„Noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte”

Distribuie!by „Mie mi se pare emblematic ce se întâmplă în timpul de faţă la PSD, care, deşi este principalul partid din Parlament, este principalul partid de opoziţie, deşi are de două ori mai mulţi parlamentari decât partidul de guvernământ – Partidul Naţional Liberal. loading... Ce s-a întâmplat cu PSD în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Mie mi se pare emblematic ce se întâmplă în timpul de faţă la PSD, care, deşi este principalul partid din Parlament, este principalul partid de opoziţie, deşi are de două ori mai mulţi parlamentari decât partidul de guvernământ – Partidul Naţional Liberal.

loading...

Ce s-a întâmplat cu PSD în ultima perioadă după execuţia lui Dragnea este evident. Acest partid a fost acaparat din ce în ce mai evident şi la nivel din ce în ce mai înalt de către structurile securităţii. Nu putem să ne facem că nu vedem faptul că domni precum Ciolacu, precum Grindeanu, precum Tudose, precum Pricopie, precum, cine ştie, Maior, de ce nu, e şi o chestiune de noutate precum să se întoarcă şi domnul Ponta, toate aceste persoane au în trecutul lor apropieri destul de evidente cu părţi din sistem, că e din SRI, fie din SIE, fiecare pe unde a putut, pe unde s-a descurcat.


Acesta este un semn clar că, în acest moment, noi, cetăţenii României, am rămas fără niciun fel de partid care să ne reprezinte pe noi, interesele noastre şi nu interesele unor structuri opace undeva alese, în mod evident, nu democratic şi care de ani de zile dictează viitorul acestei ţări şi al nostru, al fiecăruia.

În faţa acestei situaţii, în care practic toate partidele de pe eşichierul actual politic sunt parazitate şi paralizate de aceste structuri ale statului paralel, ale statului de drept, cum îl numesc unii, ale ‘deep state-ului’, cum îl numesc alţii, dar oricum nu ale statului democratic şi ale stării de drept, noi avem obligaţia să ne organizăm şi să fim noi înşine opoziţia faţă de acest sistem într-adevăr ticăloşit şi mafiot”.


Dan Chitic

SURSE: http://anonimus.ro/2020/02/noi-cetatenii-romaniei-am-ramas-fara-niciun-fel-de-partid-care-sa-ne-reprezinte/?fbclid=IwAR0d64q4qB6n4QaGdasqpAGqOivNoXtbS_kskfIrwWL9LhwxATV-YsyITEE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Supermarketul strain PROFI dezvaluie programul de regionalzare si divizare pentru Romania
Iată DOVADA că lupta ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI e o MARE MINCIUNĂ și o făcătură soroșiștă. Cum au fost MUȘAMALIZATE MARILE DOSARE DE JAF de ZECI DE MILIARDE din România
Prima mutare a lui Trump: pagina dedicată LGTB de pe site-ul Casei Albe a dispărut
Merkel i-a mai dat o palmă lui Băsescu
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
Google prezintă listele cu cele mai populare căutări realizate în 2019: 1. Cum se calculează aria cercului? Se pare ca analfabeții funcționali care o criticau pe Dăncilă habar nu aveau de fapt cum se calculează aria cercului!
Un consilier local din Caraş-Severin a plătit cu viaţa pentru că s-a opus furturilor de lemn
Tupeu maxim! Proiect de lege PSD: ÎNCHISOARE pentru protestatari
Discurs superb al celui mai patriot președinte din Europa, va rămâne în istorie ca unul dintre adevărații conducători ai unei țări din Europa!!!
ALEXANDRU BITTNER A MĂRTURISIT TOT ÎN SUA, ÎN DOSARUL MICROSOFT șI A OBțINUT O ÎNțELEGERE CU FBI șI IRS
Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !
27 de ani într-un sistem bolnav, între hoți, plasatori şi târfe! „În MAI sunt nişte nemernici, de la miniştri de interne, la şefii Polițiilor!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro