Nebunia secolului ! Pledoarie pentru „schimbarea percepției societății asupra PEDOFILIEI” la celebrele conferințe TEDx: Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea

Distribuie!by  loading... Celebrele conferințe TEDx sunt criticate masiv după ce, în luna mai, în cadrul unui eveniment TEDx, o studentă la medicină a ținut o prelegere despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”. Mai precis, pe 5 mai la Wurzburg, în Germania, Mirjam Heine, o studentă la medicină, a vorbit asistenței […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Celebrele conferințe TEDx sunt criticate masiv după ce, în luna mai, în cadrul unui eveniment TEDx, o studentă la medicină a ținut o prelegere despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”.


Mai precis, pe 5 mai la Wurzburg, în Germania, Mirjam Heine, o studentă la medicină, a vorbit asistenței despre „schimbarea percepției societății asupra pedofiliei”.

Prelegerea a început cu exemplul unui tânăr de 19 ani, Jonas, care suferă din cauza faptului că este atras sexual de copii, fapt ce l-a făcut să se ascundă de cei dragi, de teama stigmatizării societății. Heine a spus că e o diferență între pedofili și cei care abuzează sexual copiii.


Iată câteva dintre afirmațiile sale:

„E crucial să înțelegem diferența dintre pedofilia și abuzul sexual al copiilor. Pedofilia este doar atracția sexuală a adulților pentru copii.

Nu orice pedofil abuzează copii și nu oricine abuzează un copil este un pedofil.

A abuza copiii este greșit, fără îndoială. Dar un pedofil care nu a abuzat un copil nu a greșit cu nimic.

Pedofilia este o orientare sexuală naturală, neschimbabilă, ca și heterosexualitatea. Singura diferență că este că dacă un pedofil își duce la îndeplinirea viața sexuală iese un dezastru.

Momentan trăim într-o lume care îi exclude pe pedofili doar pentru preferința lor sexuală.

Ar trebui să acceptăm că pedofilii nu și-au ales sexualitatea.

Ar trebui să acceptăm că pedofilia este o orientare sexuală, un gând, un sentiment și nu o acțiune.

Ar trebui să nu sporim suferința pedofililor, izolându-i și batjocorindu-i”.

Spre final, ea a spus că la început își însușise „viziunea care prevalează în societate asupra pedofiliei fără a o pune la îndoială”, dar și-a „schimbat perspectiva după ce am auzit povestea lui Jonas și am înțeles diferența între pedofilie și abuz sexual asupra unui copil.

Ca studentă la medicină și cu studii în psihologie simt că este răspunderea mea să-i ajut pe alții să scape de stigmatizarea greșită și să aibă un impact asupra societății viitorului, prin schimbarea percepției noastre asupra pedofiliei. Prin oferirea de suport și tratament, putem ajuta milioane de oameni să trăiască mai bine”.

Conferința a fost organizată sub auspiciile TEDx în Germania, iar publicarea ei pe internet a stârnit o adevărată furtună. Videoclipul a fost șters de către cei de la TEDx, dar apoi a fost urcat pe mai multe canale indepedente de youtube.

Promovarea pedofiliei ca „doar o altă orientare sexuală” este în plin având în Occident. ActiveNewsrelata despre faptul că televiziunea canadiană de stat a realizat un documentar care urmărește să combată „ideile preconcepute” despre pedofili și să arate că pedofilia este „doar” o orientare sexuală și dacă cineva este pedofil „nu înseamnă că este și o persoană rea”.

În 2017, rețeaua Vice.com a realizat un serial în care combătea o mișcare cetățenească al cărei scop era să demaște și să identifice pedofilii canadieni. Îngrijorarea cetățenilor este justificată dacă ne gândim la faptul că acum patru ani, autoritățile au descoperit un caz extrem de grav: o rețea de pedofilie la care participau peste 340 de persoane.

Într-un alt articol publicat pe vice.com, autorea afirma că „stigmatizarea pedofililor” este greșită, pentru că ar împiedica aflarea numărului real al acestora.

Un alt articol din Vice are un titlu și mai explicit și îndeamnă la „mai multă empatie pentru pedofili”.

Anul acesta, filmul „Call me by your name” care subiectul tratează relația dintre dintre un adult și un băiat de 17 ani, a primit patru nominalizări la Oscar, în ciuda protestelor a zeci de mii de persoane, peste Ocean.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Prof. Dr. avocat Corneliu-Liviu Popescu a înaintat un denunt împotriva lui Augustin Lazăr pentru savarsire a infracțiunii contra umanității în cazul lui Iulius Filip, îi cere și lui Iohannis să iasă din tăcere
Mesajul superb al românilor pentru Uniunea Europeană: Sângele de martir creștin ne-a sfințit glia secole apărând cu râvnă ortodoxia. Bravii noștri eroi zilnic sunt dați uitării, cât mai avem mândrie: Nu islamizării!
Abuzurile "justitiei" continua: familiei care a crescut fetita 8 ani i s-a facut dosar penal iar procuroarea si familia cautatoare de organe nu pateste nimic!!!
Locul din care s-au retras tiptil toate regulile. La 27 de ani de la revoluția din 1989, România este mai devastată decât oricând. Statisticile vorbesc despre patru milioane de români plecați din țară, adică cea mai mare populație dizlocată de pe meleagurile natale imediat după Siria, unde este oficial război.
Klaus Iohannis a uitat întrebările la referendum? Președintele s-a încurcat- VIDEO
Secretul clasării dosarului privind dispariția contractului cu Bechtel. Ȋn 2003, afacerea cu compania americană a fost „un fel de cerință pentru ca România să intre în NATO”, spune un fost ministru
O ÎNTREBARE CHEIE: De ce președintele României se întâlnește oficial cu șeful CIA? S-a întâlnit vreodată oficial un președinte american cu șefii SRI sau SIE?
Lista candidaților"vorbitori de limba română" care și-au asumat în mod public SUSȚINEREA AGENDEI LGBT în cazul în care vor fi aleși la alegerile din 26 Mai pentru Parlamentul European
NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane... Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu... Manifesta o atitudine partinitoare... Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)
Monarhia- fratia satanica, linia de sânge albastru a casei regale britanice VIDEO
Medic către pacient: Vinde-ți casa și vino cu banii, altfel nu te operez!…
Șefa DNA, făcută praf de o judecătoare: Kovesi minte cu nerușinare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro