NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI!

Distribuie!by Să ne lămurim bine: cele 104 de tone cat zice BNR că “avem” sunt nimic față de SENIORAJUL de 1500 de tone anual pe care BIS le fură de la români!Adică repatrierea aurului BNR deviază atenția de la adevărata discuție: loading... NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI! INFORMAȚIILE DIN ZONA BNR sunt foarte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Să ne lămurim bine: cele 104 de tone cat zice BNR că “avem” sunt nimic față de SENIORAJUL de 1500 de tone anual pe care BIS le fură de la români!
Adică repatrierea aurului BNR deviază atenția de la adevărata discuție:

loading...

NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI!


INFORMAȚIILE DIN ZONA BNR sunt foarte puține și foarte greu de înțeles în termeni practici.
Nu există transparență în afara unor comunicate oficiale seci care vin dinspre acest BUBOI NAȚIONAL al ROMANIEI!

Înainte să intrăm în subiect, subiect greu de înțeles fiindcă oamenii au fost mințiți , fraieriți și spălați pe creiere, reduși la o medie de IQ sub 90 în cei 29 de ani și le e greu să priceapă ADEVĂRUL- proști de bubuie pe scurt :


să citim un comunicat de presă dat de slugoiul DAN SUCIU.

“Orice modificare a legii 312/2004 privind statutul Băncii Naţionale a României are nevoie de un aviz din partea Băncii Centrale Europene.”
E simplu de înțeles: teritoriul ROMÎNIA NU NE MAI APARȚINE dacă noi trebuie să cerem voie să ne autogospodărim!

În 1989 s-a executat de către MAFIA INTERNAȚIONALĂ (Globalisti Luciferieni) o LOVITURĂ DE STAT în colaborare cu MAFIA LOCALĂ. În 1989 nu familia CEAUȘESCU a pierdut ci întreg poporul romîn!

În acești 29 de ani, MAFIA INTERNAȚIONALĂ a dezvoltat o întreagă structură de administrație formată din zeci de mii de agenți strecurați în toate nivelele și zonele de administrare a societății!
Aceasta se numește pe scurt STAT PARALEL! El este practic invizibil întrucât se ascunde în interiorul STATULUI ROMAN și-i schimbă deciziile făcîndu-l să funcționeze impotriva romaniilor

SCHIMBAREA CULORII POLITICE a partidelor de guvernămînt nu conduce la schimbare reală! Din acest motiv este cretin să așteptați ca vreun alt partid politic, indiferent de nume, să producă schimbare în bine la nivelul firului ierbii!

Dar să ne întoarcem la AUR!
Prima noțiune, de care nu ați auzit niciodată la așa-zisa școală sau în spațiul public, și pe care ESTE OBLIGATORIU SĂ O ÎNȚELEGEȚI este SENIORAJUL.
SENIORAJUL este diferența de profit pe care CEL CARE EMITE O BANCNOTĂ (sau un mijloc de plată) între VALOAREA NOMINALĂ DE PIAȚĂ și COSTUL DE PRODUCȚIE (hîrtie, cerneală, curentul electric, paza, etc) al acelei BANCNOTE!
SENIORAJUL este de obicei o valoare enormă (pentru bancnota de 100 de dolari FED este de 99.90 dolari ce reprezintă de 999 de ori mai mult decît costul de producție) și datorită legislației, SENIORAJUL nu este cunoscut pentru BNR și nici impozitat!

Cînd eu am înțeles cat de ușor și de simplu funcționează acest mecanism și am văzut INCAPACITATEA OAMENILOR DIN JURUL MEU DE A PRICEPE ACESTE NOȚIUNI SIMPLE,

Niște băieți deștepți, au descoperit acum 400 de ani o cale de a FACE AVERE DIN NIMIC iar FURTUL LOR (din nimic nu poți face ceva decat dacă furi) să fie perfect acoperit legal!
La începuturile comerțului oamenii făceau troc: schimbau ce aveau sau produceau pentru munca sau ce aveau nevoie!
Trocul însă îngreunează schimbul economic!

O societate este cu atît mai dezvoltată și mai prosperă, cu cît schimburile de muncă/produse/servicii între cetățeni este mai rapid!

Astfel BANCNOTA folosită ca mijloc de plată AJUTĂ FOARTE MULT schimburile economice și economia!
Cu o singură condiție: BANII să fie EMIȘI SUVERAN adică STATUL NAȚIONAL SUVERAN să emită banii, să încaseze muncă/produse/servicii și să REDISTRIBUIE această bogăție înapoi poporului!

În acest moment, TOȚI BANII DE PE PĂMANT, NU SUNT EMIȘI SUVERAN! Sunt emiși SUB MONOPOL PRIVAT adică o CORPORAȚIE GIGANT pe nume BIS, ce are filiale în toate țările, ARE DREPTUL, EA ȘI NUMAI EA, SĂ EMITĂ BANI!
Filiala din UE a acestei corporații se numește ECB (Banca Central EUROPEANĂ) iar BNR este filiala din colonia România.
Folosind puterea de a corupe a banilor, BIS și-a asigurat PROTECȚIE din partea tuturor guvernelor!

Astfel legea 312/2004 de funcționare a BNR, cat și tratatul de aderare la UE (art 130) NE SPUNE CLAR CĂ POPORUL NU SE POATE ATINGE DE ACTIVITATEA de la BNR.
BNR, în conformitate cu dorințele proprietarilor corporației MAMĂ BIS, încasează un SENIORAJ IMENS (de vreo 50 de miliarde de euro ANUAL dar suma ar putea să ajungă chiar și la 100) și-l transformă o parte în AUR iar alta cumpără hartii fără valoare numite bonduri de trezorerie la Guvernul SUA.
PE scurt, romînii muncesc pe salarii stabilite de un guvern controlat de BIS (prin BNR care il creditează via Băncile Comerciale) pentru o CORPORAȚIE GIGANT care direcționează o parte din aceste sume către poporul american.
Acest sistem de vase comunicante fac posibile TRANSFERUL DE BOGĂȚIE între întreaga populație a Pământului și un grup restrans de oameni pe care eu am denumit-o MAFIA INTERNAȚIONALĂ , gasca de pedofili luciferieni !

NAȚIONALIZAREA BNR întrerupe această hemoragie de avuție ce pleacă din ROMÂNIA către alte zone și întoarce această avuție către poporul român!
Așadar cand vorbim de AVUȚIA NAȚIONALĂ este obligatoriu să includem în primul rand SENIORAJUL ENORM (aproximativ 50 miliarde de euro ANUAL) alături de păduri, teren agricol, petrol, resurse solice și subsolice!

Cei care vorbesc NAȚIONALIZARE fără a NAȚIONALIZA ACTIVITATEA DE LA BNR sunt ignoranți și proști!

Însă nu trebuie să ne supere întrucât această informație a fost un secret pentru care s-au asasinat mii de oameni timp de 400 de ani!

Ce-i cu AURUL BNR?
Păi dacă BNR e privat cum poate AURUL acesteia să fie al românilor?

Este adevărat că din punct de vedere moral, AURUL este obținut din MUNCA ROMÂNILOR, însă cadrul legal ANTIROMANESC e clar!

AURUL BNR nu aparține romaniilor și de asta și-au permis să-l depoziteze la LONDRA!
Și atunci de ce această discuție?

Propaganda GLOBALISTĂ, care servește interesele corporației BIS, nu poate accepta ca poporul român să se trezească după 29 de ani de comă indusa cu programe de subcultura 24 cu 24 !

Și atunci e simplu să spui că DRAGNEA și PSD vor repatrierea aurului ca să-l fure!
Adică MAFIA INTERNAȚIONALĂ chițăie că MAFIA LOCALĂ vrea să-i fure ce au furat ei mai întai, prin intermediul omului lor pus la BNR Mugur Isarescu , verisorul prin alianta a Regelui Mihai , o mică chichiță ce le scapă “romaniilor” susținători de monarhie !!

Să ne lămurim bine: cele 104 de tone cît zice BNR că “avem” sunt nimic față de SENIORAJUL de 1500 de tone anual pe care BIS le fură de la români!
Adică repatrierea aurului BNR deviază atenția de la adevărata discuție: NAȚIONALIZAREA SENIORAJULUI!

MAFIA LOCALĂ, partarii din PSD, trebuie să reacționeze în fața exterminării la care e supusă de MAFIA INTERNAȚIONALĂ!
Atacul la pilonul unde e PUTEREA CĂTUȘELOR s-a produs deja!
Acum este atacul la pilonul unde e PUTEREA BANILOR ȘI CREDITULUI!
MAFIA LOCALĂ nu vrea ELIBERAREA NAȚIONALĂ ci doar coabitare fără imagini la TV cu cătușe și mascați!
MAFIA INTERNAȚIONALĂ a decis lichidarea MAFIEI LOCALE întrucât aceasta nu permite EXTERMINAREA POPULAȚIEI INDIGENE!
Spre exemplu, blocarea genocidului de la Roșia Montana sau otrăvirea acviferului de adancime cu gazele de șist, este o dovadă că MAFIA LOCALĂ nu acceptă aceste mijloace de exterminare în masă!
Așa că asistăm la un aspect interesant al istoriei noastre: suntem aproape de EXTINCȚIA FINALĂ și acum avem șansa ELIBERĂRII NAȚIONALE!

Sursa: https://www.facebook.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Acordul postum al unui tânăr decedat în Colectiv, pentru ca dosarul său medical să ajungă la părinți | „Îmi cer scuze că nu am avut prezența de spirit să vă întreb atunci, pe loc, dacă voi mai ieși viu de acolo”
Grecia iese din zona euro! Reacţia Atenei după mesajul CUTREMURĂTOR
“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)
FENOMENUL FINLANDEZ - În spatele celui mai surprinzător sistem şcolar
O tânără care a fost răpită când era bebeluş, dintr-un spital din România, şi-a regăsit familia dupa 25 de ani, cu ajutorul unui test ADN şi un grup de Facebook
O țara condusa de criminali masoni. Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București. Asaltul morților vii asupra culturii și educației românești: Peter Singer decorat de Universitatea București
PSD-istii Ciuma ROSIE aka FSN-istii , nu sunt mostenitorii comunistilor dinainte de 1989, PSD-istii sunt Masonii si TRADATORII comunismului CEAUSIST antimasonic din 1965-1989.
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
CASETA NR. 8: Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri: "Coldea şi Kovesi sunt Agenți ai unui Serviciu Secret Străin". Coldea a falsificat facturile. Ghiță a prezentat factura zborului făcut la Cluj ca să acopere doctoratul plagiat al lui Laura Codruţa Kovesi
Putin a semnat legea: Nicio instanta internationala nu va mai DICTA Rusiei
De ce nu vom avea niciodata autostrazi si salarii mari: lectie de economie pe care nu ti-o spune nimeni
Jurnalista care a coordonat investigaţia Panama Papers în Malta, Daphne Caruana Galizia, ucisă de explozia unui dispozitiv plasat în maşina sa. FOTO, VIDEO
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro