Monarhul mason Nicholas Medforth-Mills, CULISELE nunții sale aranjate: “Mă căsătoresc din dragoste”..

Distribuie!by Ies la iveală detalii surprinzătoare din viața lui Nicholas Medforth-Mills. Tudor Vişan-Miu, preşedintele organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, a dezvăluit răspunsul nepotului Regelui Mihai privind o căsătorie aranjată. loading... Salvarea sa ar fi o căsătorie regală, “biletul” pentru reprimirea în Casa Regală, cu Alteţa Sa Serenissimă Principesa Maria-Anunciata […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
12764847_1136203299737946_4767726212495366156_o
Ies la iveală detalii surprinzătoare din viața lui Nicholas Medforth-Mills.

Tudor Vişan-Miu, preşedintele organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, a dezvăluit răspunsul nepotului Regelui Mihai privind o căsătorie aranjată.

loading...

Salvarea sa ar fi o căsătorie regală, “biletul” pentru reprimirea în Casa Regală, cu Alteţa Sa Serenissimă Principesa Maria-Anunciata de Liechtenstein.

“În cadrul organizaţiei noastre am studiat toate Familiile Regale, domnitoare sau nedomnitoare, din Europa, Orient, Africa şi Asia. Am făcut o analiză responsabilă şi, din toate punctele de vedere, cea mai potrivită pereche pentru Nepotul Regelui, Nicolae, este Principesa Maria-Anunciata. Au aceeaşi vârstă (31 de ani), iar pe Alteţa Sa Serenissimă o recomandă, în primul rând, „rasa”: este o principesă cu „sânge albastru” complet, având atât os domnesc (din partea tatălui, membru al Familiei Princiare de Liechtenstein) cât şi sânge domnesc (din partea mamei, membră a Familiei Princiare de Luxembourg). Nu este un motiv genetic, este pur şi simplu o noţiune simbolică de prestigiu în cadrul regalităţii. Din punctul meu de vedere, Principesa Maria-Anunciata are toate calităţile (cultură, eleganţă, moralitate romano-catolică, preţuirea valorilor familiale) pentru a putea juca rolul Reginei Maria, în România sau în alte ţări care se apropie de restaurarea monarhiei şi au moştenitori de 30 de ani. Intenţia mea, însă, nu s-a referit la Principesa Maria-Anunciata, ci la Nepotul Regelui, Nicolae. Am vrut să-i propunem o însurătoare aranjată, aproape irezistibilă. În primul rând că este incredibil de frumoasă; eu am 21 de ani dar, recunosc, m-a fermecat imediat. Astfel că i-am trimis un mesaj Nepotului Regelui, Nicolae, pe care îl cunosc personal din aprilie 2014, în care îi sugeram că îşi poate recăpăta titlul princiar pierdut la 1 august 2015 printr-o căsătorie regală”, a povestit Tudor Vişan-Miu.

Răspunsul lui Nicolae

Nicolae nu vrea. El își dorește o căsătorie din dragoste, lucru care poate părea ridicol dacă ne uităm la relația cu Nicoleta Cârjan.

Tudor Vişan-Miu a continuat: “Am fost criticat de alţii că aş avea o mentalitate depăşită, care acceptă şi susţine căsătoriile aranjate. (…) În concluzie: căsătoriile aranjate, acceptate pentru că noblesse oblige, au fost necesare pentru a crea noi relaţii dinastice cu Familiile Regale ale Rusiei, Angliei, Serbiei, Greciei, Austriei (nedomnitoare); uneori au creat persoane şi chiar vieţi nefericite, iar deznodământul a fost dramatic. Aceste relaţii dinastice erau şi încă sunt importante pentru statul şi Patria pe care le serveşte dinastia, dar, după primul război mondial (1914-1918) şi mai ales după al doilea război mondial (1939-1945), politica externă ţine mult mai mult de interese comerciale şi raporturi instituţionale, precum cele din cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (OTAN) şi Uniunea Europeană (UE)”.

Legea salică este istorie în UE

În articol se explică de ce legea salică nu mai este de actualitate, iar Principesa Margareta face ce trebuie.

“Legea salică a reprezentat o tradiţie regală în care monarhul şi Familia Regală avea încredere numai în bărbaţi, ceea ce înseamnă un pariu pe care îl poţi pierde. Anglia a avut regine excepţionale, începând cu Regina Elisabeta I, la fel şi monarhiile nordice. În Europa, legea salică este istorie. Un regat membru al Uniunii Europene nu poate menţine legea salică; numai Principatul de Liechtenstein o păstrează. O dinastie europeană nu poate menţine legea salică, cel puţin nu una care are relaţii dinastice cu Anglia, aşa cum are Familia Regală a României, ale cărui membri ocupă un loc după 80 în linia de succesiune.

Noi ne-am temut, la un moment dat, că misoginismul românilor va duce la respingerea figurii Principesei Margareta. Cum poate un ţăran sau un orăşean care-şi bate nevasta acasă să respecte o Regină? Iată, totuşi, că Principesa Margareta se bucură de o tot mai mare apreciere. Noi, tineretul monarhist, avem deplină încredere în Alteţa Sa Regală”, a adăugat preşedintele organizaţiei de tineret a Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei, scrie Tineretanrm.wordpress.com.

 

Sursa:dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro