NICOLAI: ”DANCILA SA SCOATA STS DIN SCRUTINUL ELECTORAL PREZIDENTIAL”

Distribuie!by Liderul Consiliului Naționa al ALDE, Norica Nicolai, a lansat azi un apel către premierul României Viorica Dăncilă, căreia îi cere „să retragă STS din acest scrutin electoral”. „Nicăieri în Europa o structură militară nu numără voturi, nu verifică votul multiplu” a spus Nicolai, pentru PSNews. loading... „Îmi pare foarte rău și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul Consiliului Naționa al ALDE, Norica Nicolai, a lansat azi un apel către premierul României Viorica Dăncilă, căreia îi cere „să retragă STS din acest scrutin electoral”. „Nicăieri în Europa o structură militară nu numără voturi, nu verifică votul multiplu” a spus Nicolai, pentru PSNews.

loading...

„Îmi pare foarte rău și îi cer public doamnei prim-ministru să retragă STS și din acest scrutin electoral. Avem dubii în legătură cu ce s-a întâmplat la alegerile europarlamentare. Avem o comisie de anchetă. Nicăieri în Europa o structură militară nu numără voturi, nu verifică votul multiplu. Mai ales că nu avem pârghii de control al acestei instituții.

Fac apel la toți care sunt implicați în această campanie să constituim o coaliție pentru alegeri curate. Să terminăm cu acest tip de furăciune al voturilor”, a declarat Norica Nicolai la Puterea Știrilor.

 

 

Nicolai: ”Dancila sa scoata STS din scrutinul electoral prezidential”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Komisariatul de la Bruxelles: victorie terminatoare asupra României
Google Earth a început ÎNDEPĂRTAREA CRUCILOR de pe turle
Tăriceanu a pierdut în instanță
Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada
Papa Franscisc a decorat cu ordinul „Sfântul Grigorie cel Mare” o politiciană olandeză agnostică, promotoare a avortului, contracepției și a „căsătoriei LGBT”
O mare parte din averea lui Patriciu a dispărut misterios, se mira și familia! Și-o fi schimbat identitatea și și-a trecut averea pe alt nume?
„To do list”-ul U.E. și ticăloșii trădători ai României
O nouă palmă dată Justiției: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, care abia a ieșit din închisoare, angajat la Curtea de Apel Galați
Cine i-a scris cartea lui Iohannis? Soția lui Mușat, torționarul lui Iulius Filip, avocatul lui Iohannis
JUSTITIE MALIGNA – Calin Popescu Tariceanu acuza ca in spatele decredibilizarii Justitiei stau SRI, “paravanul luptei impotriva coruptiei”, lipsa raspunderii magistratilor si numirile politice de la varful institutiilor de forta din sistem. Kovesi a fost demascata de presedintele Senatului: “Oameni cu pregatire sumara inteleg lucrurile intr-o maniera cu totul si cu totul deformata, daca nu cumva goana dupa imagine ii face sa actioneze dupa cum vedem in ultima perioada”
Dronele de la protestele din Piața Victoriei, în vizorul Poliției. Ce riscă cei care lansează drone neînmatriculate
De ce l-au ales americanii pe Trump. America reala Nu e Hollywood!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro