NOI MĂRTURII ŞOC ÎN DOSARUL BERBECEANU !

Distribuie!by   Miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc un nou termen în mega-dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu. loading... Scaglione Cosimo, unul din martorii cheie din dosar a fost audiat prin videoconferinţă de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind în acest moment încarcerat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc un nou termen în mega-dosarul comisarului şef Traian Berbeceanu.

loading...

Scaglione Cosimo, unul din martorii cheie din dosar a fost audiat prin videoconferinţă de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, fiind în acest moment încarcerat în Penitenciarul Jilava.

Italianul a relatat în faţa procurorilor cum a fost „torturat psihic” de către procurorii DIICOT Alba Iulia pentru a obţine declaraţii împotriva fostului şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Scaglione Cosimo a mărturisit că a fost „ţinut în arest într-un beci timp de cinci zile”, timp în care a dormit pe beton. Martorul a declarat că a observat că procurorii DIICOT Alba „vroiau cu orice preţ să îl ţină pe Berbeceanu în puşcărie”. „Nu mi s-a părut normal, aia nu era justiţie”, a declarat Scaglione.

Martorul le-a povestit judecătorilor cum a fost „audiat ilegal”, fără traducător, cum s-a consemnat o declaraţie al cărei conţinut nu îl cunoştea şi care nu a fost tradusă.

Scaglione Cosimo a mai relatat cum i s-au făcut promisiuni de reducere a pedepsei la jumătate în schimbul unor declaraţii împotriva comisarului şef Traian Berbeceanu. (În realitate, promisiunile nu puteau fi onorate, martorul fiind condamnat definitiv pentru omor în Italia).

Scaglione Cosimo a fost dat în urmărire internaţională de autorităţile din ţara de origine întrucât fusese condamnat la 14 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tăinuire şi deţinere de arme şi explozibil. Scaglione Cosimo a recunoscut apartenenţa la structura mafiotă ‘Ndrangheta susţinând că a fost condamnat pentru un asasinat comis în timpul unor reglări de conturi între două familii mafiote, scrie hunedoaralibera.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro