Nazism curat: ONU acuzată de STERILIZAREA în masă a femeilor!

Distribuie!by Asociația Doctorilor Catolici din Kenya a anunțat că a descoperit în vaccinul anti-tetanos cu care au fost injectate 2,3 milioane de femei și fetițe un antigen care produce pierderea sarcinilor. Campania de vaccinare este făcută prin Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Fondul Internațional de Urgență pentru Copii al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Asociația Doctorilor Catolici din Kenya a anunțat că a descoperit în vaccinul anti-tetanos cu care au fost injectate 2,3 milioane de femei și fetițe un antigen care produce pierderea sarcinilor. Campania de vaccinare este făcută prin Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Fondul Internațional de Urgență pentru Copii al ONU (UNICEF).

loading...

Am trimis șase probe din toată Kenya la laboratoare din Africa de Sud. Toate au arătat prezența antigenului HCG”, a declarat Dr. Muhame Ngare de la Mercy Medical Centre din Nairobi pentru LifeSiteNews.


Potrivit medicilor, când o femeie este injectată cu HGG, corpul ei produce un hormon care îi imită pe cei ai unei gravide. În replică la agentul străin, corpul dezvoltă anticorpi. Astfel că, atunci când femeia rămâne însărcinată în mod real, iar corpul său produce propriul HCG, organismul recepționează aceasta ca pe un semnal pentru a activa anticorpii, care duc la eliminarea sarcinii.

https://evz.ro/nazism-curat-onu-acuzata-de-sterilizarea-in-masa-a-femeilor.html?fbclid=IwAR3Tdd4KVX5ksqm2vhkKlW69iFOGvp94FaVTw_35eBGQ4psQ0gUa73tjTHA

Acuzațiile Dr. Nagare au fost categorice:


„Se confirmă cele mai serioase temeri ale noastre: OMS nu urmărește să eradicheze tetanosul neo-natal, ci duce o campanie de control forțat al populației prin sterilizare în masă.”

Guvernul de la Nairobi insistă însă că vaccinul nu prezintă riscuri. Ministrul Sănătății, James Macharia a declarat pentru BBC:

„Nu aș ezita să recomand vaccinul soției mele sau fiicei mele, pentru că sunt sută la sută de acord cu el și am toată încrederea că nu are nici un fel de reacții adverse.”

Dr. Ngare respinge însă aceste afirmații și susține că una dintre tabere minte: fie guvernul, fie doctorii.

„Fie noi mințim, fie guvernul minte. Dar puneți-vă întrebarea: „Ce interes au doctorii catolici să mintă? Biserica catolică a fost aici, îngrijindu-se de sănătatea poporului, cu o sută de ani înainte să apară Kenya ca țară.”

Dr. Ngare afirmă că au fost mai multe semnale de alarmă asupra campaniei anti-tetanos: unul a fost că femeile și fetele vaccinate primeau o serie cinci doze, lucru fără precedent. Alt element ciudat a fost că vaccinul era făcut doar femeilor care se aflau la o vârstă fertilă.

„În mod normal se face o serie de trei doze în doi sau trei ani, așa este vaccinat cineva care vine la spital cu o rană deschisă, bărbat, femeie sau copil. Singura dată când s-au aplicat cinci doze, a fost când vaccinul a fost folosit de către OMS ca suport al HGG (Human Chorionic Gonadotropin) în campaniile de control al fertilității din Mexic în 1993 și din Nicaragua și Filipine în 1994.”

Potrivit unui raport obținut de LifeSiteNews, Națiunile Unite au discutat la sediul din Geneva, în 1992, împreună cu oameni de știință din Australia, Europa, India și Statele Unite și cu 10 activiste în domeniul sănătății femeilor, „pentru a discuta despre vaccinurile care reglează fertilitatea”. Raportul vorbește despre anti-Human Chorionic Gonadotropin, despre cel mai avansat vaccin.

Oficialii Organizației Mondiale a Sănătății au refuzat să răspundă oricăror întrebări adresate de LifeSiteNews, pentru a lămuri această chestiune atât de gravă.

SURSA: https://evz.ro/nazism-curat-onu-acuzata-de-sterilizarea-in-masa-a-femeilor.html?fbclid=IwAR3Tdd4KVX5ksqm2vhkKlW69iFOGvp94FaVTw_35eBGQ4psQ0gUa73tjTHA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
ADEVĂRUL dosarului lui Carmen IOHANNIS: „Acest dosar a intrat în secretomania de tip securistic”
Vaccinul Anti-Rujeolă a crescut în anii '90, mortalitatea în rândul copiilor din Africa de Vest cu 33%. Dacă nu ar fi fost oprit de la administrare ar fi murit 500.000 de fetițe în fiecare an din cauza lui
De ce face propagandă vaccinurilor Traian Băsescu?
Ambasadorul SUA cere ROMANILOR sa primeasca refugiati: „Lasati-i sa devina parte a noii Romanii”
Ministrul Energiei ne dă cu tifla: activitatea sa la minister nu este neapărat în beneficiul românilor și al României
M-am săturat de proiecte de făurire a societăţii multilateral dezvoltate, domnule preşedinte! |
Patriotul Dan Tanasă a fost batjocorit într-o piață din Ungaria de Ziua Națională a României
Pe vremea când România participa la Raliul Paris-Dakar. Avea cu ce..
Alianța Familiilor din România : Primarul homosexual din Seattle a demisionat după ce a fost acuzat de violarea a cinci copii
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Cu cât plătea Cioloș armata de IT-iști (GovITHub) care a lovit Guvernul Grindeanu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro