Noaptea ca hoții PNL: 24 de ordonanțe de urgență pentru vânzarea României

Distribuie!by S-a strigat din nou „Noaptea ca hoții” în fața guvernului, acolo unde Ludovic Orban și ai lui au stat mai bine de nouă ore în ședință pentru a trece la foc automat ordonanță după ordonanță. Pentru că mâine se știe că pică guvernul și interimarul Orban nu mai poate guverna […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

S-a strigat din nou „Noaptea ca hoții” în fața guvernului, acolo unde Ludovic Orban și ai lui au stat mai bine de nouă ore în ședință pentru a trece la foc automat ordonanță după ordonanță. Pentru că mâine se știe că pică guvernul și interimarul Orban nu mai poate guverna țara prin OUG.
„Înțeleg că noaptea ca hoții, Guvernul Orban ne pregăteşte 24 (alții spun 35) de ordonanțe întru vânzarea României şi nenorocirea românilor. Vai de capul țării ăsteia, care moare ucisă de români!”, a scris europarlamentarul PSD Carmen Avram, pe contul de Facebook.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat și el indignat de decizia cabinetului de a trece tot ce putea trece în regim de urgență.
„Orban – AJUNGE ! Guvernul PNL știe că pleacă mâine acasă! De asta dă ultimele tunuri în toiul nopții! Ordonanță după ordonanță!
Acum înțelegeți de ce împrumută Cîțu miliarde de lei în fiecare zi?! Ca să-și plătească CLIENȚII POLITICI!”

loading...

Ce era atât de urgent?
Privatizarea sănătății, de pildă, prin aprobare Ordonanței emise de Ministerul Sănătății prin care clinicile private pot accesa fonduri din programele naționale pentru diverse boli – ceea ce va duce inevitabil la diminuarea resurselor pentru spitalele publice!
Potrivit mai multor surse, cabinetul Orban ar fi dat o ordonanță de-a dreptul scandaloasă prin care o importantă bancă din România, Raiffeisen Bank, este iertată de o datorie un miliard de lei, rezultată dintr-o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție.


„Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se dă o ordonanță pe sfertul de oră, fără să fie avizele necesare, lucrată pe genunchi de angajații ministerelor aduși de acasă ca sa lucreze noaptea ca hoții!” a comentat fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„Au aprobat și scutirea băncilor de 1,3 mld lei, bani datorați statului ca urmare a unor hotărâri judecătorești. Nu mergeți după fentă! Nu clienții trebuiau sa plătească, aceea e altă poveste, ci băncile!


Printre cele scutite e și una al cărei director sărea în piață ca mingea, alături de angajații săi, la protestele contra guvernelor PSD. Acum își primește plata, că doar nu îngheța ca fraierul pentru principii! Vedeți? Dacă nu au venit și copiii să țipe să plece PSD, nu merită alocații! Cică nu au bani pentru alocații și pensii și autostrăzi! Bine că au pentru bănci!” a mai spus Olguța Vasilescu.

Jurnalista Narcisa Iorga și-a arătat și ea indignarea, atât față de guvern, cât și față de colegii de breaslă și propagandiștii puterii care apără PNL chiar și în această situație imposibil de apărat fără să-ți crape obrazul de rușine.
”Ora 23.18, briefing la Guvern. 25 -28 ordonanțe de urgență într-o singură ședință de Guvern, cu 12 ore înaintea unei moțiuni de cenzură. Acum nu mai e #NoapteaCaHotii, nu? Să vă fie rușine, bă, tuturor propagandiștilor, dar mai ales celor din presă, care confundați jurnalismul cu activismul politic! #BinePa!”, a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Noaptea ca hoții: 24 de ordonanțe pentru vânzarea României

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Revine un mare proiect al lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu se aștepta la asta
Inca o revolutie confiscata! De data asta de sorosisti. Iohannis, mai josnic decat Ponta
In România se vând și se fură chiar și… RÂURILE. Afacerea microcentralelor distruge biodiversitatea Românie
Previziunile FMI pentru România: cinci ani de scumpiri în lanţ | Va fi mai rau ca in comunism caci atunci stiam macar ca induram sa se plateasca datoriile, dar acum pentru ce ne chinuim?
Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD
Pe fondul campaniei anticreştine “Vrem spitale, Nu catedrale”, reamintesc:...Cine a închis spitalele din România? UE,FMI,PNL, PDL, UDMR
Gral. IULIAN VLAD: SERGIU NICOLAESCU A REGIZAT MOMENTELE DE PANICĂ ȘI EXPLOZII, URMATE DE ȚIPETE, de la mitingul de susținere a lui CEAUȘESCU. A folosit cascadori și recuzita de film. Ultimul șef...
John Perkins: Bechtel, Chevron şi Banca Mondială folosesc asasini economici şi în România
Analizele o dovedesc: miere contrafăcută în marile magazine. Uite care sunt firmele care mint consumatorii
Ghiță îl "TOARNĂ" pe Cristian Tudor Popescu: "Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri"
Mesaj trimis de Ceaușescu de pe lumea cealaltă românilor despre Petromidia!
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro