NEBUNIA SOROȘIȘTĂ. 28 DE COPIII DAȚI ÎN JUDECATĂ PENTRU “DISCRIMINARE” DE UN ONG AL LUI SOROS. Elevii care au refuzat să intre la ore din cauza unui coleg cu ADHD, la Parchet. CARE E SOLUȚIA CE TREBUIE S-O APLICE MINISTERUL DE URGENȚĂ ÎN ȘCOLI

Distribuie!by “Nota Redacției loading... 1. Să fim bine înțeleși: copilul cu ADHD nu are nici o vină că are această boală și nu trebuia să se ajungă să fie REFUZAT de colegii lui. 2. Dar înainte de asta părinții lui și mai ales ȘCOALA trebuiau să AIBĂ grijă ca el […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nota Redacției

loading...

1. Să fim bine înțeleși: copilul cu ADHD nu are nici o vină că are această boală și nu trebuia să se ajungă să fie REFUZAT de colegii lui.


2. Dar înainte de asta părinții lui și mai ales ȘCOALA trebuiau să AIBĂ grijă ca el SĂ NU-ȘI DERANJEZE proprii colegi, care nici ei nu au nici o vină de aceste stări ale lui și nu SUNT OBLIGAȚI SĂ-I SUPORTE CRIZELE sau HIPER ACTIVITATEA LA ȘCOALĂ. Colegii de clasă au arătat că băiatul este agresiv cu ei, fizic şi verbal. Desigur nu e vina lui, aceasta fiind o manifestare a bolii pe care o are…

3. DAR Nu poți ca în numele bolii tale să DERANJEZI zeci de alți oameni care n-au nici o vină în legătură cu boala ta și care vin la școală ca să învețe. Părinții săi și Școala au o responsabilitate DIRECTĂ în acest sens.


Desigur că nu trebuia să se ajungă ca acești copiii să protesteze împotriva colegului lor care-i deranja. Așa cum NU trebuia să se-ajungă nici ca colegul lor să-i deranjeze în mod repetat indiferent de motiv.

Dar odată ajunși aici, ȘCOALA trebuia măcar în al doisprezecelea ceas, să pună în aplicare soluția pe care trebuia să o pună în aplicare încă de la început.

A DUCE ÎN INSTANȚĂ ACEASTĂ SITUAȚIE NEFERICITĂ ȘI A BĂGA 28 DE COPII ÎN PROCESE PENALE e o nesimțire fără de margini a ONG-urilor lui SOROS

Găsiți aici sponsorizările primite de acest ONG, Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD) via FDSC:RO pușculița lui SOROS, a norvegienilor și ai altora ca ei

Singurii VINOVAȚI SUNT ȘCOALA ȘI MINISTERUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI

Nu numai aceste cazuri de copiii bolnavi Hiperactivi deranjează cât mai ales Indisciplina din școli care a ajuns la UN NIVEL DE NEACCEPTAT astfel încât procesul de învățământ de fapt nici nu se mai poate desfășura

Pe de altă parte a-i separa pe acești copiii cu probleme (fie de handicap) fie de indisciplină de ceilalți înseamnă și asta o crimă la adresa lor. DAR tot crimă este, ca din cauza lor, orele să nu se poată desfășura în mod normal și/sau ca acești copii să fie deranjați din senin

CE AR TREBUI FĂCUT – RUGĂM MINISTERUL SĂ INTRODUCĂ DE URGENȚĂ ACESTE SĂLI DE CLASE SPECIALE ÎN FIECARE ȘCOALĂ

Ar trebui făcută o sală de clasă cu un psiholog, cu un profesor (prin rotație sau unul dedicat) și cu doi bodyguarzi în fiecare școală, mai exact o sală de clasă pentru fiecare ciclu gimnazial I-IV și V-VIII.

Copiii cu probleme rămân în clasa în care învață dar în momentul în care au o criză de boală sau când cei sănătoși fac un act de indisciplină profesorul cheamă printr-o sonerie bodyguardul care-l duce în sala specială.

Aici psihologul va încearcă să-i liniștească pe cei cu probleme iar profesorul de servici din sala specială îi ajută cât poate să nu piardă acea oră.

Ora viitoare sunt reintegrați în clasa lor dar dacă situația se repetă sunt mutați din nou. Desigur pentru cei care au probleme mari psihologul, școala și părinții vor căuta soluții globale de rezolvare comune.

În pauză copii cu probleme repetate trebuie supravegheați în mod special (ex. duși de bodyguard până la sala respectivă pe timpul pauzei unde sunt supravegheați de psiholog și aduși înapoi la începutul orei

E nevoie de doi bodyguarzi, pentru ca unul să poate aduce temporar copiii cu probleme în această clasă iar celălalt să-i păzească pe cei care sunt în această clasă.

E OBLIGATORIU CA SĂLILE DE CLASĂ SPECIALE SĂ APARĂ ÎN FIECARE ȘCOALĂ. Și nu doar pentru cei cu handicap de orice fel DAR mai ales pentru cei indisciplinați din cauza cărora practic nu se mai pot ține orele.

NU SE MAI POT ȚINE ORELE DIN CAUZA ACTELOR DE INDISCIPLINĂ DIN ȘCOLI (cazurile cu handicap sunt rare), MAI ALES din cauza INDISCIPLINEI DIN TIMPUL ORELOR. Ce vină au ceilalți elevi? Ce vină au profesorii? Ce vină au ceilalți ce suferă din cauza unor indisciplinați din cauza cărora, orele au devenit un spectacol jalnic?

DAR în loc să-și bată mintea să caute o soluție măcar pentru că IAU BANI DEGEABA PENTRU ASTA (cum ne-am bătut-o noi aici pe gratis), ONG-uri lui SOROS s-au gândit în mod mizerabil să bage în justiție 28 de copii

RUȘINE

28 de copii de la Școala “IL Caragiale din Pitești”, însoțiți de părinți, au ajuns, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în urma unei plângeri penale depusă de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilități (CEDCD), pentru șantaj, incitare la ură sau discriminare împotriva părinților care și-ar fi instigat copiii să protesteze față de elevul cu ADHD.

Potrivit unuia dintre părinți, un elev al clasei a VII-a B a fost mutat la solicitarea părinților din clasa respectivă în urma scandalului. La Parchet nu au ajuns și copilul cu ADHD și părinții acestuia.

“Infracțiunea de incitare la ură și discriminare împotriva unui copil pe criteriul dizabilității, dublată de propagarea de mesaje de intoleranță, umilire, ură și denigrare în spațiul public reprezintă un atac la dreptul la demnitate nu numai al minorului în cauză, ci a întregii categorii de copii cu dizabilități din România, faptă pentru care cei responsabili trebuie să răspundă penal”, a transmis printr-un comunicat Mădălina Turza, președinte CEDCD.

Mădălina Turza consideră că începând cu data de 17.10.2016, Ionuț, un copil din clasa a VII-a din Pitești, diagnosticat cu deficiență de tip somatic (simptome fizice inexplicabile din punct de vedere medical, boli ale corpului de origine psihologică), a venit la școală să învețe despre ură.

“A fost singur în clasă. Colegii săi erau pe hol, protestau împotriva lui, împotriva faptului că el are o dizabilitate, învață în aceeași clasă ca ei și îndrăznește să spere la normalitate și integrare. Pe pancartele afișate, era scris: ‘Vreau sa imi implinesc visele’, ‘Vreau să învăț’, ‘Vreau sa mi se respecte drepturile’, ‘Vreau respect’. Copilul privea mesajele și nu înțelegea ce legătură au cu el. În toată agitația în care părinții propriilor colegi țipau pe hol, colegii se adunaseră împotriva lui, iar tatăl era luat la întrebări legate de copilul pe care, alături de soție, îl adoptase cu iubire cu ani buni în urmă”, a mai transmis Turza.

De săptămâna trecută, elevul împotriva căruia colegii au protestat prin refuzul de la intra la ore trei zile consecutiv a mers la școală însoțit de mama sa.”[1]

SURSE

  1. http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=892358&title=opriti-nebunia-sorosista-28-de-copiii-dati-in-judecata-pentru-discriminare-de-un-ong-al-lui-soros-elevii-care-au-refuzat-sa-intre-la-ore-din-cauza-unui-coleg-cu-adhd-la-parchet-care-e-solutia-ce-trebuie-s-o-aplice-ministerul-de-urgenta-in-scoli
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Statul a încasat peste 430 milioane de euro din rovinietă in ultimele 18 luni, unde se regăsesc banii?
Despre secretele mega-corporațiilor Bayer și Monsanto- Cioloș a băgat Monsanto în România
Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici cere DEMISIA de onoare a procurorului general
Două mii de grădinari oferă gratuit semințe românești, pentru a salva gustul nostru vechi al legumelor și fructelor
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Rezerviștii îl taxează pe Klaus Iohannis: Ne exprimăm dezaprobarea fermă pentru implicarea de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale
Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
JUSTITIE MALIGNA – Calin Popescu Tariceanu acuza ca in spatele decredibilizarii Justitiei stau SRI, “paravanul luptei impotriva coruptiei”, lipsa raspunderii magistratilor si numirile politice de la varful institutiilor de forta din sistem. Kovesi a fost demascata de presedintele Senatului: “Oameni cu pregatire sumara inteleg lucrurile intr-o maniera cu totul si cu totul deformata, daca nu cumva goana dupa imagine ii face sa actioneze dupa cum vedem in ultima perioada”
DEZVĂLUIRI despre CRETINII care SLUGĂRESC multinaționalele din România!
Până în 1990 am fost o Ţară suverană. Acum suntem o colonie sub ocupaţie militară străină, o tarabă unde multinaţionalele vând „mărgele" românilor şi îşi însuşesc bogăţiile Neamului Românesc. România de astăzi este plină de ruinele industriei ceauşiste, pustiită şi cu bătrâni însinguraţi, abandonaţi de statul român în locuri unde altădată erau localităţi. Reportajul pe care vi-l prezentăm merită toată atenţia, concluziile fiind lăsate la alegerea Măriei Sale cititorul.
Penalii au amutit. Sustinere internationala fara precedent pentru sefa DNA: „Romania ar putea deveni o poveste de succes a Europei”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro