Nemții acuză NEPOTISMUL la vârf de la Casa Albă: ‘La noi e de neimaginat’

Distribuie!by Şeful diplomaţiei germane Sigmar Gabriel a exprimat o opinie critică, referindu-se la locul ocupat în prezent de Ivanka Trump, fiica preşedintelui american, în ierarhia de la Casa Abă, invocând în acest context o formă de “nepotism”, relatează sâmbătă AFP. loading... “Pentru mine există lucruri care rămân stranii ca, de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Şeful diplomaţiei germane Sigmar Gabriel a exprimat o opinie critică, referindu-se la locul ocupat în prezent de Ivanka Trump, fiica preşedintelui american, în ierarhia de la Casa Abă, invocând în acest context o formă de “nepotism”, relatează sâmbătă AFP.

loading...

“Pentru mine există lucruri care rămân stranii ca, de exemplu, vizita fiicei sale în Germania, tratată practic ca un eveniment monden, în timp ce amestecul politicii cu familia şi afacerile amintesc mai degrabă de nepotism şi ar fi la noi de neimaginat”, a declarat ministrul social-democrat într-un interviu publicat sâmbătă de grupul de presă regional german Funke.

El se referea la venirea la Berlin la începutul acestei săptămâni a Ivankăi Trump, în prezent consiliera tatălui său la Casa Albă, pentru a participa la o dezbatere asupra locului femeilor în economie la invitaţia cancelarului conservator Angela Merkel.

Citește și: Donald Trump FIERBE după racheta lansată de Coreea de Nord: ‘RĂU’

“Mă deranjează totdeauna când membri ai familiei, care nu au fost niciodată aleşi, descind dintr-o dată ca oaspeţi oficiali ai statului şi sunt trataţi practic ca şi cum ei ar face parte dintr-o familie regală”, a adăugat Gabriel, cunoscut pentru luările sale de poziţie tranşante, potrivit Agerpres.

În general, după cele 100 de zile la putere ale preşedintelui american, el a estimat că situaţia “s-a ameliorat” după un demaraj îngrijorător, dar că ea nu este “încă bună”.

Într-o manieră mai diplomatică, cancelarul german a estimat, într-un alt interviu acordat sâmbătă grupului de presă Madsack, că a “dezvoltat o bună relaţie de lucru” cu Donald Trump, “ceea ce nu exclude clar puncte de vedere diferite”.

Cei doi conducători au avut dispute în special cu privire la cheltuielile militare în cadrul NATO şi asupra comerţului. Donald Trump ameninţă cu măsuri protecţioniste în special cu privire la ţări ca Germania. În pofida acestor divergenţe, Angela Merkel a spus că “nu exclude ca negocierile cu SUA asupra unui tratat de liber schimb să redemareze într-o zi”. Ele se află într-un punct mort în prezent, notează agenţia franceză de presă.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată
Mossack Fonseca, implicată în cea mai mare reţea de evaziune fiscală din domeniul alimentar, din România
În prag de puşcărie, Mitică Dragomir „toarnă“ tot: „Banii din fotbal s-au dus în campania prezidenţială din 2014“. Lista politicienilor implicaţi în afacere
Direcția în care actuala societate se îndreaptă:
România nu va beneficia de niciun metru cub din gazele Mării Negre. Vă convine cum a rezolvat Iohannis? Gaz nu, vize nu, excursia în SUA a fost în paguba României
Nicușor Dan – o băşică pe cale de a se dezumfla. Am suflat în ea degeaba
Monarhia aka Masoneria "RO-YALA", solicită să redea prințului Nicolae titlul de Alteță Regală și Principe al României, repunându-l în linia de succesiune dinastică. Cele mai importante organizații monarhiste au semnat împreună o scrisoare deschisă si se adresează tuturor instituțiilor statului, cât și întregii societăți românești, că vor înainta o acțiune judiciară pentru constatarea nulității absolute a actului de instaurare a formei republicane de guvernământ și pentru restaurarea statului român modern.
America, dacă nu te oprești pregătește-te să cazi!!! Rugați-vă pentru America
Șeful de campanie al PNL a suferit un preinfarct
GUVERNUL MONDIAL EXISTA DE MULT TIMP ! GUVERNUL MONDIAL NU A FOST INCA RECUNOSCUT IN PUBLIC !
Şmecheriile UDMR de a-şi înființa şcoli exclusiv maghiare prin trocuri politice şi legislative cu PSD-ul sunt NECONSTITUȚIONALE. CCR: "Legea privind înființarea Liceului Teologic Romano-Catolic din Târgu Mureș, NECONSTITUȚIONALĂ"
Go, Trump! Goodbye, Soros!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro