Ne-am luat tara inapoi…. JAF. In timp ce populatia tarii habar nu are cat vor fi redeventele, Neamtul Iohannis NEGOCIAZA REDEVENTELE CU Austriacul de la OMV. Sistemul de taxare în energie și resurse naturale și exploatările din Marea Neagră, discutate de Iohannis cu șeful OMV

Distribuie!by    loading... SUNTEM ULTIMII PROSTI DE PE PLANETA DACA LASAM CA JAFUL ASTA SA MAI CONTINUE. Nota Redactiei: OPRITI HOTIA. Ce treaba are presedintele cu REDEVENTELE? De ce isi depaseste Iohannis Atributiile Constitutionale? De ce nu discuta public si nu informeaza populatia Guvernul Ciolos/SOROS cat vor fi redeventele? S-au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 
 
loading...

SUNTEM ULTIMII PROSTI DE PE PLANETA DACA LASAM CA JAFUL ASTA SA MAI CONTINUE.


Nota Redactiei: OPRITI HOTIA. Ce treaba are presedintele cu REDEVENTELE?

De ce isi depaseste Iohannis Atributiile Constitutionale?


De ce nu discuta public si nu informeaza populatia Guvernul Ciolos/SOROS cat vor fi redeventele?

S-au discutat nu numai redeventele ci si cum sa ia gazele romanesti mai usor drumul Austriei. Ca tot au falimentat marii consumatori de gaz din Romania.


“SI TRASII PE ROATA ACUM SUNTEM TOTI”

“Vreau sa las moștenire copiilor mei această țară!” – . CENZURA TOTALA IN MASS MEDIA. Link direct catre petitie:

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit joi, la Palatul Cotroceni, cu o delegație OMV, condusă de directorul general al companiei, Rainer Seele, cu care a discutat despre viitorul sistem de taxare în domeniul energiei și resurselor naturale și exploatările din Marea Neagră – informeaza AGERPRES.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, în cadrul întrevederii s-au prezentat activitatea grupului și prioritățile pentru următoarea perioadă, cele mai importante proiecte regionale, precum și perspectivele piețelor de țiței și gaze naturale în anul 2016.

Pe agenda discuției s-a aflat și importanța viitorului sistem de taxare din domeniul energiei și resurselor naturale, fiind subliniată necesitatea predictibilității fiscale, într-un cadru stimulativ și avantajos, atât pentru investitori, cât și pentru stat, precizează sursa citată.

Totodată, a fost reiterată importanța majoră a parteneriatului dintre OMV Petrom și Exxon-Mobile privind exploatarea zăcămintelor din Marea Neagră.

S-a discutat cum sa ia gazele romanesti mai usor drumul Austriei

“În contextul proiectelor regionale în domeniul energiei, România își manifestă interesul față de proiectul BRUA (Bulgaria — România — Ungaria — Austria), coridor care ar asigura României oportunități suplimentare în privința exportului regional de gaz”, se arată în comunicatul citat.

Administrația Prezidențială arată că întâlnirea a consfințit un bun prilej pentru a reînnoi angajamentul de cooperare și dialog între OMV și statul român, pentru consolidarea rezultatelor pe termen scurt și valorificarea durabilă a cooperării economice, pe bază de încredere și beneficii mutuale.

“LANCEA LUI HOREA, LANCEA LUI HOREA, LANCEA LUI HOREA, SUS !”

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sorin Ovidiu Vântu, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre planul SRI-DNA | Se încearcă eliminarea oamenilor de afaceri români! Vezi care este scopul acțiunii de amploare!
TRANSILVANIA FURATĂ Caracatiţa verde îşi extinde tentaculele în centrul României
Acum că mi-am primit pedeapsa finală pentru că mi-am făcut datoria de cetăţean, ridic capul sus şi mă uit înainte
INCREDIBIL. MAI RAU CA LA 1907. Ai, N-ai, trebuie sa dai.Guvernul SOROS vrea sa ia 7-8 milioane de lei vechi (700-800 RON) pe an de la fiecare cetatean dintre milioanele de romani care nu au nici un venit ca sa-i dea viitorilor asiguratori privați din sanatate. Agenda spre implemetarea Chipurilor pentru Noua Ordine Mondiala si sclavilor de romani
Video cutremurator! Statul Norvegian smulge din bratele mamei un copil de cateva luni!
Guvernul Cioloş a venit de la Bruxelles cu sarcini precise: să blocheze creşterile prevăzute de salarii în sectorul public, să înceteze în actuala perioadă absorbţia de fonduri europene (care, probabil, au fost deja extrase de la Bruxelles pentru finanţarea refugiaţilor ajunşi în Germania şi alte ţări vestice).
Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene.
Dragnea a iniţiat un proiect de lege care obligă BNR să aducă în ţară rezervele de aur
Curve|Politica| Masonerie- Politicienii romani au beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence
Cine se afla defapt in spatele proiectului Fake News si grupului #Rezist sutinatorii LGBT-sti multiculturalism NeoMarxism (Video)
Sinteza Zilei. Imagini în premieră națională. Personaj din sistemul puterii, cel mai înalt rang în Masonerie
EXCLUSIV/Franţuzoaica lui Nicuşor Dan a păpat şi banii pe studiul de fezabilitate a centurii Comarnic şi Buşteni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro