Ne-am uitat pe site-ul presedintiei si am ramas uluiti! Iohannis a muncit mai putin de 3 ZILE PE SAPTAMANA!

Distribuie!by O analiză a site-ului președinției relevă o realitate tulburătoare. Președintele în funcție a avut mai puține zile în care a lucrat decât cele în care nu a muncit. În medie, Klaus Iohannis a muncit mai puțin de 3 zile. loading... Astfel, dacă adunăm zilele nelucrate din 2015, 2016, 2017 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O analiză a site-ului președinției relevă o realitate tulburătoare. Președintele în funcție a avut mai puține zile în care a lucrat decât cele în care nu a muncit. În medie, Klaus Iohannis a muncit mai puțin de 3 zile.

loading...

Astfel, dacă adunăm zilele nelucrate din 2015, 2016, 2017 și 2018 cu zilele în care n-a făcut mare lucru (semnând doar decrete), rezultă 570 de zile din totalul de 1.041 de zile lucrătoare.


Așadar, statistic vorbind, în primii 4 ani de mandat, Klaus Iohannis a muncit doar în 45% din numărul total de zile lucrătoare. În restul de 55%, președintele a prestat activități formale sau a fost plecat în concediu.

Dinamica inactivității prezidențiale în cei cinci ani de mandat


Numărul de zile nelucrate de Klaus Iohannis, respectiv cele în care pe site-ul președinției nu apare nicio activitate în calitate de președinte, a crescut an de an: 23 de zile nelucrate în 2015, 25 de zile nelucrate în 2016, 56 de zile nelucrate în 2017 și 108 zile nelucrate în 2018.

Dintre zilele în care apar activități prezidențiale, aproape jumătate sunt zile de semnat decrete și alte activități neprecizate. Cu alte cuvinte, este vorba de activități care nu implică un efort din partea președinte.

Ponderea statistică a acestor zile ”cu jumătate de normă” arată așa: în 2015 zilele în care președintele a semnat decrete reprezintă 47% din numărul total de zile lucrătoare, în 2016 – 49% și în 2017 – 46%.

Numărul zilelor ”cu jumătate de normă” s-a redus considerabil în 2018. Doar 23% dintre zilele lucrate de președinte anul trecut au fost dedicate semnării decretelor și altor activități neprecizate. Pe de altă parte, Klaus Iohannis a beneficiat în 2018 de un număr mai mare de zile libere sau cele în care nu a făcut nimic.

În mod previzibil, activitatea președintelui Iohannis s-a intensificat din luna aprilie din 2019, perioadă care s-a suprapus cu campania pentru alegerile europarlamentare și referendumul pe temele Justiției.

Concediile, petrecute în destinații exotice

Rigoarea cu care președintele își respectă programul de concediu a devenit deja proverbială. Președintele nu a ratat ocazia să-și ia zile libere chiar și în perioade politice importante.

Destinațiile turistice ale soților Klaus și Carmen Iohannis au fost dintre cele mai variate și sofisticate – de la insulele Tenerife și Madeira, la vizite private în SUA, Spania sau Germania.

Totodată, Klaus Iohannis a folosit deplasările sale externe pentru a vizita mai multe destinații împreună cu soția sa. În 2016, cu ocazia vizitei în Israel, președintele Iohannis declara: „Sunt foarte bucuros și foarte mișcat că pot să fiu în această seară în mijlocul dumneavoastră. Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră”.

http://ph-online.ro/politica/item/109133-ne-am-uitat-pe-site-ul-presedintiei-si-am-ramas-uluiti-iohannis-a-muncit-mai-putin-de-3-zile-pe-saptamana

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

BINOMUL A DECLANSAT PRAPADUL IN MOLDOVA – Judecatoarele Andreea Ciuca, Florica Roman si Carmen Chirila demasca planul de epurare a judecatorilor din Republica Moldova care nu se supun noii ordini trasate de Maia Sandu. Ciuca: "Orice act care incalca Constitutia este un act ce nu are nicio putere juridica... Se interzice magistratilor accesul la justitie... Mijloc de sanctionare sau demitere a judecatorilor incomozi sau neobedienti fata de politic"
INCREDIBIL: Preşedintele României primeşte ilegal informaţii de la Serviciile Secrete
Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”
EXCLUSIV. Memoriile Generalului Iulian Vlad: Brucan a fost şi agent MOSSAD. Ceauşescu n-a vrut să-l arestăm
Centenarul Nicolae Ceaușescu, este centenarul celui despre a cărui viață se pot spune, simplu și cinstit, chiar propriile sale cuvinte: „Eu mi-am făcut datoria!".
Ungaria a ajuns să ameninţe DNA: Vom lua măsuri ferme
Crima lentă, în imagini martor: ca să nu ziceți că v-a luat prin surprindere tragedia ce va veni
Al Jazeera arunca bomba: „Numarul refugiatilor din Siria va ajunge la 5 MILIOANE la sfarsitul acestui an” IN ACEST CAZ, GERMANIA VA TRIMITE CATRE ROMANIA SUTE DE MII DE IMIGRANTI. Ponta: "Imigranții aduc valoare adăugată societății. Lucrează din greu"
PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI | Este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai
Guvernul PNL începe privatizările: Florin Cîţu, ministrul de Finanţe: Vreau să listez minim 20% din CEC Bank, pe lângă listarea Hidroelectrica, prevăzută în programul de guvernare al PNL
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a a trecut cu totul peste democrație
Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro