NOI ÎNREGISTRĂRI COMPROMIȚĂTOARE cu un șef din poliție de la Brașov | ”De azi scoatem adevărul la iveală Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brașov” Audio

Distribuie!by   loading... O nouă înregistrarea face furori în mediul online. De această dată un alt polițist brașovean a postat pe Facebook o conversație telefonică cu șeful său. Potrivit acesteia, agentul de Poliție Feroviară Constantin Bălhăceanu a verificat documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis, dar care avea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

cv_19

loading...

O nouă înregistrarea face furori în mediul online. De această dată un alt polițist brașovean a postat pe Facebook o conversație telefonică cu șeful său. Potrivit acesteia, agentul de Poliție Feroviară Constantin Bălhăceanu a verificat documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis, dar care avea un pasager cu relații în autoturism, potrivit mytex.ro.

Conform înregistrării audio, șeful adjunct SRPT Brașov Ionel Ungureanu îi cere socoteală agentului de poliție pentru că nu a vrut să discute cu el, telefonic, atunci când pasagerul l-a apelat.

„Vreți război?

Nu sunteți pregătiți!”

Discuție între agent Bălhăceanu Constantin și șeful meu nemijlocit de la acea vreme comisarul șef Ungureanu Ionel adjunct al SRPT Bv (politia TF)

Ca și în cazul colegului Godină am îndrăznit să verific la solicitarea cetățenilor documentele unui conducător auto care oprise într-un loc nepermis dar care avea un pasager cu relații în autoturism.

data înregistrării 31.01.2014. Aveam 6 luni de vechime ca și polițist. Am fost foarte motivat să devin milițian dar m-am luptat să nu.

Am tolerat 1 an de zile abuzurile acestui om și am făcut cel puțin 6 rapoarte de mutare în cadrul altei structuri în final am ajuns în audiență la București la Directorul Direcției Poliție Transporturi.

Ascultați până la final. De azi scoatem adevărul la iveală

Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brasov. Acestea vor fi publicate gradual”, a scris polițistul pe contul său de facebook.


– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nasul Tv, Radu Moraru: În ultimele 4 luni mi-a venit să emigrez de 3 ori !
Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:
Dan Barna a fost "secretara" lui Ciolos l-a adus în guvernul așa-zis tehnocrat și l-a pus secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene
Oricum Romania e o pubela, nu faceti decit sa aduceti probleme !!
Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii trage un semnal de alarmă. Andrei Makine: Ceea ce fac americanii este tragic. La fel ca în anii 1950, suntem la două minute de izbucnirea unui război
Cum le pasa senatorilor de pensiile oamenilor in timp ce acestia si-au adoptat legea pensiilor speciale pentru parlamentari (Video)
In timp ce zeci de milioane de europeni n-au locuinte si nici ce sa manance, Germania depaseste toate regulile bunului simt. Ministrul german al finanțelor evocă o taxă europeană la benzină, pentru a finanța primirea refugiaților
A devenit Kövesi o țintă fiindcă a suflat în borșul prăduitorilor din Israel?
Raed Arafat-privatizarea sănătății PNL: O vizită la urgență ar putea costa 10.000 de lei!
Multinaționalele Străine ce dețin Supermarketurile refuză Legea Produselor Româneşti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romaneşti "submineaza comertul modern"
IN LOC SA LE REZOLVE PROBLEMELE, ALOGENII GUVERNULUI SOROS LE-AU DAT AMENZI GRELE CIOBANILOR. Amenzi între 500 și 20.000 de lei date oierilor pentru "instigare și recurgere la acțiuni violente"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro