Neurochirurg: teoria incinerării este atât de departe de adevăr încât e tragi-comic faptul că anchetatorii au putut lua în seamă o asemenea ipoteză

Distribuie!by Dr. Alexandru Cameniță, neurochirurg renumit pentru felul tranșant în care își expune părerea în spațiul public, a oferit jurnaliștilor EVZ un nou punct de vedere care demontează toată ancheta clădită de procurorii din Olt. Conform acestuia, e foarte vizibil faptul că anchetatorii nu au avut avut parte de opinia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dr. Alexandru Cameniță, neurochirurg renumit pentru felul tranșant în care își expune părerea în spațiul public, a oferit jurnaliștilor EVZ un nou punct de vedere care demontează toată ancheta clădită de procurorii din Olt. Conform acestuia, e foarte vizibil faptul că anchetatorii nu au avut avut parte de opinia unor experți vizavi de descoperirea din butoiul aflat în curtea lui Gheorghe Dincă, suspect de pedofilie, viol și crime în serie.

loading...

Dr. Alexandru Camenița, cel care a înființat Secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Craiova, spune că teoria incinerării este atât de departe de adevăr încât e tragi-comic faptul că anchetatorii au putut lua în seamă o asemenea ipoteză. În asentiment este și fostul șef al crematoriului Vitan-Bârzești, din București, care susține că 100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi.


„100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temepratură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a spus Gheorghe Ionel.

Cel mai tare argument adus de Dr. Camenița: „Nu există oxigen!”


„Nu poți arde nici măcar o găină într-un butoi, dar 40 de kilograme de carne de om! Acolo, probabil, a încercat să arda hainele și obiectele fetei, dar nici acelea nu au ars complet.

Asta pentru că în acel butoi nu poate intra oxigen și, deci, focul se stinge. Eu, personal, am un butoi în care ard lemne. Am făcut niște găuri ca să poată intra oxigen pentru că altfel focul se stinge imediat”, explică medicul neurochirurg, dr. Alexandru Camenița.

Specialiștii din medicină și medicină legală susțin, la unison, că probele adunate de polițiști până la acest moment nu dovedesc faptul că acolo s-a petrecut recent o crimă.  Totodată, Viorica Dăncilă cât și multe alte personaje importante din politică au transmis mesaje de condoleanțe familiei Măceșeanu, cu multe ore înainte ca Gheorghe Dincă să mărturisească în fața anchetatorilor că a omorât două tinere.

https://evz.ro/unde-si-a-ascuns-victimele-dezaxatul-din-caracal-dezvaluirile-unui-medic-exclusiv-evz.html?fbclid=IwAR0fyOhe3jB2L7YubAf5t-C8cC7IfcAfMAjhDSNZ8CsBfPSlNHli0MBujKA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Votati dragilor USR , aici aveti listuta USR numai cu nume de....romani !
RECENSĂMÂNTUL RUINĂRII ROMÂNIEI
Ce atracție economică mai poate avea satul românesc pentru copiii țăranilor plecați în bejenie în țară sau afară?
Strainii interzic firmele romanesti!
PAPA FRANCISC șochează din nou! “Căsătoria între gay reprezintă o parte a modernizării Bisericii”
PRESA ISRAELIANĂ: SCANDALUL „SPIONAJ LA KOVESI” | Un oficial de rang înalt din SRI a comandat acţiunea
CENZURA PROGRESISTĂ. JUNCANU DE LA CNA, "Cenzura Națională a Audiovizualului", instigă în mod repetat la CENZURĂ..
Klaus Iohannis : ''luati laba de pe multinationale''
Djokovic:"Mă opun vaccinării și nu mi-aș dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez. Dacă vor deveni obligatorii va trebui sa iau o decizie cu privire la cariera de tenis"
Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”
Cioloș își servește stăpânii, goldsteinii ”canadieni” cu aur - ”the second largest gold deposit in Europe” s-a livrat, cretinilor de hipsteri de hăuleați cu Roșia Montană și ați cerut ”guvernul străzii”...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro