Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!

Distribuie!by Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român! loading... Cei mai penibili sunt cei de la ANPC Brasov, adica protectia consumatorului, care are trebui sa protejeze consumatorul prin definitie, de agentii economici, pusi pe profit si inselaciune. Ori in cazul bannerelor informative ANPC a amendat consumatorul in favoarea agentului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Naționalizarea corpului uman va însemna sfârșitul poporului român!

loading...

Cei mai penibili sunt cei de la ANPC Brasov, adica protectia consumatorului, care are trebui sa protejeze consumatorul prin definitie, de agentii economici, pusi pe profit si inselaciune. Ori in cazul bannerelor informative ANPC a amendat consumatorul in favoarea agentului economic , adica producatorul de vaccinuri . Este exact aceeasi situatie ca si cazul unui politist care trebuie sa protejeze cetatenii (copii) de violatori si pedofili ,dar nu o face, ba din contra acesta este gasit ca ii abuzeaza !! …


Acțiunile în forță exercitate asupra societății civile autentice din România, la ordinul unor reprezentanți vremelnici ai statului român, în primele zile ale acestui an, ne arată că anul 2018 va fi un an sub zodia dictaturii medicale.

Acestora nu le-a convenit faptul că părinții responsabili din această țară au atras atenția, prin intermediul unor panouri, că nu sunt de acord cu consimțământul prezumat atât timp cât statul român nu face dovada faptului că vaccinurile sunt sigure. Nu poți administra întregii populații un număr de vaccinuri, adică niște produse biologice, doar pe baza unor hârtii depuse de importatorii vaccinurilor la Agenția Națională a Medicamentului. Nu așa se demonstrează siguranța unor astfel de produse farmaceutice. Nu poți merge pe încredere, atât timp cât în Italia cercetătorii au descoperit nanoparticule ( https://steemit.com/vaccines/study-micro-and-nano-contamination-in-vaccines) în vaccinuri, respectiv anumite metale de mărimi microscopice de ordinul a miliarda parte dintr-un metru, particule care nu sunt biodegradabile și care ajung în organele vitale ale corpului, producând boli cronice grave și chiar deces.


Nanoparticule in Vaccinuri 

Italia, scandal uriaș: VACCINURI CONTAMINATE cu nanoparticule metalice nedegradabile. Puse intenționat în vaccinul hexavalent!!!

În baza instrucțiunilor date Direcțiilor de Sănătate Publică de către “tarabostele” sănătății, directorii executivi din teritoriu au pornit adevărate campanii de prigonire îndreptate împotriva reprezentanților societății civile.

Persoanele fizice care au realizat acțiuni civice de informare sunt chemate la sediul DSP-urilor pentru a da declarații, sub amenințarea aplicării unor amenzi usturătoare! Dar oare de când DSP-urile sunt organe de cercetare penală? Pe de altă parte, comisarii ANPC au aplicat în mod eronat Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte ale comercianților în relația lor cu consumatorii, informația de pe panoul din Brașov neavând un caracter comercial, ci doar unul informativ-educativ, drept pentru care procesul-verbal întocmit cu ocazia controlului efectuat de aceștia este lovit de nulitate. Vaccinurile nu sunt bomboane, ele se administrează pacienților la indicația unui medic și numai în baza consimțământului informat al pacientului. Pentru toți cei care au realizat abuzuri în cursul săptămânii trecute exercitând acțiuni administrative în forță, există o singură sancțiune – oprobiul public, demiterea lor de către superiori nu este posibilă, deoarece si acestia sunt la fel ca ei!

Prefectul județului Brașov lipsit de o educație civică, nu înțelege care este rostul societății civile într-un stat democratic și cataloghează reprezentanții acesteia ca fiind antivacciniști. De fapt, educația civică lipsește din CV-ul multor reprezentanți ai statului român, așa se explică și neînțelegerea de către aceștia a rolului societății civile. Miza acestor presiuni asupra societății civile autentice, neafiliate politic și economic, realizate de către instituții ale statului român, o constituie introducerea în legislația românească a acordului prezumat care va duce la dezvoltarea comerțului cu organe și la vaccinarea obligatorie a populației României! Dacă le va reuși acest lucru, românii vor deveni o sursă de piese de schimb pentru locuitorii cu dare de mână ai acestei planete. Între noi, societatea civilă autentică, și ei, reprezentanții unor instituții de forță, se va da, în acest an, o luptă pe viață și pe moarte!

Mizerabila presa falsa ( oficiala) continua programul de denigrare si minciuna la adresa bannerelor informative si la adresa copiilor nevaccinati pe care ii omoara in spitale ca apoi sa inventeze ca au murit de rujeola!

Iata mass-media falsa de Romania in complicitate cu organele statului ce comunicate dau: ( nu uitati ca zilele acestea Digi Tv si alte publicatii de masa mint cu nerusinare ca un copil ar fi murit ca era nevaccinat de rujeola cand de fapt mamica copilului a mers cu el la spital pentru o afta, iar medicii au bagat tone de medicamente in el pana l-au lichidat ca apoi sa dea vina pe faptul ca era nevaccinat)

La sesizarea Direcţiei de Sănătate Publică, Primăria clujeană şi Poliţia locală au demontat două panouri publicitare cu mesaje anti-vaccinare, care fuseseră amplasate  în oraş.

Astfel de panouri au apărut la sfârșitul anului în mai multe oraşe din ţară, lucru care a atras atenţia Ministerului Sănătăţii.

Directorul DSP Cluj, medicul epidemiolog Mihai Moisescu:

Au constatat că nu sunt aprobate pentru afișare, atât din punctul de
vedere al modului de amplasare, cât și mai ales al conținutului. Motiv
pentru care acestea au fost date jos și au fost și sancționati cei în
cauză. ( Intrebare: de ce nu s-au sanctionat organele publice in cazul Hexifarma, pe ei insisi, adica sa fi platit amenzi si puscarii cei care erau in functii in acel moment?)

S-au efectuat controale în tot județul Cluj, neidentificându-se
alte panouri publicitare de acest fel. De asemenea, s-au trimis adrese
informative către primăriile din județul Cluj, prin care li se aduce
la cunoștință că totdeauna, la aprobarea montării unor panouri
publicitare, dacă acestea fac referire la sănătatea publică,
conținutul obligatoriu va fi avizat de Ministerul Sănătății.

Ținem cont că este o țară democrată și avem dreptul la opinie, dar trebuie să avem o opinie bazată pe dovezi științifice și trebuie făcută de
către specialiști. (Mihai Moisescu)

Vaccinarea, afacere de circa 6 miliarde euro !

Se întâmplă în România! Am convenit cu o doamnă jurnalist de la Radio România Actualități, să facem o înregistrare pe tema scandalului public despre panourile publicitare de informare și educare a părinților în privința vaccinurilor. Doamna în cauză nu a reușit să mă contacteze telefonic din nicio cabină de înregistrare a postului. Tot timpul suna ocupat! În schimb a reușit să mă sune de pe nr. de telefon personal. Ghinion, vorba unui reprezentant al statului român! În schimb, ministrul sănătății a transmis, în cursul acestei dimineți, de la acest post de radio, un mesaj “important” pentru părinții din această țară!

Structurile de forță din România, respectiv Prefectura Braşov, Poliţia, Inspecția Sanitară de Stat și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Braşov, au început să pună presiune pe societatea civilă autentică, reprezentată de părinți și ONG-URI neafiliate politic și economic. Prin astfel de măsuri ilegale se dorește să fim reduși la tăcere, așa cum s-a întâmplat cu mass-media națională! Sunt bani mulți în această afacere, circa 6 miliarde euro! Nicio televiziune, ziar sau post de radio nu a încercat să realizeze dezbateri în direct pe această temă! Oare de ce?

Pe reprezentanții unor instituţii ale statului român îi deranjează mesajul „Vaccinurile nu sunt sigure”. Da, vaccinurile nu sunt sigure! Dacă nu avem dreptate, vă invit, stimați reprezentanți ai statului român, să ne explicați pe înţelesul nostru, al părinților informați, cât de sigur a fost vaccinul antituberculos importat din Danemarca în anul 2012 și administrat copiilor din această țară, şi care a dus la spitalizarea a sute de copii, mulţi dintre aceștia fiind diagnosticaţi cu TBC ganglionar! Un alt eveniment nefericit pentru mulţi părinţi din acestă ţară, care a avut loc în prima parte a anului 2016, a fost cel din judeţul Argeş, când 19 copii au fost diagnosticați cu sindrom hemolitic uremic, dintre care 3 au murit! Cauza acelui eveniment trist pentru istoria recentă a acestei ţări, a fost vaccinarea a 100.000 de copii români cu vaccinul Hexacima, fabricat pentru piaţa din Kazahstan, care deţinea numai o opinie ştiinţifică pozitivă din partea Agenției Europene pentru Medicamente, şi nicidecum o autorizație de punere pe piaţă din partea acelei agenţii! Dar, despre cei 800.000 de copii filipinezi care au facut boala dengue după ce li s-a administrat vaccinul împotriva acestei boli, ce ne puteţi transmite? Vă spun eu, până vă documentați domniile voastre, producătorul vaccinului administrat în Filipine a recunoscut că vaccinul poate provoca cazuri severe de febră dengue după vaccinare! După experții OMS, acești copii schilodiţi pentru tot restul vieții s-ar încadra într-o limită permisă, dar nu ni se explică, de către aceeaşi experţi OMS, ce înseamnă o astfel de “limită permisă” din punct de vedere statistic! În opinia mea, limita permisă este echivalentul ruletei rusești, adică dacă ai ghinion ca glonțul să fie pe țeavă, atunci te-ai nenorocit pentru tot restul vieții!

Surse : radiocluj.ro,  facebook 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

TEHNOCRAȚII PROGRESIȘTI VOR SĂ VACCINEZE OAMENII CU FORȚA Vlad ASPEN Voiculescu, Ministrul
Se ANULEAZĂ condamnarea lui Liviu Dragnea: eroare URIAŞĂ a Liviei Stanciu - Expert
Codrin, mesaj fulminant: ”Se impun direcții străine, PSD să capituleze necondiționat!”
Iată câte realizări uriașe s-au întâmplat în scurta vreme în care Brașovul s-a numit "Orașul Stalin"
Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al treilea război mondial. Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde
Aflăm că FMI şi UE sunt cei care vor modificarea Legii Pensiilor. Atenție la Legea Pensiilor din România. FMI-ul şi Federalista UE vor să reducă pensiile în UE. Italia. Raport FMI: "Reducerea pensiilor, din Legea Fornero nu este de ajuns"
PNL ȘI GUVERNUL DIN UMBRĂ: TE IA CU FIERBINTELI
Ipoteza. Ce s-ar putea ascunde în spatele protestelor din Piata Victoriei si a isteriei ”Fake News” ?
Imnul național al României, INTERZIS prin REGULAMENT la meciurile din campionatul național de handbal
Raport al Băncii Mondiale: românii traiesc in mahalale, ghetouri și cocioabe chiar și în centrele istorice....doar Ceausescu a reușit sa îi scoată pe români din mahala, dupa el nu s-a mai făcut nimic
Augustin Lazăr a refuzat eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip, cu toate că la momentul respectiv, acesta îndeplinea fracția din pedeapsă care îi permitea eliberarea condiționată
Un senator PMP vrea să interzică discuţiile despre gen din şcoli. Părinți de copii transgender și ong-uri din România cer predarea materiei in școli
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro