parlament, in consecinta nu se poate emite OuG care sa modifice efectiv aceasta lege. Putem gasi o alta solutie care sa cuprinda revendicarile oierilor. Se cauta solutia la nivelul ministerelor”, a spus purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FMI vine azi în România deși țara noastră nu mai are niciun acord FMI, instituția continuă "supravegherea" României!
ALEXANDRU BITTNER A MĂRTURISIT TOT ÎN SUA, ÎN DOSARUL MICROSOFT șI A OBțINUT O ÎNțELEGERE CU FBI șI IRS
Iohannis – președintele bogaților, firmele străine – comportament neloial
JOS LABELE de pe ultimele companii valoroase rămase în proprietatea statului. Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea. a primit asigurări de la Grindeanu că până la sfârșitul anului încă halcă uriașă din Hidroelectrica va fi vândută pe BURSĂ
Guvernul Orban dă semnalul: jos labele de pe hypermarketuri!
Sorina se ferește de îmbrățișare în recenta filmare postată de adoptatori: Gestul spune multe- sa o ajutam pe Sorina sa scape din acest infern!
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
Cazul lui Drasius Kedys, tatăl care l-a ucis pe pedofilul care i-a agresat fetița de 4 ani
Supercamionul lui Ceaușescu, un colos care a uimit lumea
Iată cum îl denigra propaganda monarhistă pe Ceaușescu fabricând știri și informații false despre acesta și anturajele sale!
De ce a venit Joe Biden în România?
Acordul postum al unui tânăr decedat în Colectiv, pentru ca dosarul său medical să ajungă la părinți | „Îmi cer scuze că nu am avut prezența de spirit să vă întreb atunci, pe loc, dacă voi mai ieși viu de acolo”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro