Noi evoluții în Scandalul apei – Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate

Distribuie!by o Sursa foto: adevarul.r Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

oapa imbuteliataaaaa
adevarul.r
Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție pentru o perioadă de 3 luni pentru multiple nereguli.
loading...

Reporterii STIRIPESURSE.RO au continuat însă cercetările și au aflat un lucru și mai frapant. Deși este un laborator acreditat, măsurătorile au fost făcute la parametrii diferiți de cei pentru care a fost acreditat și există prin urmare suspiciuni grave întemeiate cu privire la rezultatele făcute publice și în baza cărora branduri și firme au fost amestecate aiurea și discreditate exact pe modelul Scandalului Brădet.

Dar să mergem la fapte. Se poate observa foarte clar de pe site-ul RENAR ((Asociatia de Acreditare din Romania). Laboratorul MANOR este acreditat pentru ”Determinarea numarului totalde germeni tehnica denumarare a coloniilor la 30 grade C”

In anexa, la punctul 20: “Determinarea numarului total de germeni tehnica de numarare a coloniilor la 30 C”
Numarul total de germeni = NTG (adica ala care a facut scandalul). Bacterii periculoase nu s-au gasit (adica nimic din ce este reglementat cum ca nu trebuie sa existe in apa).

 

:content-image

Numai că în Buletinul de analiză în baza căruia s-a dat buzna peste apa din magazine scrie negru pe alb alte temperaturi:

content-image

Asta ridică multe întrebări cu privire la rezultatele analizelor. Vom reveni cu detalii pentru că Scandalul Apei e departe de a se fi încheiat. Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO autoritatea din domeniu susține că mai sunt câteva probleme asupra cărora vom reveni în alte postări.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV – Sediul A.E.P. a fost spart, iar autorităţile tac! Au dispărut documente privind finanţarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016
PNL a depus un amendament care redefinește familia ca să cuprindă și cuplurile de același sex
41 de membri ai Partidului lui Obama și Clinton fac presiuni asupra lui Tăriceanu și Dragnea cerându-le să OPREASCĂ referendumul pentru familie
Casa Regală îi cere statului român despăgubiri de 51 de milioane de euro pentru că… nu poate DEFRIȘA pădurile care i-au fost retrocedate!!!
Pedofili străini în România: Elvețian care abuza copiii străzii de lângă Gara de Nord îi recompensa cu aurolac
ADEVĂRATA REȚEA SOROS E ÎN PSD ȘI PRU: MILIARDARUL, PLĂȚI SAU ÎNTÂLNIRI SECRETE CU PONTA, COSTOIU, CREȚU, PALADA, DRĂGHICI, NECULA ȘI PETREA
TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!
Două mii de grădinari oferă gratuit semințe românești, pentru a salva gustul nostru vechi al legumelor și fructelor
Şmecheriile UDMR de a-şi înființa şcoli exclusiv maghiare prin trocuri politice şi legislative cu PSD-ul sunt NECONSTITUȚIONALE. CCR: "Legea privind înființarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș, NECONSTITUȚIONALĂ"
„Brânză de cauciuc din ulei de palmier”, ultimul experiment social pe stomacul românilor! De la săpun, la brânză!
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro