Națiunea română va dispărea curând. Un popor care se dă drept ortodox și nu respectă legea se autodistruge !

Distribuie!by Sa citezi pasaje din Scriptura pe care n-ai citit-o niciodată este mai prostesc decât dacă nu ai fi auzit niciodata de Scriptura! Nu este un text pe care sa il citești pe genunchi. Multe fragmente pot sa plictisească. Textul este foarte lung, scris intr-o maniera “arhaică” si majoritatea publicațiilor au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sa citezi pasaje din Scriptura pe care n-ai citit-o niciodată este mai prostesc decât dacă nu ai fi auzit niciodata de Scriptura! 
Nu este un text pe care sa il citești pe genunchi. Multe fragmente pot sa plictisească. Textul este foarte lung, scris intr-o maniera “arhaică” si majoritatea publicațiilor au un scris mic, obositor – ca si cum te-ai uita la un film pe telefon. 

loading...

Însă textul se leagă! Sa fim serioși – prea putini au citit Scriptura! Cel mai adesea acestor personaje, care alcătuiesc majoritatea sulimii, le aparțin remarcile si prejudecățile idioate, desprinse din context, care alcătuiesc cultura religioasă a gloatei.Toți bolnavii de gută, diabet, alcoolism, ciroza si obezitate știu ca “Nu ceea ce intra in gura strica pe om, ci ceea ce iese pe gura!”, la fel cum toți halitorii de porc spurcat știu ca “Pe noi, creștinii, nu ne interesează Vechiul Testment – ăla e pentru evrei!”. Este ca si cum ai zice ca unei case nu-i trebuie etaje, ca-i ajunge acoperișul! 
Scriptura conține informatii stiintifice extrem de avansate, pe care știința noastră abea de curând începe sa le confirme. Aceste detalii nu suna nicicum in capul prostimii – pana li se permite sa nu schimbe nimic, Scriptura poa’ sa conțină orice!


Ca sa trec la subiect: Scriptura conține Cuvântul lui Dumnezeu. Cuvânt care are un mesaj ce străbate tot textul, ca un fir roșu: Toți trebuie sa păziți Legea Mea cât timp trăiți, iar Eu va voi da bunăstare si viața lunga! După moarte, toți veți fi judecați după gândurile si faptele voastre, iar in funcție de acestea va veți primi rasplata!”

Dacă citești Scriptura – fără nici o perspectiva religioasă! – vei fi oricum câștigat: rămâne un manual de științe umane, reale si sociale. Dar, dacă esti inteligent, vei observa ca in sânul popoarelor care au pierit de-a lungul istoriei s-a cultivat un mod de viața opus Scripturii: totem si tabu sexual, hrănire si filozofie, politica externa si interna, închinare la idoli, otrăviri, ucideri, desfrâu, incest etc
Asta in primul rând. 


In al doilea rând, este evident ca forțele care conduc România de 30 de ani încoace, cunosc FOARTE BINE Scriptura! Aceste forte au venit la putere cu ajutorul unei populații care nu cunoaște DELOC nici Scriptura, nici pe aleșii ei votați!
Toate deciziile, legile si curentele promovate de către orânduirile din România post ’89 sunt LITERA CU LITERA ÎMPOTRIVA Scripturii. Iar acest fapt se produce cu o finețe, o precizie si o acuratețe care nu poate fi rodul întâmplării, dar nici nu poate fi sesizat si aplicat decât de către cei care cunosc Scriptura! 

Romanii sunt împinși implacabil spre dispariție si iad – statisticile sunt devastatoare! Artizanii acestei acțiuni conjugate sunt super-cunoscători ai Cuvântului lui Dumnezeu! Ei dau prostimii opusul Cuvântului lui Dumnezeu, sub forme plăcute sub aspect financiar, gustativ, monden si legistlativ, iar prostimea …piere! Caci Legea lui Dumnezeu lucrează inexorabil! Vrei sa-i distrugi, vrei ca Domnul sa-i “șteargă din sânul poporului lor si sa-i scuipe pământul țării lor”?! Foarte simplu! Fa-le reduceri la carnea de porc, oferă-le sejururi cu fructe de mare in meniu, încurajează sexul desfrânat dar…protejat si contraceptiv, lasa-i sa avorteze, da-i banii barbatului femeii care divorteaza, după ce a venit cu nimic, învața-i sa facă misto de Casa Domnului si popularizează cazurile de preoți care au săvârșit acte dubioase etc etc. Lasa viciile la liber si pune egal între om si femeie. Apoi nu trebuie decât sa aștepți! 

Cele enumerate, însă, sunt niște detalii extrem de grosolane, pe care le poate sesiza oricine!!! Studiul Scripturii însă, oferă niște detalii care forțează limitele stiintei noastre, relevând in cele mai intime resorturi prăbușirea neamurilor nelegiuite, dar si ….Supremația celor care păzesc “Cuvântul Meu”!
Si atuncea, eu întreb: cum sa păzești ceea ce nu cunosti?! Pai dacă nici un om din 100 nu a parcurs Scriptura….ce sa păzească?!?! 
Toate păturile societății noastre – grupurile sociale, breslele, grupurile etnice etc – cauta in exterior cauzele dezastrului: UE, PE, NATO, ONU, USA etc etc
Oricine, numai ei, NU !!! Ei si votul nelegiuirii lor! Cine nu cunoaște Legea, nu o poate păzi! Ori, întocmai ca si in cazul legilor omenești, greseala pe fondul ( “N-am știut!”) necunoasterii legii, NU te absolvă de pedeapsa! 
Ca țiganii: “N-am știut, domnu’ judecător! M-a luat dintr-o dată cu niște frezoane de la tensiune si n-am mai știut nimica!”

Asocierea românilor cu țiganii unguresti nu e tocmai așa…din pământ din iarba verde. Au multe obiceiuri culinare similare si aceleasi gusturi in materie de mașini! Cu deosebirea ca țiganii au o igiena sexuală etnică excelentă in raport cu românii – primii fac copii mulți si voioși, romanii fac unul sau doi, îi vaccinează si apoi ii terorizează cu scoli englezești, pian si ikebana. Dar asta e alta poveste. 

Concluzia mea este trista si obiectiva: păstrând actuala orientare socială la nivel de individ ( stil de viața si gândire personale) si comunitate, este NEBIBLIC ca românii sa nu fie eradicați lent, in depresii, rusine si denaturarea caracterelor sexuale! Pana acum “s-au risipit” 8 milioane de români, care întrunesc intru totul soarta nelegiuiților, după cum zice Domnul: “Va voi risipi prin lume! In casele voastre vor sta alții! Copiii vostri vor fi slugi la străini! Am sa va pustiesc țara in așa hal, încât străinii care o vor locui se vor minuna! Pământurile si bogățiile voastre le vor lua alții, fără lupta! Voi pune o tristete fără margini in inimile voastre pentru nelegiuirile făcute, si va veți stinge printre străini!”

Victoria supremă a diavolului a fost când l-a convins pe om ca dracul nu exista – nu știu cine a zis asta, posibil Sf. Paisie Athonitul. La fel de mare victorie este cea a oamenilor dracului, când le-au băgat in cap creștinilor ca Vechiul Testament nu este pentru ei! Pai Legea ( Torah) este cuprinsă tocmai in primele 5 cărți din Vechiul Testament! Iar Hristos zice limpede: “Nu am venit sa stric Legea, ci sa O ÎMPLINESC!” Păi ce sa împlinească, dacă creștinii habar n-au si s-au umplut de avorturi, sange scurs din porci, in blide, fructe de mare spurcate mutagene, divorțuri, vot NUMAI pentru detractorii Legii, credite cu dobânzi si multe alte nelegiuiri?! Ce sa facă Hristos, când, după ce in a doua zi de Craciun Iliescu a legiferat întreruperea de sarcina, românii i-au dat lui trei mandate?! Apoi au făcut 25 mil de avorturi!

Ce sa facă Hristos?!?! TOȚI aleșii românilor sunt același aluat! Porcul Sas a aruncat bătrâni in strada – ori “inaintea celui cărunt sa te scoli” zice Legea! Pfff Ce sa facă Hristos?! Hristos a zis: “Eu si Tatăl suntem una!”. Ce sa facă Hristos dacă Tatăl a zis sa nu va atingeți de porc (oricât v-ar bombarda dușmanii cu oferte la Lidl – cât de prosti sinteti?!?! Nu ați învățat ca NU exista oferte?!?! Nu sunteți împușcați cu gloanțe, ci cu oferte la nelegiuiri, ca sa eliberați locul!) ori românii sunt primii la consum de porc, când Tatăl a zis: VA RAD! Primii la avorturi! Primii in Europa la alcool, primii la mortalitate infantila, primii la copii cu cancer, primii ca teritoriu depopulat pe timp de pace etc etc. Dar “Legea nu ne interesează pe noi, ea este pentru evrei. Iar cu mâncarea “Din toate câte puțin. Echilibrat!”. Mai sunt si nutriționiști imbecilii ăștia – cât timp Scriptura abundă de unități de măsura ( chiar moneda șekel a Israelului are 5000 de ani vechime ca unitate de măsura pt aur si argint) pe care Domnul le impune drepte: “Măsura ta sa fie dreapta! Balanțele voastre sa fie drepte, greutăți drepte, efa dreapta, hinul drept, caci Eu sunt Domnul!”. Unități de măsura pt lichide, lungimi, greutăți etc Si toate veneau de la Templul Domnului! Ați ascultat cum măsoară românii mâncarea?! Cu “Puțin”. Interdicții nu au – “puțin din fiecare.” In schimb devin riguroși când vine vorba de alcool – “doua degete”. “Nu mai pune, ajunge, ajunge, că-s cu mașina!”. Nu-i mandrie mai mare decât sa își facă singur alcoolul sau sa își prepare singur porcul – vin, țuica, slănina etc – “Făcute de mine!”. Ce, Iisus n-a băut vin?!?!

Psalmul 1 ne spune ca acei care nu tin Legea sint ca pleava pe care o spulbera vântul. Putini își cunosc astăzi genealogia mai in urmă de 100 de ani! Nu la fel sta treaba la evrei – liniile lor de sange sunt trecute in Scriptura si au mii de ani vechime. 
Ori Legea e data tuturor, nu doar evreilor! Psalmul nr 2 cere tuturor împăraților Pământului sa se instruiască asupra Legii, dar remarca si ca aceștia tin sfat împotriva Domnului si al FIULUI sau! Iar asta nu e scris in noul, ci in Vechiul Testament, de către Regele David. Regele ȘTIA ca Hristos va veni si așa a si fost: Hristos este din linia lui David.

Eroarea umană tine de raționament si se datoreaza superficialității educației laice, care are la baza principiile pedagogice tipice dresajului animal ( repetarea, continuitatea, accesibilitatea, analogia etc ) – din scoala ies invariabil oameni prosti, pentru ca sunt modelați ca proști. Din familiile “tradiționale” ( bolnave de un laicism mic, cronic si etil-ureic) tot nimic bun nu are cum sa iasă, decât curviștine si șmecheri, in procente variabile. După care își dau o vopsea ortodoxa. Aceasta este masa votantă. Prin vot, gloata încalcă Legea: “Nu luați parte la lucrările întunericului, ci mai degrabă expuneți-le!”. 

La scoala laică, gloata învața “puncte de vedere”, “perspective” si “cronologia evenimentelor”, “arhetipuri si paradigme”, precum si alte baliverne relativiste de acest soi, care stau la baza “științelor umane” ale prostimi si – in consecința – fiind izvorul tuturor erorilor de raționament ale prostanacilor de votanți. 
Școlile ajută ca sa mănânci mai scump si sa faci bani. Înaintea Celui Preaînalt nu înseamnă nimic. De aceea si este momită gloata cu scoli si titluri, iar durata acestora s-a redus, si accesibilitatea la studii înalte este totală : fabrica de prosti pe viață! Aici creierele sunt formatate in perioada lor de acumulare! Iată de ce, singurul care mai poate sa-i schimbe pe acești oameni este numai Dumnezeu. 

Baza tâmpirii este “perspectiva istorică” : Hristos si întâmplările din Biblie “au fost demult” – de atunci lucrurile s-au schimbat! Si apoi urmează tot soiul de războaie, schisme, Împărați, conducători de răscoale si alte evenimente care alcătuiesc istoria, cum ca, acestea ar umple timpul dintre noi, Hristos sau Lege!

In primul rând, toți “Iluminiștii” si toți părinții științelor educației si curentelor educaționale ( pedagogie, psihologie, sociologie , puericultura etc) au fost mari francmasoni laici sau vopsiti iezuiti si alte soiuri otrăvitoare de “catolici”. Toți au avut o perspectiva materialist – mecanica asupra sufletului copilului, așa cum știința de astăzi are una electro-chimica. Ăștia ce astăzi sint la fel de prosti, doar ca au adăugat curent si imagistică. Începând cu mascariciul de Voltaire, continuând cu Komenius, Gutsmuts, Basedow, sau Pierre de Coubertin – pedagogi laici, in esența – s-a ajuns la finele sec 19 la toată vitrina aia cu monștrii care au sfârșit sifilitici si dementi: Marx, Lenin, Engels, Nietzche etc. Cei din urma sunt nepoții primilor si străbunicii celor care reglează azi ora Europei: neomarxistii! 
Dintre ăștia își voteaza gloata aleșii: oamenii lui dracu! 
Pentru ca gloata are “repere istorice”: Hitler a fost demult, Komenius si mai demult, iar Hristos era, de fapt, denumirea lui Krisna – un zeu din Hindustan! 

Cam cu ăștia stai – de fapt – de vorba: niște cretini ireversibil, care au citit pe Durkheim ( sociolog) Singer( pedofil) si Salinger ( psihanalist) ! 
Eu nu vb pt ăștia, care au cronologii – Domnul nu are cronologia omului, caci pentru El “1000 de ani sunt ca un singur ceas” – deci din dec. ’89 si pana azi, au trecut, pentru Domnul, sub 2 minute. In 1,8 min, Dumnezeu a scăpat de 8 mil. de romani! Mai ales ca se zice ca “ne-a plecat ăștia cu scoala, materia cenușie!”. Ei se vor dizolva între străini – pierduți pt nație, degeaba hau hau – pe principiul “Se futură si muri!”. La româniile se găsește mereu personagii de caricatură – pudibonde care sa spuie dări de seama despre felul rostirii si alte chestiuni lipsite de însemnătate, in timp ce avorturile cu cuiul sunt trecute subt preș de multe generații. Toți îți prezintă pe odrasla lor, iar despre păcatul de neam nu zic nici pâs – apoi se duc la vot, iar reuniunile sunt asezonate cu hrănire spurcata stropita cu alcool. După care se mira ca dispar! Păi ar fi nebiblic sa nu dispară!

by GL .. doctor Massini

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro