Nebunia secolului ! Pledoarie pentru „schimbarea percepției societății asupra PEDOFILIEI” la celebrele conferințe TEDx: Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea

Distribuie!by  loading... Celebrele conferințe TEDx sunt criticate masiv după ce, în luna mai, în cadrul unui eveniment TEDx, o studentă la medicină a ținut o prelegere despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”. Mai precis, pe 5 mai la Wurzburg, în Germania, Mirjam Heine, o studentă la medicină, a vorbit asistenței […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Celebrele conferințe TEDx sunt criticate masiv după ce, în luna mai, în cadrul unui eveniment TEDx, o studentă la medicină a ținut o prelegere despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”.


Mai precis, pe 5 mai la Wurzburg, în Germania, Mirjam Heine, o studentă la medicină, a vorbit asistenței despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”.

Prelegerea a început cu exemplul unui tânăr de 19 ani, Jonas, care suferă din cauza faptului că este atras sexual de copii, fapt ce l-a făcut să se ascundă de cei dragi, de teama stigmatizării societății. Heine a spus că e o diferență între pedofili și cei care abuzează sexual copiii.


Iată câteva dintre afirmațiile sale:

„E crucial să înțelegem diferența dintre pedofilia și abuzul sexual al copiilor. Pedofilia este doar atracția sexuală a adulților pentru copii.

Nu orice pedofil abuzează copii și nu oricine abuzează un copil este un pedofil.

A abuza copiii este greșit, fără îndoială. Dar un pedofil care nu a abuzat un copil nu a greșit cu nimic.

Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea. Singura diferență că este că dacă un pedofil își duce la îndeplinirea viața sexuală iese un dezastru.

Momentan trăim într-o lume care îi exclude pe pedofili doar pentru preferința lor sexuală.

Ar trebui să acceptăm că pedofilii nu și-au ales sexualitatea.

Ar trebui să acceptăm că pedofilia este o orientare sexuală, un gând, un sentiment și nu o acțiune.

Ar trebui să nu sporim suferința pedofililor, izolându-i și batjocorindu-i”.

Spre final, ea a spus că la început își însușise „viziunea care prevalează în societate asupra pedofiliei fără a o pune la îndoială”, dar și-a „schimbat perspectiva după ce am auzit povestea lui Jonas și am înțeles diferența între pedofilie și abuz sexual asupra unui copil.

Ca studentă la medicină și cu studii în psihologie simt că este răspunderea mea să-i ajut pe alții să scape de stigmatizarea greșită și să aibă un impact asupra societății viitorului, prin schimbarea percepției noastre asupra pedofiliei. Prin oferirea de suport și tratament, putem ajuta milioane de oameni să trăiască mai bine”.

Conferința a fost organizată sub auspiciile TEDx în Germania, iar publicarea ei pe internet a stârnit o adevărată furtună. Videoclipul a fost șters de către cei de la TEDx, dar apoi a fost urcat pe mai multe canale indepedente de youtube.

Promovarea pedofiliei ca „doar o altă orientare sexuală” este în plin având în Occident. ActiveNewsrelata despre faptul că televiziunea canadiană de stat a realizat un documentar care urmărește să combată „ideile preconcepute” despre pedofili și să arate că pedofilia este „doar” o orientare sexuală și dacă cineva este pedofil „nu înseamnă că este și o persoană rea”.

În 2017, rețeaua Vice.com a realizat un serial în care combătea o mișcare cetățenească al cărei scop era să demaște și să identifice pedofilii canadieni. Îngrijorarea cetățenilor este justificată dacă ne gândim la faptul că acum patru ani, autoritățile au descoperit un caz extrem de grav: o rețea de pedofilie la care participau peste 340 de persoane.

Într-un alt articol publicat pe vice.com, autorea afirma că „stigmatizarea pedofililor” este greșită, pentru că ar împiedica aflarea numărului real al acestora.

Un alt articol din Vice are un titlu și mai explicit și îndeamnă la „mai multă empatie pentru pedofili”.

Anul acesta, filmul „Call me by your name” care subiectul tratează relația dintre dintre un adult și un băiat de 17 ani, a primit patru nominalizări la Oscar, în ciuda protestelor a zeci de mii de persoane, peste Ocean.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV/Franţuzoaica lui Nicuşor Dan a păpat şi banii pe studiul de fezabilitate a centurii Comarnic şi Buşteni
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!
Noaptea ca hoții PNL: 24 de ordonanțe de urgență pentru vânzarea României
PSD a încheiat un protocol de colaborare cu Institutul "Elie Wiesel" (FOTO)
Ion Iliescu, inculpat în dosarul Mineriadei
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
O romanca si fostul patron al PRO TV, alesi in fruntea evreilor din intreaga lume
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi
Promovarea pedofiliei a ajuns la nivelul cel mai înalt: Parlamentul European
Şeful contrainformaţiilor austriece: Bruxelles-ul a devenit un „cuib“ de spioni mai mare decât Viena
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro