Noi evoluții în Scandalul apei – Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate

Distribuie!by o Sursa foto: adevarul.r Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

oapa imbuteliataaaaa
adevarul.r
Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție pentru o perioadă de 3 luni pentru multiple nereguli.

loading...

Reporterii STIRIPESURSE.RO au continuat însă cercetările și au aflat un lucru și mai frapant. Deși este un laborator acreditat, măsurătorile au fost făcute la parametrii diferiți de cei pentru care a fost acreditat și există prin urmare suspiciuni grave întemeiate cu privire la rezultatele făcute publice și în baza cărora branduri și firme au fost amestecate aiurea și discreditate exact pe modelul Scandalului Brădet.

Dar să mergem la fapte. Se poate observa foarte clar de pe site-ul RENAR ((Asociatia de Acreditare din Romania). Laboratorul MANOR este acreditat pentru ”Determinarea numarului totalde germeni tehnica denumarare a coloniilor la 30 grade C”

In anexa, la punctul 20: “Determinarea numarului total de germeni tehnica de numarare a coloniilor la 30 C”
Numarul total de germeni = NTG (adica ala care a facut scandalul). Bacterii periculoase nu s-au gasit (adica nimic din ce este reglementat cum ca nu trebuie sa existe in apa).

 

:content-image

Numai că în Buletinul de analiză în baza căruia s-a dat buzna peste apa din magazine scrie negru pe alb alte temperaturi:

content-image

Asta ridică multe întrebări cu privire la rezultatele analizelor. Vom reveni cu detalii pentru că Scandalul Apei e departe de a se fi încheiat. Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO autoritatea din domeniu susține că mai sunt câteva probleme asupra cărora vom reveni în alte postări.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro