Ne întoarcem la austeritate? Guvernul “Ciolos” taie din pensiile militarilor

Distribuie!by Ne întoarcem la austeritatea din anii 2010-2011? Guvernul condus, în prezent, de către Dacian Cioloş taie din pensiile militarilor. loading... Pensiile militarilor nu vor mai fi calculate în funcție de venitul total al acestora, ci numai în funcție de salariul de bază, potrivit unei ordonanțe de urgență a Guvernului, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ne întoarcem la austeritatea din anii 2010-2011? Guvernul condus, în prezent, de către Dacian Cioloş taie din pensiile militarilor.

loading...

Pensiile militarilor nu vor mai fi calculate în funcție de venitul total al acestora, ci numai în funcție de salariul de bază, potrivit unei ordonanțe de urgență a Guvernului, scrie antena3.ro.


Conform actului normativ, din salariul de bază vor fi excluse şi alte avantaje precum: diurne, indemnizaţii de hrană sau de transport. Excluzând aceste sporuri, salariul de bază este foarte mic şi la el se va raporta pe viitor calculul pensiei pentru militari. Mai mult: pensia specială va fi redusă, de la 80% din venit, la 65%.

 

 

Sursa


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro