NICI NU A CĂZUT GUVERNUL ȘI ESTE BĂTAIE PE POSTUL DE PREMIER: Și Cioloș vrea. PLUS: Dacian este pregătit să-și asume funcția de prim ministru. Klaus Iohannis, către PNL: Pregătiți-vă pentru guvernare si implemnetarea planul 2020 Romania Normala a lui Maus Onannis pentru implementarea obligatorie, la nivel institutional a transgenderismului si egalitatea de gen !!

Distribuie!by Europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a afirmat, vineri, la Digi24, că o eventuală participare a Alianței USR-PLUS va fi condiționată de un mandat clar pentru guvernul care va fi instalat după posibilul succes al moțiunii de cenzură. Tudorache a mai spus că președintele PLUS, Dacian Cioloș, este pregătit să-și asume […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a afirmat, vineri, la Digi24, că o eventuală participare a Alianței USR-PLUS va fi condiționată de un mandat clar pentru guvernul care va fi instalat după posibilul succes al moțiunii de cenzură. Tudorache a mai spus că președintele PLUS, Dacian Cioloș, este pregătit să-și asume funcția de prim-ministru dacă PLUS și aliații săi din USR vor decide să intre la guvernare.

loading...

Dragoș Tudorache a spus că duminică va fi luată în discuție posibilitatea ca Alianța să intre la guvernare, într-o ședință comună a conducerilor USR și PLUS. Fostul ministru de Interne a spus că, în cazul în care cele două partide vor conveni că este dezirabilă asumarea guvernării trebuie îndeplinite două condiții: o majoritate parlamentară care să susțină un asemenea guvern și un mandat clar pentru acesta pentru perioada de până la alegeri, fie anticipate (varianta preferată atât de USR, cât și de PLUS), fie la termen.

programa de guvernare 2020

 


Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Iași, că își dorește mult să treacă moțiunea de cenzură, însă greul vine abia după demiterea actualului Guvern, deoarece va veni în locul lui un Guvern de tranziție, care va trebui să organizeze alegerile prezidențiale și să construiască bugetul pentru 2020.

„Urmează moțiunea de cenzură. Noi aici în sală toți suntem de acord că trebuie să treacă. După care, însă, cineva trebuie să își asume guvernarea României. Nu va fi un mandat lung, va fi un Guvern cu un mandat scurt, de tranziție. Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidențiale care va construi și promova bugetul pentru anul viitor, foarte dificil. deja ministrul de Finanțe în funcție a recunoscut că a gafat. Trebuie organizate alegeri locale, parlamentare. Ca să ne fie tuturor foarte clar, eu aștept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință din partea PNL pentur a trece această perioadă de tranziție. Refacerea României, modenrizarea sau drumul spre România nomală se face pornind de la votul românilor de la alegerile parlamentare. Atunci va începe normalizarea României”, a spus Klaus Iohannis, la Iași.


Șeful statului a adăugat că își dorește mult ca moțiunea de cenzură să treacă.

„Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun cu toată seriozitatea pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult și o spun public pentru ca tot românul să înțeleagă. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune de cenzură să treacă și acest guvern eșuat să pice. Am spus-o de multe ori, s-a spus, se știe. Am început această perioadă electorală în forță. Europarlamentarele au fost câștigate surprinzător pentru mulți, așteptat de mine ș de unii dintre voi, de PNL. Dragii mei, un pic cred că a contat și referendumul pe care l-am convocat. Un referendum care a luat România din poziția asta și a readus-o în poziția verticală. Felicitări, până aici este un început foarte bun. (…) Acum începe greul, fiidcă noi trebuie să reconstruim împreună România și sunt dispus să conduc această muncă”, a adăugat Iohannis.


Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în plenul Parlamentului joi.

 

Surse https://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-catre-pnl-pregatiti-va-pentru-guvernare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dăncilă, către Iohannis: Trebuia să veniți din SUA cu vizele românilor, nu cu o șapcă
O româncă din Germania rupe tăcerea. Ce mărturiseşte despre refugiaţii cu care lucrează vă taie respiraţia:
IOHANNIS, SE-AUDE? ESTI PRESEDINTELE ROMANIEI NU ESTI SLUGA LUI MERKEL! DECLARAȚIE COMUNĂ: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și Polonia REFUZĂ cotele de imigranți OBLIGATORII pe care doresc să le impună Germania și Franța
Rușii anunță că SUA și-au VOPSIT avioanele în culorile Rusiei pentru a ataca Siria - FOTO
De ce tace Klaus Iohannis? Știe ce au făcut SRI și Coldea pentru alegerea sa
DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă ROMÂNIA
CEA MAI PRESTIGIOASA PUBLICATIE DIN GERMANIA AVERTIZEAZA POPULATIA: USTUROIUL DIN CHINA ESTE ALBIT CU CLOR! NU MANCATI, RISCATI SA MURITI!
Teapa la hipermarketurile germane KAUFLAND
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)
Hexi Pharma are birourile în blocul Serviciului Român de Informații! SRI: ”Da, noi l-am finalizat, dar parterul și etajul 1 au rămas ale Primăriei”
Regele Mihai si-a platit fiica si ginerele care era in Guvern, ca sa faca PR pentru Casa Regala! Principesa Margareta a avut un salariu mai mare decat Radu Duda!
Răzvan Savaliuc, 20 de MOTIVE pentru care lumea care l-a votat pe Iohannis regretă enorm deja.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro