Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului

Distribuie!by Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție. Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului. loading... NU vă lăsați păcăliți de zvonuri! Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție. Nici dacă vrea, PSD […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție.
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului.

loading...

NU vă lăsați păcăliți de zvonuri!
Întrebarea de la referendum se referă strict la definiția căsătoriei din Constituție.
Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi acest vot pentru alte hotărâri ale Parlamentului.


Orice referendum ar fi fost în curs, întrebarea de pe buletinele de vot ar fi fost aceeași, pentru ca așa spune articolul 7 din legea referendumului nr. 3 /2000 cu modificările ulterioare:

Art. 7. –
(1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin „DA” sau „NU” la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”
Legea nr. 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului

Pesediștii nu au cum să măsluiască nimic pentru că e clar ce a adoptat Parlamentul. Nu au cum sa folosească referendumul pentru a-și acoperi alte hotărâri trecute deja de ei prin Parlament, sau hotărâri pe care au de gând sa le treacă în viitor.


Singura lege de revizuire a Constituției aprobată de Parlament e cea referitoare la definiția familiei.

S-a publicat și în Monitorul Oficial cu toate detaliile necesare: vezi MO nr 798, Partea I, din 18 septembrie 2018 în care sunt publicate:

1. Legea de revizuire a Constituției adoptată de Parlament:

Parlamentul României adoptă prezenta lege.
ART. I
Alineatul (1) al articolului 48 din Constituţia României, revizuită prin Legea nr. 429/2003, aprobată prin referendumul naţional organizat în zilele de 18-19 octombrie 2003 şi republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 767 din 31 octombrie 2003, se modifică şi va avea următorul cuprins:
„ART. 48
Familia
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

ART. II
Revizuirea Constituţiei se supune aprobării prin referendum, organizat potrivit dispoziţiilor art. 151 alin. (3) din Constituţia României, republicată.

Această lege a fost adoptată de Camera Deputaţilor şi de Senat, cu respectarea prevederilor art. 151 alin. (1) din Constituţia României, republicată.

PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
NICOLAE-LIVIU DRAGNEA
PREŞEDINTELE SENATULUI
CĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANU
LEGE din 18 septembrie 2018 de revizuire a Constituţiei României

2. Decizia Curții Constituționale nr 539 din 17 septembrie 2018 privind constituționalitatea Legii de revizuire a Constituției adoptată de Parlament:

DECIZIA nr. 539 din 17 septembrie 2018 asupra constituţionalităţii Legii de revizuire a Constituţiei României

AP

Nici dacă vrea, PSD nu poate folosi Referendumul pentru alte hotărâri ale Parlamentului

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SURPRIZĂ: Cine este Mădălin Hodor cel care a aruncat știrea falsă că Lazăr era alt Lazăr? Membru GDS (Soros) iată lista oficială a membrilor!
Cum şi-a luat BAC-ul Carol al II-lea la palatul Peleş | In perioada monarhiei 90% dintre români erau analfabeți, deoarece scoala nu era gratuită, doar burghezia își permitea educație
Petre Roman: Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici
COLONIZATORII –13 ambasadori, care se cred stapanii Romaniei, au incalcat uzantele diplomatice si au incercat sa o cheme la raport pe Viorica Dancila pentru "posibilele ordonante de urgenta" privind Justitia pe care Guvernul ar urma sa le emita! : "Ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si SUA solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu Viorica Dancila pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept". Surse: Klemm a fost chemat de urgenta la interogatoriu in Viena
Sa ne temem de teribilul VIRUS ZIKA? Adevarul despre aceasta BOALA si urmarile ei
Guvernul Cioloș au închis instituții importante din sănătate. Comuniștii n-au îndrăznit s-o facă
Elena Udrea 'dă cărțile pe față' după condamnare: Câți bani i s-au dat lui Florian Coldea
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV și laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
Au murit peste sute de mii de romani in spitale, nu zeci dar Iohannis isi ia avion !!!
DigiFM si PROTV au lansat un FAKE NEWS uriaș astăzi despre Daea, după care și-au cerut scuze
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
Administratorii UNTOLD trimisi in judecata de DIICOT pentru achizitia de droguri in valoare de 40.000 lei in ultimii 3 ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro