Noi evoluții în Scandalul apei – Suspiciuni mari cu privire la probele prelevate

Distribuie!by o Sursa foto: adevarul.r Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

oapa imbuteliataaaaa
adevarul.r
Noi evoluții în ceea ce deja se numește Scandalul Apei. După ce acum câteva zile STIRIPESURSE.RO vă anunța că Laboratorul care a dat rezultatele în baza cărora ANPC a făcut anunțul public despre anumite sortimente de apă minerală a fost închis de ANSVSA și Poliție pentru o perioadă de 3 luni pentru multiple nereguli.

loading...

Reporterii STIRIPESURSE.RO au continuat însă cercetările și au aflat un lucru și mai frapant. Deși este un laborator acreditat, măsurătorile au fost făcute la parametrii diferiți de cei pentru care a fost acreditat și există prin urmare suspiciuni grave întemeiate cu privire la rezultatele făcute publice și în baza cărora branduri și firme au fost amestecate aiurea și discreditate exact pe modelul Scandalului Brădet.

Dar să mergem la fapte. Se poate observa foarte clar de pe site-ul RENAR ((Asociatia de Acreditare din Romania). Laboratorul MANOR este acreditat pentru ”Determinarea numarului totalde germeni tehnica denumarare a coloniilor la 30 grade C”

In anexa, la punctul 20: “Determinarea numarului total de germeni tehnica de numarare a coloniilor la 30 C”
Numarul total de germeni = NTG (adica ala care a facut scandalul). Bacterii periculoase nu s-au gasit (adica nimic din ce este reglementat cum ca nu trebuie sa existe in apa).

 

:content-image

Numai că în Buletinul de analiză în baza căruia s-a dat buzna peste apa din magazine scrie negru pe alb alte temperaturi:

content-image

Asta ridică multe întrebări cu privire la rezultatele analizelor. Vom reveni cu detalii pentru că Scandalul Apei e departe de a se fi încheiat. Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO autoritatea din domeniu susține că mai sunt câteva probleme asupra cărora vom reveni în alte postări.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SE APROPIE RĂZBOIUL? Operațiune militară de AMPLOARE a Rusiei în apropierea României
Imagini în premieră din interiorul bazei militare de la Deveselu | Cum arată sistemul Aegis Video
ABBAS îl avizează pe TRUMP: "Schimbarea Ambasadei USA la Ierusalim echivalentă cu o declarație de război"
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
Vin vremuri grele pentru Economia Mondială sau sunt Programate să Vină? Soros îşi reduce expunerea în acţiuni americane cu 37% și investeşte în aur. Aurul a urcat cu 16% în primele trei luni ale anului, cel mai puternic avans din 1986.
Elena cerea îndurare, se împotrivea chiar. Nicolae Ceaușescu nu s-a opus. A acceptat inclusiv această umilință. Însă plângea. Îi șiroiau lacrimile pe obraz. Și suspina. În acel moment, când l-am văzut suferind sincer și profund, m-am retras, m-am ascuns de ochii și privirile lui. Mi-era rușine, o imensă rușine. Puteam fi detașat, nu eu eram cel vinovat de postura în care ajunsese, dar lucrul acesta se întâmpla în unitatea unde eu însumi eram comandant. Evitam privirile oamenilor, nu aveam puterea să mă uit în ochii lor.
Dezvaluiri ale unor patrioti din SRI despre structura ARABA din Romania, informatii ignorate de Coldea
Scandal în PSD după ce Rise Project a publicat discuţiile dintre liderii partidului. Pleşoianu: „PSD e infiltrat cu slujitori ai Hidrei“/ Ştefănescu: „Trădare!“
Ion Țiriac: Orban apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. În România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare
“Mortal combat” în SUA și România: servicii de informații și polițai contra președinți, guverne și democrație (1)
EXPLOZIV! Angajații Hexi Pharma anunță CUTREMURUL | „Nu mai tăcem! Aşa ne-a dictat sistemul”
Ion Cristoiu: Augustin Lazăr a amenințat că odată cu el se vor prăbuși mulți din țara asta. Începînd cu Klaus Iohannis și terminînd cu Eduard Hellvig
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro