Nasul Tv, Radu Moraru: În ultimele 4 luni mi-a venit să emigrez de 3 ori !

Distribuie!by   “Asa cum v-am spus in prima mea emisiune in direct din ultimele 3 luni, am avut o vara de cosmar. Nu m-am enervat in ultimii 15 ani cit m-am enervat in aceste 3 luni in care toti colegii mei au cazut la datorie! Fizic si psihic! Putin a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

radu moraru

“Asa cum v-am spus in prima mea emisiune in direct din ultimele 3 luni, am avut o vara de cosmar. Nu m-am enervat in ultimii 15 ani cit m-am enervat in aceste 3 luni in care toti colegii mei au cazut la datorie! Fizic si psihic!

Putin a lipsit sa nu inchid NASUL TV si sa emigrez!

Au fost 3 luni de batalii nevazute cu adevaratul Sistem Mafiot. Abia acum inteleg ca oferta de a vinde Nasul Tv, primita acum 5 luni, era cu schepsis!!!

A fost o batalie care nu se poate povesti la televizor fiindca e greu de inteles. Subtila, perversa, criminala!

Nu aia pe care ii vedeti la televizor conduc Romania ci niste armate intregi de functionari, papusati de niste „nevazuti”! E un miracol ca am rezistat si nu am emigrat! Va rog sa ma credeti!

Daca stiam acum 5 ani ce ma asteapta, nu as fi deschis niciodata o Televiziune Libera! Sistemul asta Mafiot si Nenorocit mi-a furat 10 ani din viata ! In doar 5!

Dar stiti care e drama?! Ca toti cei care intelegeau si puteau fi alaturi de noi s-au dovedit niste papagali ! Am dus aceste batalii grele, in acesti ani grei, doar cu o mina de romani adevarati! Restul niste loaze! De parca nu au copii! Loazele nici acum nu au priceput ca vor muri ca niste sclavi timpiti si isi vor lasa copiii „ofranda” mafiotilor care gestioneaza acest STAT MAFIOT!

Inchei cu 2 clasici, morti!

Brancusi : „Cind am plecat v-am lasat saraci si prosti. V-am regasit si mai saraci, si mai prosti!”

Tutea : „Am facut puscarie 13 ani pentru un neam de timpiti!”

Niciunul dintre cei 2 mari titani nu a fost dur cu poporul sau, ci doar cu un timp al poporului. Amindoi au spus-o la suparare, mihniti. Fiindca „boborul” nu se trezea!

Apelul meu este pentru parintii care au copii. Si care cred ca sint nemuritori si isi vor proteja copiii la nesfirsit. Sau care cred ca pot emigra oricind si oriunde si copiiilor lor o sa le fie bine. Sinteti niste prosti. Emigrarea s-a cam terminat, fraierilor! 

Da, eu pot emigra, chiar daca pare arogant ce va spun. Dar nu vreau! Vreau sa schimbam Romania! Faceti si voi un efort? Sau sinteti ocupati cu Ikea, mall-urile si excursiile?!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.

Stiu ca nu am pus un titlu „porno” ca sa il fac viral dar poate dati postarea din mina in mina”


Nasul Tv 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro