NOI MĂRTURII ŞOC ÎN DOSARUL BERBECEANU !

Distribuie!by   Miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc un nou termen în mega-dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu. loading... Scaglione Cosimo, unul din martorii cheie din dosar a fost audiat prin videoconferinţă de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind în acest moment încarcerat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc un nou termen în mega-dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu.

loading...

Scaglione Cosimo, unul din martorii cheie din dosar a fost audiat prin videoconferinţă de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind în acest moment încarcerat în Penitenciarul Jilava.

Italianul a relatat în faţa procurorilor cum a fost „torturat psihic” de către procurorii DIICOT Alba Iulia pentru a obţine declaraţii împotriva fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Scaglione Cosimo a mărturisit că a fost „ţinut în arest într-un beci timp de cinci zile”, timp în care a dormit pe beton. Martorul a declarat că a observat că procurorii DIICOT Alba „vroiau cu orice preţ să îl ţină pe Berbeceanu în puşcărie”. „Nu mi s-a părut normal, aia nu era justiţie”, a declarat Scaglione.

Martorul le-a povestit judecătorilor cum a fost „audiat ilegal”, fără traducător, cum s-a consemnat o declaraţie al cărei conţinut nu îl cunoştea şi care nu a fost tradusă.

Scaglione Cosimo a mai relatat cum i s-au făcut promisiuni de reducere a pedepsei la jumătate în schimbul unor declaraţii împotriva comisarului şef Traian Berbeceanu. (În realitate, promisiunile nu puteau fi onorate, martorul fiind condamnat definitiv pentru omor în Italia).

Scaglione Cosimo a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din ţara de origine întrucât fusese condamnat la 14 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tăinuire şi deţinere de arme şi explozibil. Scaglione Cosimo a recunoscut apartenenţa la structura mafiotă ‘Ndrangheta susţinând că a fost condamnat pentru un asasinat comis în timpul unor reglări de conturi între două familii mafiote, scrie hunedoaralibera.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cercul mafiot evreiesc din jurul lui Putin, miliardarul kaghebist, scos la iveală de Panama Papers, cea mai tare scurgere pestilențială financiară ever
EXPLOZIV Iohannis promovează în Diaspora o grupare a Securității și a noilor servicii secrete
România sub ocupație soroșistă
Omul care a dispărut cu 50.000 de euro din banii donați pentru răniții de la ”Colectiv”. Apelul Angelei Gheorghiu: ”Banii nu pot rămîne la un om fără conștiință!”
Tolo mai BATE UN PIROI în liniștea Gabrielei Firea!
Peste 1 milion de voturi, furate cu softul STS la europarlamentare. Război pe viață și pe moarte între Coldea și Hellvig/Pahonțu
Orientul Mijlociu fierbe | Bomba economică ce va exploda în Arabia Saudită
Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ”
Paralelă 2014-2016! Semnale de alarmă! Crimeea a fost ținta zero pentru Rusia, iar ținta unu este revenirea la gurile Dunării
Andreea Esca, ne arata unde se poate ajunge cu linguşirea unei persoane publice
NUTRET PENTRU CRETINI – Pus in dificultate de Gabriela Baltag din CSM pe tema protocoalelor secrete dintre PICCJ si SRI, Klaus Iohannis s-a batut cu pumnul in piept ca in mandatul sau nu se semneaza niciun protocol: "Acea etapa cu protocoalele s-a incheiat demult si voi veghea sa nu mai revina niciodata". Nu zau? Protocolul din 2016, incheiat de Eduard Hellvig si Augustin Lazar si declarat partial neconstitutional, nu a fost cumva semnat in mandatul sau? Atunci la ce a vegheat?
Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun​ ​avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro