NOI ÎNREGISTRĂRI COMPROMIȚĂTOARE cu un șef din poliție de la Brașov | ”De azi scoatem adevărul la iveală Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brașov” Audio

Distribuie!by   loading... O nouă înregistrarea face furori în mediul online. De această dată un alt polițist brașovean a postat pe Facebook o conversație telefonică cu șeful său. Potrivit acesteia, agentul de Poliție Feroviară Constantin Bălhăceanu a verificat documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis, dar care avea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

cv_19

loading...

O nouă înregistrarea face furori în mediul online. De această dată un alt polițist brașovean a postat pe Facebook o conversație telefonică cu șeful său. Potrivit acesteia, agentul de Poliție Feroviară Constantin Bălhăceanu a verificat documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis, dar care avea un pasager cu relații în autoturism, potrivit mytex.ro.

Conform înregistrării audio, șeful adjunct SRPT Brașov Ionel Ungureanu îi cere socoteală agentului de poliție pentru că nu a vrut să discute cu el, telefonic, atunci când pasagerul l-a apelat.

„Vreți război?

Nu sunteți pregătiți!”

Discuție între agent Bălhăceanu Constantin și șeful meu nemijlocit de la acea vreme comisarul șef Ungureanu Ionel adjunct al SRPT Bv (politia TF)

Ca și în cazul colegului Godină am îndrăznit să verific la solicitarea cetățenilor documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis dar care avea un pasager cu relații în autoturism.

data înregistrării 31.01.2014. Aveam 6 luni de vechime ca și polițist. Am fost foarte motivat să devin milițian dar m-am luptat să nu.

Am tolerat 1 an de zile abuzurile acestui om și am făcut cel puțin 6 rapoarte de mutare în cadrul altei structuri în final am ajuns în audiență la București la Directorul Direcției Poliție Transporturi.

Ascultați până la final. De azi scoatem adevărul la iveală

Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brasov. Acestea vor fi publicate gradual”, a scris polițistul pe contul său de facebook.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Teroristul ISIS care a decapitat-o pe Rehana a ajuns în Europa/ A fost fotografiat intrând în Ungaria
Devastatorul experiment Obama: din cauza caruia au aparut ISIS si tot ceea ce inseamna refugiati si dezordine in lume
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri sunt folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan?
Catolicismul New Age
Klaus Iohannis, un tun de 15 miliarde de euro pentru ai lui!
Altă perspectivă asupra unei privatizări contestate Vânzarea Electrica sărăceşte România cu 17,4 miliarde euro
Cum se vede la Vișegrad revolutia anti PSD de la Bucuresti : „Asistăm la revolta Germaniei împotriva unui guvern care încearcă sa schimbe, unilateral, statutul de colonie a României”. Cele trei măsuri care ar declanșat represaliile grupării Merkel - Soroș
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Prăpădiții Europei- Banca Mondială raport despre România: o parte din populație traiește cu nici 5 dolari pe zi!
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89
Donald Trump îi șochează pe americani: Dacă Saddam şi Gaddafi s-ar afla încă la putere, lumea ar fi un loc mai bun! (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro