New Age , Era Marii Amagirii !

Distribuie!by Miscarea New Age este o combinatie de religii orientale, vechi invataturi ale Misterelor, gnosticism, spiritism si crestinism, toate bazate pe tehnici esoterice transmise prin entitati extraterestre. In cadrul ei sunt acceptate fara rezerva forme de ocultism ca astrologia, ghicirea, hipnoza, fenomene OZN, practici yoga, panteism, credinta in reincarnare, vrajitorie. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Miscarea New Age este o combinatie de religii orientale, vechi invataturi ale Misterelor, gnosticism, spiritism si crestinism, toate bazate pe tehnici esoterice transmise prin entitati extraterestre. In cadrul ei sunt acceptate fara rezerva forme de ocultism ca astrologia, ghicirea, hipnoza, fenomene OZN, practici yoga, panteism, credinta in reincarnare, vrajitorie.

loading...

Miscarea isi are originea in Societatea Teosofica fondata in 1875, in New York de Helene Blavatsky, de origine rusa.
Alice Bailey (1880 – 1949) este insa cea care a contribuit cel mai mult la raspandirea ei.
Ca medium spritist ea a primit mesaje de la asa numitul “maestru al intelepciunii”, tibetanul Djwal Khul, mesaje ce formeaza esenta Planului Miscarii.
Din 1986, o data cu brosura “World Healing Meditation” (Meditatia care vindeca lumea), miscarea pentru o Era Noua si-a adaugat an de an sute de mii de adepti, asa incat astazi aproape nu exista domeniu in care sa nu fi patruns.In ciuda unui invelis crestin, aceasta meditatie, sustinuta simultan de grupuri si centre New Age, pe 31 decembrie 1986, in toate colturile lumii, pentru a intari “campul de fortza”, declara printre altele:
 
“Eu sunt impreuna creator cu Dumnezeu… Eu sunt Hristosul lui Dumnezeu… Eu sunt Lumina lumii… Eu vad salvarea planetei in fatza ochilor mei in timp ce credintele false si obiceiurile eronate sunt anihilate…”

Care este scopul acestei organizatii? 
 
Mai mult sau mai putin explicit, aceasta tinteste formarea unui Noi ordini mondiale. La baza sistemului New Age este credinta intr-o guvernare a planetei de catre o ierarhie de spirite “stapanii intelepciunii”. 
Filozofia New Age urmareste reconcilierea tuturor lucrurilor opuse, stiinta si ocultismul fiind considerate egale, binele si raul ne mai existand, totul fiind una.
 
Noua ordine mondiala vrea sa realizeze un sistem economic global, un sistem de credit card universal, doreste sa devina o autoritate mondiala care sa controleze proviziile de hrana ale lumii si sa-si faca o datorie din a subordona viata personala unui dictat universal.

Miscarea nu numai ca urmareste scopuri politice, economice si religioase, ci ea este religie in sine cu propriile ei Scrieri sfinte, rugaciuni si incantatii (mantra). In cadrul ei sunt preoti, guru, un “Mesia proclamat“, profeti si oameni cu puteri supranaturale.
Este miscarea ce proclama ca “omul l-a creat pe Dumnezeu dupa chipul sau.” Omul este vazut ca facand parte din Dumnezeu – Capul (Constiinta cosmica), tot ce ar avea de facut fiind sa-si dezvolte divinitatea din el prin diferite tehnici precum meditatia, terapiile de relaxare, hipnoza, vindecarea psihica, practicile yoga, gandirea pozitiva.(TRANSHUMANISM)

In centrul religiei New Age sta initierea (un act de consacrare), numit in mod deschis “luciferic”, Lucifer fiind considerat de Alice Bailey “conducatorul omenirii”.

Drogurile sunt si ele un mijloc folosit pentru a deschide interesul omului fatza de invataturile miscarii. Ele sunt considerate “unelte de transformare”, desi nu se incurajeaza folosirea lor permanenta.
Simbolurile folosite de miscare sunt demne de luat in considerare:
 
– svasica semnul ocult indo-european al norocului adoptat si de Hitler,
 
 
– numarul 666 (vezi Apocalipsa 13:18), care, dupa Alice Bailey poseda “calitati sacre”, 
 

– curcubeu, simbolizand puntea dintre om si “supra-suflet” sau “Marea minte universala” care, in ultima instanta e Lucifer (observati cat de des e folosit curcubeul pe cadouri, articole de papetarie, tricouri, jucarii).

 
O figura centrala a guvernarii si religiei Noii Lumi este Maitreya, un fel de Mesia care sa ajute la solutionarea tuturor problemelor lumii.
Maitreya, “Hristos reintors” va fi adus prin marea invocatie, o invocatie “pentru putere si lumina” declarata valida pentru toate religiile.
Se sustine in ea ca Maitreya este superior lui Iisus, care se presupune a fi fost unul dintre ucenicii calauziti de el. Maitreya va cauta sa impuna religia New Age. Miscarea respinge traditia indo-cresinta a credintei intr-un singur Dumnezeu, considerand-o demodata si ducand la dezbinare, fiind un “tipar negativ de gandire”.

 

Sursele spirituale ale miscarii sunt zei si zeite mai vechi sau mai noi, spirite ancestrale si ale naturii, maestrii ai intelepciunii din religiile orientale.
Principiile New Age par o rezolvare la drama umana insa sunt ele cu adevarat ce par a fi?

Omeneste suntem atrasi intotdeauna de solutiile mai usoare. New Age ne cunoaste bine slabiciunea si vine in intampinarea noastra. Reteta oferita este pe gustul si puterea fiecaruia, caci are de toate: religie, filozofie, stiinta (mai mult sau mai putin oculta), atentie pentru protectia mediului, a vietii, aplecare spre probleme economice, sociale, politice.
Cu toate acestea, fara tagada, este o mare amgire, caci ea nu ne indreapta spre Dumnezeu, ci in sens contrar Lui. Invatatura ca nu mai exista pacat, ca singurul lucru pe care-l avem de facut este sa ne trezim divinitatea din noi (transhumanism), isi are inceputul in acea soapta a sarpelui care-i spusese Evei: “Veti fi ca Dumnezeu? Si cat suntem?

 
Pericolul Noii Ere este cu mult mai mare decat ne inchipuim. 

Invataturile si practicile ei sunt atat de raspandite incat orice crestin poate veni in contact cu ele. Muzica, filmele, literatura, vor sa ne convinga de un univers spiritist: forte supranaturale rezolva cele mai grele probleme, mortii inviaza, oamenii se teleporteaza (prin metode si formule oculte), gandurile sunt trasmise telepatic etc.
De obicei oamenii nu sunt constienti de acest fapt. Tamaduitorii, horoscoape, ghicitori, spiritisti oricand pot sa deschida in mintea noastra calea acestor spirite satanice, de care s-ar putea sa nu mai scapam niciodata.
Intr-o lume dominata de panica, deznadejde si neputinta, ceea ce pare o solutie este asimilat de indata. Pretul este insa imens. 
Somnolenta noastra spirituala si necercetarea cailor pe care le urmam, lasandu-ne purtati de conceptia “daca celorlalti le e bine asa si mie imi va fi bine”, ne va duce in final la ruina, acesta se numeste “lancezire in ignoranta” !

Daca Dumnezeu ne-ar fi lasa fara orientare! Dar avem Cuvantul Sau, intelepciunea, daca o cerem, si toata puterea sa alegem viata.

Biblia interzice toate practicile sustinute de New Age. 

In Deuteronom 18:10-12 de exemplu se spune:
 “Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca fiul sau fiica prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor, de descantator, nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti. Caci oricine face aceste lucruri este o uraciune inaintea Domnului.”

Caile Noii Ere au la capatul lor moartea. Pentru ce sa ne asumam riscul lor?
Biblia este singura care demasca acasta imensa inselatorie a spiritelor rele. 

“Veti cunoaste adevarul si acesta va va face liberi” a promis Isus.
Avem privilegiul sa-l cunoastem astazi sau maine va fi prea tarziu.Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adevărata miză a eliminării PSD: Jefuirea resurselor și afaceri de miliarde pentru investitorii străini. Ludovic Orban "Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI"
Când nu lupţi şi te complaci în patimă, atunci vin fel de fel de duhuri şi de farmece
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
Dacă el a plâns până la zid, în momentul când a căzut, strigând „Trăiască Republica Socialistă România, liberă și independentă”, mi-au dat mie lacrimile. M-am trezit cu obrazul ud!... Poate și de sudoare... Oricum, nu știu dacă eroii comuniști mureau strigând lozinci, cum încerca să susțină literatura din epocă, dar Nicolae Ceaușescu a murit exact ca în cărțile alea, ca în filme... Și această moarte, în mine cel puțin, a lăsat urme...
”Revoluția” din 1989 și Războiul din 1999 din Iugoslavia - două momente cu un numitor comun. Ambele țări au fost ocupate de agenturi străine și făcute praf și pulbere, după ocupație, jefuite și nimicite.
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
JOS LABELE de pe ultimele companii valoroase rămase în proprietatea statului. Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea. a primit asigurări de la Grindeanu că până la sfârșitul anului încă halcă uriașă din Hidroelectrica va fi vândută pe BURSĂ
Un deputat USR, declarație șocantă: „Noi, membrii Comisiei SRI, habar nu avem de nimic!”
Anarhie și ”domestic terror” - pe asta cheltuiește acum Soros miliarde
Viktor Orban: Baza națiunilor noastre sunt familiile, care sunt formate din tată și mamă și copiii lor, pe care ne putem clădi viitorul. Niciunii dintre noi nu acceptăm ipocrizia politicii moderne, care ignoră faptul că creștinismul este cea mai persecutată religie pe plan mondial
Poporul român, jignit grosolan de doi oficiali ai FBI:
Holocaustul evreilor masoni cazari impotriva romanilor. Cerem despagubiri de 200 (doua sute) miliarde euro.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro