Nicusor Dan si-a scos copilul seara la protest, in ger, iar Protectia Copilului nu a luat nici o masura! Un barbat, care a adus o cucuvea la Protestul de la Cotroceni, risca inchisoarea sau amenda penala pentru ca “a chinuit o pasare salbatica”!

Distribuie!by Nicusor Dan si-a atras multe critici dure din partea multor oameni, dupa ce si-a scos copilul la protest, seara, in ger, dar Protectia Copilului nu a luat nici o masura[1]. loading... Articolul 27 din Legea 272/2004 spune: Art. 27 (1) Copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nicusor Dan si-a atras multe critici dure din partea multor oameni, dupa ce si-a scos copilul la protest, seara, in ger, dar Protectia Copilului nu a luat nici o masura[1].

loading...

Articolul 27 din Legea 272/2004 spune:


Art. 27
(1) Copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice si a vietii sale intime, private si familiale.
(2) Este interzisa orice actiune de natura sa afecteze imaginea publica a copilului sau dreptul acestuia la viata intima, privata si familiala.
(3) Participarea copilului in varsta de pana la 14 ani la dezbateri publice in cadrul unor programe audiovizuale se poate face numai cu consimtamantul scris al acestuia si al parintilor sau, dupa caz, al altui reprezentant legal.
(4) Copiii nu pot fi folositi sau expusi de catre parinti, reprezentanti legali, alte persoane responsabile de cresterea si ingrijirea lor, organisme private acreditate ca furnizori de servicii sociale, institutii publice sau private, in scopul de a obtine avantaje personale/institutionale sau de a influenta deciziile autoritatilor publice.
(5) Consiliul National al Audiovizualului monitorizeaza modul de derulare a programelor audiovizuale, astfel incat sa se asigure protectia si garantarea dreptului copilului prevazut la alin. (1).

Acum, un barbat, care a adus o cucuvea la Protestul de la Cotroceni, risca inchisoarea sau amenda penala pentru ca “a chinuit o pasare salbatica”, asta dupa ce Societatea Ornitologica Romana a sesizat Garda de Mediu[2].


SURSE

  1. http://www.cotidianul.ro/nicusor-dan-are-mai-putina-minte-decat-copilul-din-bratele-lui-294992/
  2. http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/protest-la-cotroceni-amenda-sau-inchisoare-pentru-barbatul-cu-o-cucuvea-665000
  3. Foto: cotidianul.ro
  4. Foto: digi24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro