Noii algoritimi ai Facebook ii favorizeaza pe progresisti si ii penalizeaza pe conservatori ! Insa marea majoritate de conservatorii se muta pe siteul de socializare Vkontakte, in asa fel progresistii vor avea pagina Facebook numai pentru ei ! !!

Distribuie!by loading... Un raport bazat pe date publicate de „The Western Journal” atrage atenția  asupra modului în care schimbarea recentă a algoritmului de știri făcută de Facebook i-a afectat, disproporționat, pe conservatori și presa conservatoare. Raportul se bazează pe datele furnizate de SimilarWeb, unul dintre cele mai cunoscute în auditare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
The Western Journal: Noii algoritimi ai Facebook îi favorizează pe progresiști și îi penalizează pe conservatori

loading...

Un raport bazat pe date publicate de „The Western Journal” atrage atenția  asupra modului în care schimbarea recentă a algoritmului de știri făcută de Facebook i-a afectat, disproporționat, pe conservatori și presa conservatoare.


Raportul se bazează pe datele furnizate de SimilarWeb, unul dintre cele mai cunoscute în auditare web, clasamente și statistici în timp real adresate internetului.  Acesta arată că editorii conservatori au pierdut în medie 14% din traficul de pe Facebook, de la schimbarea platformei de știri, în timp ce site-urile liberale au câștigat în medie 2%.

Astfel, Fox News, cunoscut pentru un trafic ridicat, a fost eliminat din rezultate, iar scăderea medie a traficului pe Facebook pentru site-urile conservatoare este de 32,4%.


Breitbart News scria de curând că schimbările recente făcute Facebook în fluxurile de știri ale utilizatorilor au determinat intrările pe pagina de Facebook a președintelui Trump să scadă cu 45%, aproape jumătate. În același timp, intrările pe unele site-uri conservatoare, inclusiv Fox News, Breitbart News și Gateway Pundit, au cunoscut o scădere vizibilă, în timp ce site-uri mainstream precum CNN și New York Times nu au fost foarte mult afectate.

„După eliminarea celor 15 editori cu cel mai mic trafic de pe Facebook, tendința devine și mai clară. Dintre cele 35 de surse de știri rămase, cele mai liberale 12 site-uri au înregistrat o creștere de 0,21% – cu alte cuvinte, ele nu par să fi  fost afectate în mod semnificativ”, scrie Western Journal.

Asta în timp ce, precizează sursa citată,  cele mai multe conservatoare 12 site-uri au pierdut o medie de 27,06% din traficul lor de pe Facebook.

„Campbell Brown, reperezentant Facebook, a spus că Facebook are acum un punct de vedere când vine vorba de știri”, a declarat editorul executiv de la Western Journal, George Upper, într-un comentariu pentru Breitbart News.

„Cu alte cuvinte, ei iau deciziile editoriale, mai degrabă decât să le permită utilizatorilor să aleagă ce postări primesc cele mai multe aprecieri sau share-uri.  Practic, cei de la Facebook spun acum utilizatorilor că nu le pasă ce site-uri sau persoane sau știri le-au plăcut pe Facebook, ci că ei vor decide care sunt știrile pe care le pot urmări utilizatorii. Pentru mine, astea par a fi cuvintele și faptele unui editor, și nu doar atât, ci ale unui editor cu o agendă”.

Facebook a devenit practic un monopol, iar guvernul federal ar trebui să îl trateze ca atare, spune Upper, care consideră că republicanii ar trebui să acorde mai multă atenție acestui lucru și să ceară explicații giganților tehnologici.

Noul site de socializare, unde majoritatea conservatorilor s-au mutat și unde incă nu exista cenzură : https://vk.com/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tatăl lui Klaus Iohannis 'atacă' Antena 3: Ce spune despre fiul său, președintele României / VIDEO
Un academician se ridică și cere Academiei Române să oprească COLONIZAREA României executată pe ascuns prin „grupurile de presiune Soroș”, din instituții și ministere cheie. Mesajul INTEGRAL
Inițiativă politică ULUITOARE în Suedia: "INCESTUL și NECROFILIA trebuie legalizate”. Vezi în ce țări din UE incestul este deja LEGAL
Document EXPLOZIV: Semnătura lui CTP pe protocolul care a 'distrus' presa scrisă din România
Big Brother: ANAF subjugă ICI – Protocol cu privire la furnizarea de informații despre proprietarii domeniilor de internet .ro
Cât a reușit să fure Carol al II-lea?
Adrian Sârbu mi-a zis că NU va plăti nicio taxă, pentru că el nu plătește nicăieri în România taxe". Dezvăluiri despre practicile mogulului media: Mi-a zis că sunt cel mai mare dușman al lui și va avea grijă să mă aranjeze
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
Dan Puric: Țara a fost făcută colonie. Acum sunt luați la șuturi eroii, martirii și sfinții. Statul este primul berbece care dărâmă din interior unitatea națională. ONG-urile cu ADN străin au încercat să distrugă ce e românesc
Constantin Degeratu, declarații incendiare despre scutul de la Deveselu: Noi nu știm ce rost are scutul acesta aici. Nu ne apără de nimic
Prof. dr. psihiatru Aurel Romila - "90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi. Şi-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate"
"Romania are resurse inca neexploatate? Perfect! Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie si Irak, Siria, Iugoslavia si atati altii.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro