NICI NU A CĂZUT GUVERNUL ȘI ESTE BĂTAIE PE POSTUL DE PREMIER: Și Cioloș vrea. PLUS: Dacian este pregătit să-și asume funcția de prim ministru. Klaus Iohannis, către PNL: Pregătiți-vă pentru guvernare si implemnetarea planul 2020 Romania Normala a lui Maus Onannis pentru implementarea obligatorie, la nivel institutional a transgenderismului si egalitatea de gen !!

Distribuie!by Europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a afirmat, vineri, la Digi24, că o eventuală participare a Alianței USR-PLUS va fi condiționată de un mandat clar pentru guvernul care va fi instalat după posibilul succes al moțiunii de cenzură. Tudorache a mai spus că președintele PLUS, Dacian Cioloș, este pregătit să-și asume […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Europarlamentarul Dragoș Tudorache (PLUS) a afirmat, vineri, la Digi24, că o eventuală participare a Alianței USR-PLUS va fi condiționată de un mandat clar pentru guvernul care va fi instalat după posibilul succes al moțiunii de cenzură. Tudorache a mai spus că președintele PLUS, Dacian Cioloș, este pregătit să-și asume funcția de prim-ministru dacă PLUS și aliații săi din USR vor decide să intre la guvernare.

loading...

Dragoș Tudorache a spus că duminică va fi luată în discuție posibilitatea ca Alianța să intre la guvernare, într-o ședință comună a conducerilor USR și PLUS. Fostul ministru de Interne a spus că, în cazul în care cele două partide vor conveni că este dezirabilă asumarea guvernării trebuie îndeplinite două condiții: o majoritate parlamentară care să susțină un asemenea guvern și un mandat clar pentru acesta pentru perioada de până la alegeri, fie anticipate (varianta preferată atât de USR, cât și de PLUS), fie la termen.

programa de guvernare 2020

 


Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Iași, că își dorește mult să treacă moțiunea de cenzură, însă greul vine abia după demiterea actualului Guvern, deoarece va veni în locul lui un Guvern de tranziție, care va trebui să organizeze alegerile prezidențiale și să construiască bugetul pentru 2020.

„Urmează moțiunea de cenzură. Noi aici în sală toți suntem de acord că trebuie să treacă. După care, însă, cineva trebuie să își asume guvernarea României. Nu va fi un mandat lung, va fi un Guvern cu un mandat scurt, de tranziție. Avem nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezidențiale care va construi și promova bugetul pentru anul viitor, foarte dificil. deja ministrul de Finanțe în funcție a recunoscut că a gafat. Trebuie organizate alegeri locale, parlamentare. Ca să ne fie tuturor foarte clar, eu aștept implicare maximală, totală, eficientă, de bună credință din partea PNL pentur a trece această perioadă de tranziție. Refacerea României, modenrizarea sau drumul spre România nomală se face pornind de la votul românilor de la alegerile parlamentare. Atunci va începe normalizarea României”, a spus Klaus Iohannis, la Iași.


Șeful statului a adăugat că își dorește mult ca moțiunea de cenzură să treacă.

„Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun cu toată seriozitatea pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult și o spun public pentru ca tot românul să înțeleagă. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune de cenzură să treacă și acest guvern eșuat să pice. Am spus-o de multe ori, s-a spus, se știe. Am început această perioadă electorală în forță. Europarlamentarele au fost câștigate surprinzător pentru mulți, așteptat de mine ș de unii dintre voi, de PNL. Dragii mei, un pic cred că a contat și referendumul pe care l-am convocat. Un referendum care a luat România din poziția asta și a readus-o în poziția verticală. Felicitări, până aici este un început foarte bun. (…) Acum începe greul, fiidcă noi trebuie să reconstruim împreună România și sunt dispus să conduc această muncă”, a adăugat Iohannis.


Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în plenul Parlamentului joi.

 

Surse https://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-catre-pnl-pregatiti-va-pentru-guvernare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
Președintele Donald Trump demască pe Twitter minciunile şi dezinformările practicate de rețeaua de presă progresistă americană şi mondială din care fac parte: CBS, MSNBC, CNN, Washington Post, New York Times, Politico, WSJ, The Guardian
Iohannis și Carmen divorțează ? Să le fie cu noroc ! Le dorim casă de piatră fără acte false !
Dupa revolutie nu au reusit cu 100 de miliarde de euro imprumut, sa faca ce a facut Ceausescu cu 11 miliarde de dolari in 24 de ani....
Portretul lui Barna desenat de o USR-istă: „Mediocru patentat, pus de o gașcă de securiști”
ROMÂNIA FURATĂ: Fabrica ARO, mândrie naţională, vândută la preţ de apartament (VIDEO)
GLOBALISTII NE VOR SUB CIZMA BINOMULUI – Stapanii Romaniei vor sa continue pe fata experimentul cu protocoalele PICCJ-SRI. Politrucii de la Bruxelles cer reintroducerea justitiei in campul tactic: „Sistem mai robust de masuri de supraveghere tehnica utilizate de organele de urmarire penala si de colaborare intre serviciile de informatii si organele de urmarire penala”. Comisia Europeana acuza demascarea utilizarii protocoalelor secrete in cauzele penale. UE imixtioneaza in dosarul lui Kovesi
IOHANNIS A RESPINS ASTĂZI O LEGE pentru FERMIERI!
ȘOC: Refugiații dispun de carduri mastercard fară nume dar cu simbolul UE si UNHCR ( Agentia Refugiatilor Natiunile Unite)
Încremenirea şi tăcerea de după Ghiţă
Maidanizarea României înseamnă plămădirea unor lideri de ipsos prin efectul crizelor de isterie provocată, a unor „moașe” tinere, frumoase și libere (de rațiune)
Academicianul Sorin Dumitrescu despre colonizarea României prin intermediul grupurilor Soroș
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro