NAUFRAGIUL REGIMULUI BĂSESCU – SUPRAVIEŢUITORI ŞI ÎNECAŢI

Distribuie!by loading... Pe micul ecran apar tot felul de oameni. Unii mai importanţi, alţii mai mediocri, ca să nu zic, direct, neica-nimeni. Adică trebuie ajutaţi să se tragă, de tot, din maimuţă. Încerc, uneori, să mă pun în locul telespectatorului de rînd şi să-i văd cu ochii acestuia. Românii, ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Basescu-Boc-CSAT

loading...

Pe micul ecran apar tot felul de oameni. Unii mai importanţi, alţii mai mediocri, ca să nu zic, direct, neica-nimeni. Adică trebuie ajutaţi să se tragă, de tot, din maimuţă. Încerc, uneori, să mă pun în locul telespectatorului de rînd şi să-i văd cu ochii acestuia. Românii, ca popor latin, au un spirit critic foarte dezvoltat. Ei reacţionează, afurisenii şi alte expresii ale scîrbei – faţă de acele persoane pe faţa cărora se vede neruşinarea. Nu e prea greu să detectezi minciuna, prefăcătoria, dublul comportament. Am făcut un top al acelora pe care lumea i-ar scuipa pe stradă, dar nu îi prea vede, aşa că îi scuipă pe televizor. Deocamdată, am să mă refer la aşchiile, parîmele şi reziduurile rămase după naufragiul Regimului Băsescu.

VASILE BLAGA


index

Este inimaginabilă nesimţirea acestui „porc de crescătorie”, fezandat în alcooluri tari, de a se deghiza în altceva, strecurîndu-se printre cei din PNL! Cum, mă, Vasilică, n-ai fost tu principalul stîlp al defunctului Regim Băsescu? N-ai băut cu Matrozul, pînă la ziuă, la Palatul Cotroceni? N-ai făcut avere din furat? Ce cauţi acum să te ascunzi după fustele de balabustă ale Alinei Gorghiu? Ce legătură are un vameş analfabet, ca tine, cu glorioasa tradiţie a Brătienilor? Nu cred că-şi face cineva iluzia să spere ca Laura Codruţa Kövesi să meargă, pînă la capăt, cu Dosarele Penale ale Buldogului. Iar aici se poate deschide o altă pistă de discuţie: pe cine favorizează baschetbalista, din diferite motive. * MONICA MACOVEI. Alt stîlp, de nădejde, al regimului Băsescu. Prefăcută ca un şarpe. Fosta procuroare bătăuşă, în anii ’80, acum pretinde că e mare luptătoare pentru dreptuirile omului. A încercat să fure o vilă pentru părinţii ei, dar toate manevrele i-au fost date peste cap. A încercat să fure şi 900.000 de euro (1.000.000 de dolari) din banii pe care i-a pus la dispoziţie mafiotul iudeo-maghiar George Sörös (de unde şi pînă unde?) – dar a fost dat-n gît , care i-a făcut Denunţ Penal la DNA. Femeia-Komisar a depus imensa sumă într-un cont din Insulele Seychelles şi, dacă ar vrea, Kövesi ar putea da de urma lor. Dar ea nu vrea, fiindcă beţiva o mituieşte cu funcţia de procuror European, troc demn de cătuşe, care s-a făcut la DNA, în seara zilei de 1Mai. Dar, adevărul va ieşi la lumină, nici o grijă.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU


mn

Toată cariera lui se datorează calităţii de agent Mossad, după care el a fost preluat de CIA. Aşa a putut ajunge un fost membru supleant al CC al UTC ditamai prim-ministru! Unde n-a rezistat prea mult, fiind debarcat printr-o Moţiune de Cenzură. Ulterior, au ieşit la lumină cheltuielile stupefiante pe care acesta le-a făcut, din bani publici, pentru cabinetul său. Şi el e liberal, desigur, din tată-n fiu. S-a strecurat în echipa de strînsură, a lui Klaus Iohannis. Acum, a dispărut fără urmă, în stilul lui, de agent care aşteaptă ordine de la adevăraţii stăpîni. Ce i s-ar potrivi mai bine? Director SIE? Ambasador? Deocamdată, el constată, pe pielea lui, că e ocolit de toată lumea, ca un ciumat. Mai devreme sau mai tîrziu, asta e soarta tuturor spionilor. Dacă Victor Ponta e Micul Titulescu – M.R. Ungureanu e Micul Pacepa. Adică un Mic toxic.

CRISTIAN PREDA

CRISTIAN PREDA

Nu degeaba a fost poreclit Viermele fostul agitator al Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România. El trăieşte în iluzia că scrie cărţi, că e un intelectual de valoare şi un professor universitar. Pot să-i demonstrez şi să-i argumentez că e, vorba crainicilor bulgari, Nula na Nula. Başca agramat. Fost consilier prezidenţial la Palatul Cotroceni, Viermele e beneficiarul, direct, al trocului făcut, în mai 2014, de Victor Ponta şi Traian Băsescu, pentru Parlamentul European. L-am văzut acolo, la Bruxelles şi la Strasbourg: acelaşi aer bolnav, de complexat care priveşte lumea prin fundurile de sifoane ale unor ochelari de avorton, mergînd ţeapăn, de parcă ar fi înghiţit un vătrai de sobă. Aşa-zisele lui cărţi sînt nişte compilaţii ieftine, care n-au nici o idee originală, fiind aruncate după primele pagini.

ANDREI PLEŞU

ANDREI PLEŞU

A slujit şi Regimul Emil Constantinescu, şi Regimul Traian Băsescu. Pleşcar şi turnător din naştere. Şi ăsta se dă filozof, scriitor, gînditor. În realitate, Monstrul cu Barbă e un simplu supozitor – adică face supoziţii. L-a mituit, ani de zile, Dinu Patriciu, cu miliarde de lei. Acum, stă cu gura deschisă la şliţul altor inculţi, care îi dau pomeni în iluzia că ei spijină cultura adevărată. Ar putea spune, cineva, un titlu de carte scrisă de cel care turna la maiorul de Securitate Vasile Mălureanu? N-ar putea, fiindcă acest butoi pe două picioare e doar foiletonist. E primul caz din Istorie cînd un chelner (Cristian Burci) nu cere bacşiş, ci dă bacşiş, publicînd compunerile şcolare ale piticaniei cu buze unsuros-pofticioase (prietenii ştiu de ce).

LAURA CODRUŢA KÖVESI

indexLAURA CODRUŢA KÖVESI

Şi ea supravieţuieşte. Dar cum o face? Calcă pe cadavrele foştilor şefi şi colegi de echipă. E un caz patologic de ingratitudine. Eu, unul, n-am mai întîlnit aşa ceva. Decît, la alte dimensiuni, pe acei membri ai fostului CPEx şi crainicii TVR care se plîngeau că a scos Dictatorul sufletul din ei, dar ei s-au luptat, pe viaţă şi pe moarte, cu „odiosul şi sinistra lui soţie”. Mai ţineţi minte? Ce lecţie de abjecţie morală au dat unii în acele vremuri! Păstrînd proporţiile, cam aşa se poartă, acum, Kövesi. Nu ştiu cine i-a băgat în cap că e cea mai puternică femeie din România. Poate s-o fi referit la forţa bulumacilor, cînd îl strîngea între craci pe Florian Coldea, sau pe Marius Iacob, de le ieşeau ăstora ochii din cap ca la melc. În rest, în ce ar consta puterea ei? Că arestează în draci – dar nu şi pe cei de care ea şi Klaus Iohannis au nevoie? Nu e nimeni păcălit. Acum, namila din Mediaş îşi caută o scăpare, cu înfrigurare. În 2016 i se termină mandatul şi ea ştie că nu poate fi în siguranţă, aşa că se agaţă, cu disperare, de promisiunea Monicăi Macovei că o va face procuror European. Eu nu cred că îi va ieşi pasienţa.

FLORIAN COLDEA

media-142834914304878200

Altă „piesă” de bază a ansamblului băsist. În clipa în care se va lămuri ce a făcut el în 2005, în „misiunea” pe care i-a încredinţat-o Traian Băsescu, cînd a dus valiza cu milioane de euro în Irak, acest fiu de tractorist din Arad se va împuşca. Fireşte, dacă ar avea onoare. Dar, de unde atîta onoare?

Dacă aş avea un post de televiziune, aş difuza, non-stop, acea scenă din Camera Deputaţilor, cînd zeci de parlamentari, din toate partidele, stăteau la coadă pentru a pupa mîna Elenei Udrea. Acum, de ce nu i-o mai pupă? Avem, aici, două realităţi paralele: supravieţuitorii unui naufragiu şi înecaţii. Cei care nu s-au priceput să-şi găsească un colac de salvare, zac în puşcărie, sau în arest la domiciliu: Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Gh. Ştefan (Pinalti), Dorin Cocoş, Alina Bică… Unde e morala? Nu e nicăieri. Şi unii, şi alţii au slujit un putregai uman, care a nenorocit ţara.

Sursa: https://searchnewsglobal.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cine verifică povestea şi ascensiunea neamurilor lui Florian Coldea în SRI?
RĂȚOIUL - JUCĂTOR. Obama PÂRJOLEȘTE pământul înainte de venirea lui Trump. Al TREILEA mandat al lui Barack
USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.
Românii sunt ținuți ÎN MOD INTENȚIONAT cu Salarii de Mizerie pentru a fi o forță de muncă ieftină pentru MULTINAȚIONALELE STRĂINE. Salarii de MIZERIE de 300-450 de euro în toate regiunile țării.
Aveți dubii despre chipul răului? priviți un avocat al oligarhilor sclavagismului financiar
Român, director de grădiniţă în Norvegia, despre practicile Barnevernet | „Nu există prezumţia de nevinovăţie. Părinţii nici nu mai apucă să aducă lămuriri”
DACIAN CIOLOS, primul-ministru pregatit de Iohannis, este membru in "Friends of Europe" un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele "Friends of Europe" este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg
Pentru distragerea atenției vor face totul.
Avioane ruseşti au simulat atacuri cu rachete în Marea Neagră
Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai ei sa iasa lumea in strada”
SEFA MAFIEI DIN DNA – Informatii bomba de la SIIJ: Kovesi a condus grupul de crima organizata de la DNA Ploiesti si a aprobat executii pe rechizitorii fara probe. SIIJ a pus mana pe circulara prin care Kovesi a dat liber ca acelasi martor sa fie folosit atat cu identitate reala, cat si cu identitate protejata. Marius Iacob si Calin Nistor i-au pus cruce Lulutei. Kovesi avea un fix mistuitor: sa puna gheara pe Ghita
Totalitarism cu față umană: O tânără australiană a fost concediată pentru că nu este de acord cu „căsătoria” între persoane de același sex
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro