Nici Iohannis, nici Dăncilă, nici Orban, nici Cioloș, nici Barna nu empatizează cu Sorina ( ca să stiți pe cine ați votat)

Distribuie!by nici măcar la parametri minimali cu poporul acesta. Relația lor cu Ambasada SUA e mai importantă decât copiii acestei țări   Ziaristul Narcis Daju consideră că reacția oamenilor politici în cazul Sorinei din Baia de Aramă demonstrează că pentru aceștia contează mai mult ce crede Ambasada SUA decât cei pe care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

nici măcar la parametri minimali cu poporul acesta. Relația lor cu Ambasada SUA e mai importantă decât copiii acestei țări

 


Ziaristul Narcis Daju consideră că reacția oamenilor politici în cazul Sorinei din Baia de Aramă demonstrează că pentru aceștia contează mai mult ce crede Ambasada SUA decât cei pe care ar trebui să-i reprezinte.

loading...

Reacția sa a venit ca urmare a declarațiilor premierului Dăncilă, dar rămase fără acoperire. La 9 zile de la scenele care au îngrozit o țară, fetița rămâne într-o situație incertă.


„Dăncilă spune că nu e normal ce s-a-ntâmplat cu Sorina, că, pentru binele ei, trebuia să rămână la familia din Baia de Aramă, care a crescut-o, că PSD-ul va modifica legislația în așa fel încât niciun alt copil să nu mai treacă printr-o astfel de dramă, că e incalificabil felul în care procuroarea Pițurcă s-a purtat cu Sorina.

Dar acestea sunt doar vorbe.
Dăncilă e primul ministru al României, o țară în care, la 9 (nouă) zile de la barbaria de la Baia de Aramă, nu a picat niciunul dintre cadavrele șpăgare din institutiile de stat care s-au aliat împotriva fetiței de 8 ani.
Nici tuta din fruntea guvernului și a PSD-ului, nici Orban, nici Cioloș, nici Barna nu empatizează nici măcar la parametri minimali cu poporul acesta.
Toți așteaptă să uităm de acest caz, și de Sorina.
Relația lor cu Ambasada SUA e mai importantă decât fiecare dintre copiii acestei țări. Probabil, chiar mai mportantă decât copiii lor, fie ei adoptați sau nu.
Repet: nu poți să fii prim-ministru în funcție și să vii cu un astfel de discurs politicianist, prin care te dai cu capul de pereti față de situația Sorinei, fără să poti pune pe masă absolut nicio masura a ta, de premier.
Nu poti pretinde că esti, în România, alternativa la tuta asta, si la partidul ei, din moment ce nici tu, Iohannis, Orban, nici tu, Barna, nici tu, Ciolos, n-ati suflat o vorba pe subiect.
Pentru că Ambasada SUA”, a notat Daju.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI
Liviu Dragnea, aproape sa fie linsat la Pitesti de protestatari !
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
SRI nu se mai ferește! Jurnalist de la Realitatea, numit consilier de comunicare al lui Eduard Hellvig
Hackerul "Guccifer", extrădat din România
Orașul de sub București: Imagini șocante cu viața oamenilor străzii
Voi nu sunteţi poporul, voi sunteţi trecutul! – le spune televiziunea publică germană criticilor migraţiei în masă, LGBT-ului, multiculturalismului
Unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii trage un semnal de alarmă. Andrei Makine: Ceea ce fac americanii este tragic. La fel ca în anii 1950, suntem la două minute de izbucnirea unui război
Asia dă în clocot | China și Coreea de Nord, pe picior de război
Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”
Laura Bretan, sabotată la concursul Eurovision de doi jurați homosexuali pe motiv că artista a susținut Referendumul pentru Familie
DENUNTUL CARE INMORMANTEAZA DNA – Deputatul Vlad Cosma a depus la PICCJ o plangere penala impotriva procurorilor Lucian Onea, Mircea Negulescu, Giluela Deaconu si Savu Alfred: "Mi s-a solicitat sa particip la aceste 'fabricari' de dosare si 'ticluiri' de probe... Am acceptat sa colaborez cu acesti procurori, care mi-au transmis chiar ca sunt cunoscute si acceptate practicile de construire de dosare, inclusiv la nivel central, de catre procurorul sef al DNA" (Plangerea penala)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro