NE ATACA LA COPII. Ceea ce se petrece in Norvegia se va petrece si in Romania. TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII? Si mai ales, ce facem ca Romania sa nu ajunga ca Anglia, SUA, Canada, Norvegia, Suedia si restul tarilor nordice?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

brainwashing (1)

loading...

Foto: http://www.goforwardtogether.com/2014/02/26/the-tavistock-a-nest-of-vipers/

Voi ati inteles care e subiectul propozitiei sau inca dormiti in ghete? Ca adica subiectul nu e Norvegia, care ar fi luat-o asa razna si de capul ei iar in rest planeta e minunata. Ci ca subiectul e rapirea copiilor de catre sistem, pentru ca asa e pe agenda lor: copiii nostri sunt ai lor.

E MAI RAU DECAT CREDETI. Unde ajung copiii rapiti de sistem? NORVEGIA e doar un VARF DE ICEBERG … EDIFICATOR: Senatoarea Nancy Smith Schaefer A FOST SINUCISA dupa ce si-a publicat raportul „The Corrupt Business of Child Protective Services”

Evident, nu ma refer la cititorii vechi ai blogului, ci la zecile de mii ajunsi aici prin google sau facebook relativ de curand.

Daca ati inteles, sa trecem mai departe.

Ma suna in seara asta un frate drag si mai mult decat revoltat imi zice ca daca cineva i-ar lua copiii ar face si ar drege. Si il inteleg.

Chiar. Voi ce ati face? Eu merg pe varianta acestor bivoli:

Fratilor, suntem multi. Suntem si degeaba? Ne ataca la copii. Pricepeti? E ultima frontiera, dincolo de care daca cedam ne-am pierdut statutul de oameni. De fapt devenim ceva sub animal.

Nu vedeti ca au inceput sa puna pe tapet cu din ce in ce mai multa usurinta amenintarea cu luarea copiilor?

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Si noi ce facem?

Ne e frica sa facem ceva?

Video – MUGUR VASILIU raspunde la o intrebare fundamentala: “TIE NU TI-E FRICA?”. Voi cum raspundeti?

Mai postez o data o vorba mare spusa de pastorul luteran Martin Niemöller:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Eretic, dar a zis-o bine pe asta.

In traducere, pe tema:

Mai intai au rapit copiii celor din Norvegia

Si eu nu am strigat pentru ca nu traiesc in Norvegia

Apoi au rapit copiii celor de aiurea

Si eu nu am strigat pentru ca traiesc in Romania

Apoi au rapit copii si in Romania

Si nici atunci nu am strigat pentru ca erau de pe alta strada

Cand i-au luat pe ai mei …

Ce asteptam?

Trebuie sa cream un curent de opinie major. Si fiecare poate actiona eficient in patratica sa: pe blog, pe facebook, intre rude, colegi de serviciu, vecini. Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul in care ne aflam cu totii. Si sa fie gata sa actioneze determinant. Ceea ce a inceput in tarile nordice nu trebuie sa se dezvolte si aici.

Marionetele ce joaca rolul de guvernanti ai coloniei Romania vor implementa degraba aceleasi practici norvegiene si pe plaiurile mioritice si vor fi precum leii din clipul de mai sus. Noi insa va trebui sa fim ca bivolii. Uniti si puternici. Vin sa ia un copil de pe ulita, tot satul trebuie sa sara. Vin sa ia un copil la oras, toata strada trebuie sa faca zid.

Totul pana la copii, dragi romani. E ultima frontiera.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mihai Gheorghiu: "Statul român nu poate deveni agentul unor minorităţi anticreştine, agresive şi intolerante. Majoritatea nu poate fi anihilată permanent de o minoritate care se consideră – ca şi vechii bolşevici – purtătoarea sensului istoriei"
Ne pregătim de război! Legea rezerviștilor contracost a fost adoptată
”Războiul civil” româno-român pe Axa Trump – Putin – Orban
JOS LABELE de pe ultimele companii valoroase rămase în proprietatea statului. Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea. a primit asigurări de la Grindeanu că până la sfârșitul anului încă halcă uriașă din Hidroelectrica va fi vândută pe BURSĂ
Năstase dă din casă: Se vor crea 3 state mai mici!
Lista intelectualilor români care au susținut bombardarea Serbiei. România a permis survolul national aerian al trupelor NATO, o nedreptate uriașă
”Defăimarea socială”, marca Liviu Dragnea: Amenzi de până la 100.000 de lei pentru românii care încalcă noua lege
Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis
Larry Watts:. „Acţiunile de politică externă ale lui Ceauşescu au fost corecte”, acţiunile lui Pacepa pe tărâm american au avut scopul de a dezinforma Guvernul de la Washington despre situaţia reală în care se afla România. Mai mult, Watts consideră că informaţiile livrate de Pacepa americanilor se potriveau perfect dezinformărilor sovietice despre România, mai ales că acesta a recunoscut de mai multe ori că a lucrat pentru serviciul sovietic de spionaj KGB 
Părintele Justin Pârvu despre invazia musulmană (știa ce va urma)
Preotul Mihai Andrei Aldea: „Sunt de acord să se facă moscheea turcească de la Bucureşti dacă Turcia…” (Merită citit!)
RECENSĂMÂNTUL RUINĂRII ROMÂNIEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro