Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii

Distribuie!by Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, a dezvăluit, marţi seară, la Antena 3, cum a fost luat cu avionul de la Jakarta.Chestionat dacă a venit cu un avion privat Țiriac, Nicolae Popa a răspuns afirmativ, confirmând astfel informațiile Poliției […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
nicolae popa
Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, a dezvăluit, marţi seară, la Antena 3, cum a fost luat cu avionul de la Jakarta.Chestionat dacă a venit cu un avion privat Țiriac, Nicolae Popa a răspuns afirmativ, confirmând astfel informațiile Poliției Române.

loading...

„Era un avion privat, chiar și pentru ofițerii de escortă. A fost o extrădare atipică, pentru că ei sosiseră cu avion de linie cu o zi înainte, făceau parte un medic și un traducător din delegatie. Nu a fost niciun procuror. Aeronava a venit fără ocupanți, a aterizat la Jakarta, am făcut escala. Am ajuns la București. Zborul a durat 17 ore. Avionul a fost tras într-un hangar, am urcat în microbuzul jandarmeriei, apoi mi s-au pus cătușe pentru prima dată.”, a declarat Nicolae Popa.


Întrebat despre condițiile din penitenciar, Nicolae Popa a declarat: „Fiecare dintre cei condamnați găsește un mod de a se adapta la condițiile din penitenciar. Nu e ca o plimbare în parc. Am încercat să trăiesc foarte mult în prezent și m-am proiectat foarte mult pe viitor.”

Poliţia Română a anunţat, luni seară, că pentru aducerea în ţară, cu avionul, a lui Nicolae Popa, au fost purtate negocieri cu trei operatori economici de profil, câştigând oferta cea mai mică.


Precizările au venit după ce Parchetul instanţei supreme a anunţat, luni, că Nicolae Popa a fost adus în România din Indonezia de către Poliţia Română, instituţie care a achitat integral transportul, menţionând că procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul afirmaţiilor făcute de Sebastian Ghiţă într-o serie de înregistrări prezentate opiniei publice.

Fostul deputat a spus, într-o înregistrare difuzată de România TV, că Nicolae Popa a fost adus din Indonezia pe cheltuiala unei firme din Ploieşti, care a plătit 200.000 de euro, “la cererea Laurei Codruţa Kovesi şi a statului român”.

 Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro