Ne-am uitat pe site-ul presedintiei si am ramas uluiti! Iohannis a muncit mai putin de 3 ZILE PE SAPTAMANA!

Distribuie!by O analiză a site-ului președinției relevă o realitate tulburătoare. Președintele în funcție a avut mai puține zile în care a lucrat decât cele în care nu a muncit. În medie, Klaus Iohannis a muncit mai puțin de 3 zile. loading... Astfel, dacă adunăm zilele nelucrate din 2015, 2016, 2017 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O analiză a site-ului președinției relevă o realitate tulburătoare. Președintele în funcție a avut mai puține zile în care a lucrat decât cele în care nu a muncit. În medie, Klaus Iohannis a muncit mai puțin de 3 zile.

loading...

Astfel, dacă adunăm zilele nelucrate din 2015, 2016, 2017 și 2018 cu zilele în care n-a făcut mare lucru (semnând doar decrete), rezultă 570 de zile din totalul de 1.041 de zile lucrătoare.


Așadar, statistic vorbind, în primii 4 ani de mandat, Klaus Iohannis a muncit doar în 45% din numărul total de zile lucrătoare. În restul de 55%, președintele a prestat activități formale sau a fost plecat în concediu.

Dinamica inactivității prezidențiale în cei cinci ani de mandat


Numărul de zile nelucrate de Klaus Iohannis, respectiv cele în care pe site-ul președinției nu apare nicio activitate în calitate de președinte, a crescut an de an: 23 de zile nelucrate în 2015, 25 de zile nelucrate în 2016, 56 de zile nelucrate în 2017 și 108 zile nelucrate în 2018.

Dintre zilele în care apar activități prezidențiale, aproape jumătate sunt zile de semnat decrete și alte activități neprecizate. Cu alte cuvinte, este vorba de activități care nu implică un efort din partea președinte.

Ponderea statistică a acestor zile ”cu jumătate de normă” arată așa: în 2015 zilele în care președintele a semnat decrete reprezintă 47% din numărul total de zile lucrătoare, în 2016 – 49% și în 2017 – 46%.

Numărul zilelor ”cu jumătate de normă” s-a redus considerabil în 2018. Doar 23% dintre zilele lucrate de președinte anul trecut au fost dedicate semnării decretelor și altor activități neprecizate. Pe de altă parte, Klaus Iohannis a beneficiat în 2018 de un număr mai mare de zile libere sau cele în care nu a făcut nimic.

În mod previzibil, activitatea președintelui Iohannis s-a intensificat din luna aprilie din 2019, perioadă care s-a suprapus cu campania pentru alegerile europarlamentare și referendumul pe temele Justiției.

Concediile, petrecute în destinații exotice

Rigoarea cu care președintele își respectă programul de concediu a devenit deja proverbială. Președintele nu a ratat ocazia să-și ia zile libere chiar și în perioade politice importante.

Destinațiile turistice ale soților Klaus și Carmen Iohannis au fost dintre cele mai variate și sofisticate – de la insulele Tenerife și Madeira, la vizite private în SUA, Spania sau Germania.

Totodată, Klaus Iohannis a folosit deplasările sale externe pentru a vizita mai multe destinații împreună cu soția sa. În 2016, cu ocazia vizitei în Israel, președintele Iohannis declara: „Sunt foarte bucuros și foarte mișcat că pot să fiu în această seară în mijlocul dumneavoastră. Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o poziție care mă face să stau în fața dumneavoastră”.

http://ph-online.ro/politica/item/109133-ne-am-uitat-pe-site-ul-presedintiei-si-am-ramas-uluiti-iohannis-a-muncit-mai-putin-de-3-zile-pe-saptamana

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sunt cam patru categorii de votanti.
George Soros nu mai explorează gaze la Putna. Tocmai a vândut drepturile către UNGURI
Acuzații înfiorătoare: Ofițer SRI asasinat în arest la Codlea | SRI – capul mafiei cu sprijinul unei părţi din justiţie şi a unei părţi din presă
Camelia Smicală, doctorița cu copiii răpiți de Finlanda: „În Țările Nordice se aplică un uriaș experiment social care are drept scop distrugerea familiei" - INTERVIU EXCLUSIV
Suntem numarul 1 la avorturi in lume:„România suferă din cauza multelor avorturi făcute. E un mare păcat care se repercutează asupra poporului“
Donald Trump, război TOTAL cu CNN: În afara SUA, CNN International este încă o sursă majoră de știri false
Unde era Teodor Meleșcanu în 18 decembrie 1989
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Vicele Societății Naționale de Medicina Familiei, răspuns șocant după ce a fost chestionată pentru ineficiența vaccinului anti tuberculoză (BCG): „Vaccinul BCG nu se administrează pentru eradicarea tuberculozei!” Prospectul o contrazice...
România, singura țară UE care face vaccinul BCG la naștere. Dr. Christa Todea-Gross: „Efectul cel mai frecvent al BCG este acela de a declanșa tuberculoza, în loc să o prevină”.
E oficial: Trump a tăiat fondurile pentru avorturi. Lady Gaga, Madona, Miley Cyrus și alte fete „intelectuale” din SUA sunt oripilate
A venit si randul nostru. 60 de REFUGIATI, toti barbati tineri si singuri, au patruns in Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro