NU MERGETI LA VOT. Nu legitimati SISTEMUL. Ofertele “nationaliste” nu sunt decat false alternative

Distribuie!by   loading... “Daaaa…Eu nu votez! Dar o sa se ducă destui la vot si o sa-i aleagă pe cei care v-au dat foc ca la șobolani! Ca la șobolani bai, iar usa de evacuare era legată cu lanț! Ca v-au trimis bieții părinți din Moldova si “Mesopotamia” la studii, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 2r432

loading...

“Daaaa…Eu nu votez! Dar o sa se ducă destui la vot si o sa-i aleagă pe cei care v-au dat foc ca la șobolani! Ca la șobolani bai, iar usa de evacuare era legată cu lanț! Ca v-au trimis bieții părinți din Moldova si “Mesopotamia” la studii, iar voi ați deprins aria cluburilor si a altor locuri de perditie din București! No spor la vot, poate va flambeaza iar, ca tehnologie este! Merita sa vizionati clipul, ca sa vedeți cum arată omul de tip nou si ce vrăjeala ieftină are. In plus, fără misto… cum sa te cheme ma Tedy Ursuleanu?! Un fel de Tom Pisoianu sau Jerry Soriceanu…. Mie ăștia mi se par o specie făcută in gluma! Si mai e unu’ …. Catalin Scânteie…. cum sa te cheme ma, Scânteie si sa te miri ca ai luat foc?! Plus Cătălin – prototipul băiatului de casa din “Luceafărul”. Eu nu cred in coincidente! Si dacă pana acum as fi vrut sa votez, văzând clipul asta m-as fi răzgândit! Pai ăștia au ceva orfelin in ei, patetic, de nișe, crepuscular – ei bea Jagermeister cu prietenii si le atârna cămeșile studiat-rebel. Mai exact, sunt echipa lui Mucusor Dan si  Tony Cocioaba”

sursa:Mediafax.ro

“De ce credeti că se face atâta propaganda peste tot de la actori, vedete si alte tipuri de “personalităti” mai mult sau mai putin lucide sau platite sa se vină la VOT?? Toti indeamna la “să iesiti la vot sa nu vă fure”!! Dar ei acesti şacali care indeamnă, ei nu specifica clar care’s unii si care’s altii buni de votat?? Iar cand unii dintrei ei isi arată alegerea vedem cum constientizam că oamenii incă n-au realizat ca in momentul de fața in Romania nu mai exista nici un partid politic Patriot românesc 100% , aproape 80% din aparatul politic fiind compus numai din alogeni de diferite origini, vânduti mafiei masonice. Aşadar NU va duceti la vot să mai Legitimati prin semnătura si CNP-ul vostru Sistemul mafiot antiromânesc masonic ” Odata semnat si inregistrat CNP-ul le-ai girat votul tau anulat sau nu si sunt stăpânii tai in continuare, ei mafiotii masoni din guvern sunt legitimati prin CNP-ul si semnătura voastra cand intrati in sectia de votare !! …”

15317973_1140290806084757_1590394737049939942_n

15370036_1152169741485622_4542330504559267981_o

Priviți structura de control instituțional a Statului român. Ei sunt autorii jafului național. Ei vor să ne destrame familiile. Ei au condus și vor să conducă în continuare România. Trebuie să-i oprim !
.
FSN-ul (condus de Ion Iliescu și Petre Roman) își schimbă denumirea periodic, pentru a păcăli electoratul, în FDSN, apoi PDSR, ajungând azi să se numească PSD. Din același FSN, când și-a schimbat denumirea luând ființă aripa FDSN, Petre Roman creează aripa PDFSN, care își schimbă denumirea în PD care, la rândul lui, își schimbă ­denumirea în PDL. Când a devenit Băsescu președinte al PDFSN, Petre Roman a sărit în barca PNL, devenind peste noapte liberal. În urmă cu câțiva ani, știm cu toții, se creează USL (PSD+PNL), lăsând, „în opoziție” PDL. Apoi, PNL este, practic înghițit de PDL (sau invers, până la urmă am văzut că nu contează denumirea, important este că sunt aceeași oameni) și de aici se desprind PMP și ALDE, care a zburat în brațele PSD.
UDMR a fost permanent la guvernare, în mare cârdășie cu PSD (FSN).
Chipurile „independenți”, se înființează PRU (din care mai toți sunt veniți din PSD).
ONG-știi apropiați marilor partide (PSD și PNL) finanțează, la comandă, bineînțeles, USR (partidul actualului guvern). B Munteanu

15284077_1140293859417785_8272498009927035786_n

CONTINUĂ MANIPULREA PROGRESISTĂ CU CADAVRE. “Apelul supraviețuitorilor din Colectiv”, înainte de alegeri. “Mergi la vot! Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru tine!”


“Înainte de Colectiv, nu mergeam la vot eram o persoană care se pregătea să emigreze, voiam un job, voiam drepturi, voiam niște reglementări așa cum se întâmplă în străinătate, știam că la noi nu vor fi prea curând. Acum sunt convinsă că, dacă vom lua măsuri împreună, se poate. Putem face și din România o țară așa cum ne-o dorim”, spune Tedy Ursuleanu.

“Vreau să schimb ceva, să nu-mi mai fie frică să ies din casă. Vreau ca fiul meu să nu treacă prin ce am trecut noi”, afirmă și Cătălin Scânteie.


“Nu vreau ca ce ni s-a întâmplat nouă să se fi întâmplat degeaba”, spune și Sorin Lazăr.

“Pentru mine câteva secunde au fost diferența dintre viașă și moarte, la alegeri, câteva voturi trebuie să conteze enorm. Nu-i lăsa pe alții să aleagă pentru tine”, este apelul lui Cătălin Grădinariu

15319023_1388650014479807_6825779931820024179_n

15392944_1501895046489891_3655211141596068337_o

Dezmembrarea României!

Să fim conştienţi, intrarea Partidului lui SOROS (USR) în Parlament, reprezintă cea mai mare problemă de siguranţă naţională din ultimii 27 de ani. Şi nu o spun eu. O spun, analize OSINT, făcute de profesionişti în domeniu. Pun pariu ca există şi analize HUMINT.Țelul final al USR este dezmembrarea României.Uniunea Salvati (SOROS) Romania (USR) este calul troian.Cine e Partidul lui SOROS? Evident, USR-ul celor “curaţi”, nicuşori şi clotilde neprihănită plus Brigăzile Cămăşilor Roz, “salvatorii” României, cei care o vor oferi, cadou, celor ce râvnesc de secole să pună laba pe ea. Bine, dumneavoastră îl puteţi numi cum vreţi: Partidul Trădării Naţionale, Uniunea Salvaţi Soros-ul, Uniunea Vânzătorilor de Neam ş.a.m.d.După cum se vede, de unde până acum paralele lui Soros erau folosite pentru antrenarea “societăţii civile”, acum, pentru că în România se poate, aceleaşi parale sunt bune acum pentru partide noi, curate, vânjoase, cu glas subţire şi piţigăiat. Se vede cu ochiul liber că este asaltul final către Parlamentul României, garantul democraţiei şi statalităţii României. Cu toate acestea, majoritatea tezelor USR sunt astfel concepute încât să-i seducă, la moment, pe toţi hipsteraşii ţării în discuţii de bodegă din Centrul Vechi, dar în fond ar face orice să se vadă în Legislativ. Vai câte beţe în roate visează ei să pună, de acolo, Țării şi Neamului meu.Acest lucru ne spune că, pentru prima dată în 27 de ani, în Parlamentul României poate intra un partid condus din umbră de un cetăţean care nu este român, şi nici nu nutreşte sentimente de iubire faţă de români.

Dacă acest lucru s-ar întâmpla, ne-am confrunta cu cel mai grav caz de ameninţare a siguranţei naţionale de după ’89.

Uniunea Salvaţi (SOROS) România va accepta viitoarele cereri de federalizare şi dezmembrare a României.

Din fericire, vă spun eu, USR nu va intra în Parlament.

Pe ce mă bazez? Vă dau un singur argument: USR are o notorietate de numai 38% în România. Adică, numai 38 de români din 100 au auzit de acest USR. Din aceştia, oare câţi iau în serios o iniţiativă politică ridicolă ca asta susţinută de Soros şi bandiţii lui? Cine va vota un partid care nu este românesc? Nici un român nu va face asta.

Şi mă mai bazez pe ceva: nu pot să cred, în ruptul capului, că Donald Trump este de acord ca Soros să aibă partidul lui în Parlamentul României, ţara ce găzduieşte Scutul de la Deveselu!

Desigur, USR face eforturi de imagine fabuloase. De exemplu, în sondajele de opinie corecte, USR are 3-4%. În cele în care au avut cum să-şi bage coada, acelaşi USR este cotat la 8-12%. O distanţă aiuritoare, dar prin astfel de gesturi disperate, USR încearcă să strângă Brigăzile Cămăşilor Roz, hipsteraşii şi alţi tinerei care pun botul la vrăjeala “civilă” a unor alde Nicuşor şi Clotilda.

Problema se îngroaşă dacă USR nu rămâne la aceste gesturi dezlânate şi trece la acţiuni de “gherilă”.

Ce vreau să spun este, spre exemplu, că ar putea să fure ceva voturi cu softurile.

Dar cea mai gravă mişcare pe care ar putea-o pune în aplicare este încercarea de a genera un val de emoţie în populaţie, ceva asemănător celui care a scos bucureştenii în stradă după crima din Colectiv.

Dar, dacă eu îmi pun deja această problemă, desigur sunt şi alte minţi luminate, din instituţiile abilitate, care vor şti să demanteleze o astfel de situaţie explozivă.

USR nu va reuşi să facă jocul lui SOROS în România! Tocmai pentru că este un partid antinaţional, fără ideologie şi gata să mute munţi si graniţele pentru un pumn de mălai străin.

Ieşiţi la vot, dragii mei, să le tăiem trădătorilor speranţele din faşă!

P.S. – Deja Polonia este prima ţară din Est în al cărui Parlament s-a propus să se urmărească banii lui Soros intraţi în Polonia, ONG-urile controlate de el, şi să se contracareze orice derulare a intereselor acestuia. Cu Trump la Casa Albă, avem şansa să facem şi noi puţină curăţenie în ţărişoara noastră. Prima mişcare este aceea de a ne folosi votul ca să stârpim dorinţele şarpelui şi să nu-l lăsăm să intre în Parlament! – Ninel PEIA

Deputat Român

www.ninelpeia.ro

şi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască…
Dintre-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii !
Oameni vrednici ca să şază în zidirea sfintei Golii,
În cameşi cu maneci lunge şi pe capete scufie,
Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filozofie.
Patrioţii ! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
Unde spumegă desfrîul în mişcări şi în cuvinte,
Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuri
Şi aplaudă frenetic schime, cîntece şi jocuri…
Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire
Bulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;
Toate mutrele acestea sunt pretinse de român,
Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian !
Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi
Să ajungă-a fi stăpîna şi pe ţară şi pe noi !
Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încît fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bîlbîiţi cu gura strîmbă sînt stăpînii astei naţii !
(Mihai Eminescu, „Scrisoarea III”)

Vizionati va rog si:

  

Si o poezie. Stiti cine a scris-o si cand?

Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
Şi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
Şi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Şi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
Şi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?

 

Surse: saccsiv.wordpress.comMediafax.rostiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro