Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului

Distribuie!by Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție. Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului. loading... NU vă lăsați păcăliți de zvonuri! Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție. Nici dacă vrea, PSD […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție.
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului.

loading...

NU vă lăsați păcăliți de zvonuri!
Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție.
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului.


Orice referendum ar fi fost în curs, întrebarea de pe buletinele de vot ar fi fost aceeași, pentru ca așa spune articolul 7 din legea referendumului nr. 3 /2000 cu modificările ulterioare:

Art. 7. –
(1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin „DA” sau „NU” la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”
Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului

Pesediștii nu au cum să măsluiască nimic pentru că e clar ce a adoptat Parlamentul. Nu au cum sa folosească referendumul pentru a-și acoperi alte hotărâri trecute deja de ei prin Parlament, sau hotărâri pe care au de gând sa le treacă în viitor.


Singura lege de revizuire a Constituției aprobată de Parlament e cea referitoare la definiția familiei.

S-a publicat și în Monitorul Oficial cu toate detaliile necesare: vezi MO nr 798, Partea I, din 18 septembrie 2018 în care sunt publicate:

1. Legea de revizuire a Constituției adoptată de Parlament:

Parlamentul României adoptă prezenta lege.
ART. I
Alineatul (1) al articolului 48 din Constituţia României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul naţional organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 şi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:
„ART. 48
Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

ART. II
Revizuirea Constituţiei se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispoziţiilor art. 151 alin. (3) din Constituţia României, republicată.

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA
PREŞEDINTELE SENATULUI
CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANU
LEGE din 18 septembrie 2018 de revizuire a Constituţiei României

2. Decizia Curții Constituționale nr 539 din 17 septembrie 2018 privind constituționalitatea Legii de revizuire a Constituției adoptată de Parlament:

DECIZIA nr. 539 din 17 septembrie 2018 asupra constituţionalităţii Legii de revizuire a Constituţiei României

AP

Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

În ultimii 28 de ani, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât ne-au jefuit 3 imperii în 530 de ani de istorie
Ultima oră: Iohannis anunță desființarea județelor: „Reforma administrativă nu mai poate fi amânată!”
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
E oficial: Trump a tăiat fondurile pentru avorturi și a scos SUA din TPP
A EXPLODAT BOMBA: Gregorian Bivolaru recunoaște că Dacian Cioloș i-a fost elev. Fostul avocat al MISA a anunțat că GURU a dat un interviu din pușcărie la o televiziune germană
Hamburg! Proteste masive impotriva summitului G20!
Ceauşescu a cheltuit 60 de tone de aur pur pentru mega-barajul de la Prut, numit si muntele de beton, clasificat al treilea cel mai mare din Europa
Vom avea un președinte pus cu mâna. "O mână nevăzută"
CE NI SE MAI " PREGĂTEŞTE " NOUĂ ROMÂNILOR ...Victoria Nuland vine luni la Bucureşti. Se pregăteşte vizita în România a Secretarului de stat John Kerry
IOHANNIS, SE-AUDE? ESTI PRESEDINTELE ROMANIEI NU ESTI SLUGA LUI MERKEL! DECLARAȚIE COMUNĂ: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și Polonia REFUZĂ cotele de imigranți OBLIGATORII pe care doresc să le impună Germania și Franța
Noua eră „întunecată”. Școala de la Frankfurt și „corectitudinea politică” (II)
Nu a fost o Revoluție, ci o lovitură de stat, și știu asta pentru că, la sfârșitul verii '88, Silviu Brucan a locuit în apartamentul meu de la New York.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro