MUZICA ROCK, EXPERIMENT CIA al proiectului MKULTRA

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

The Zodiac Productions și Atlantic Productions sunt marii producători ai muzicii rock. Se spune că între acești producători și o biserică satanică există o legătură.

loading...

Se spune că muzica lor produce iritabilitate, revoltă, blasfemie, limbaj obscen, tendințe de sinucidere. Ozzy Osbourne a făcut parte din grupul Black Sabbath și a declarat că toată muzica pe care a compus-o a fost realizată atunci când era în transă. El a mai declarat că diavolul l-a inspirat în muzica sa.


Gary Newman a făcut parte din grupul The Strangles și a spus că nu putea compune muzică rock dacă nu era sub o piramidă.

Elton John și membrii formației Led Zepelin au declarat că vrăjitoria i-a inspirat în multe din cântecele lor.
Mick Jager, Rolling Stones, a avut în preajma sa două vrăjitoare care îl inspirau în compunerea unor melodii.


Celebrul cântăreț Alice Cooper declara că în urma ședințelor de spiritism l-a care a participat a compus majoritatea cântecelor sale. El a mai declarat că este posedat de demon.

Muzica rock a fost o revoluție socială, culturală, economică, morală și spirituală. Cine a susținut această mișcare?
Sunt voci care susțin că puterea din umbră, iluminaţii au susținut-o financiar dar și manipulând tinerii. Iluminaţii au finanțat agenția WICCA care a avut primele studiouri de înregistrare și producători de muzică rock.

Se mai spune că muzica rock a făcut o ruptură între tânăr și societate, familie, morală, religie. În acest sens sunt date ca exemplu primele două albume ale formației Beatles, Sergent Pappers și White Album sau formația Led Zepelin cu melodia Stairway to Heaven, care conține mesaje subliminale privind puterea satanică. După lansarea acestei melodii, în California a fost interzis prin lege difuzarea melodiilor cu astfel de mesaje.

Rolling Stones a dominat anii 70, iar melodia Symphathy for the Devil a devenit imnul revoluționar al sataniștilor.
Melodiile formaţiei The Who incită la anarhie, vandalism și blasfemii la adresa lui Christos.

În culisele celebrului festival Woodstock s-a aflat CIA care a manipulat tinerii americani spre consumul de droguri și spre o muzică care dădea o iluzie în ceea ce privește libertatea și morala. Se mai spune că CIA a făcut experimente pe acești tineri, în cadrul proiectului MK-ULTRA.

Revista Time a publicat un articol în care afirma că peste jumătate de milion de tineri au participat la festivalul Woodstock, iar manipularea și sugerarea de a consuma droguri, de a deveni violent și anarhist au fost evidente.

După acest consum masiv de droguri, companiile farmaceutice au avut de câștigat prin medicamentele pe care le-au pus la dispoziția consumatorilor de droguri. Cine a câștigat și cine a pierdut?

SURSA: https://www.efemeride.ro/muzica-rock-experiment-cia/?fbclid=IwAR3aV_5bMRE7vwCoJ4aWRQdR5mkFq8RJPozXygpPwIOIT2Se-zVVVe0bq9U


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Medicii refuza sa mai faca avorturi la cerere in Postul Pastelui
Descoperire socanta: viata continua in creier dupa ce oamenii mor
Campanie Platforma Împreună: „Apără copiii României! Spune NU ideologiei de gen în educația din România!”
Cazul profesorului de religie acuzat că a bătut un copil la oră: Martorii infirmă acuzațiile, cadrul didactic fiind cel agresat verbal. Cronologia și contextul evenimentelor. UPDATE: Imaginile surprinse de camerele VIDEO
Avortul este principala sursa de alimentare a Iadului cu suflete pure si de inducere a posesie demonice la femeie!
SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă
Căderea catedralei Notre Dame reprezentată în filmul Heliofant, prezintă pregătirea pentru apariția ANTICRISTULUI!
Actorul Macaulay Culkin: elita din Hollywood sacrifica copii in ritualuri satanice!!!
”Masoneria este o miscare universală care are mijloace de a te obliga să taci. O să fie multă intimidare si multă frică, dar în rândurile celor care-L vor mărturisi pe Hristos până la sfârsit va fi si optimism si mult curaj“ – Pr. Sofian Boghiu
Laura Bretan – cea mai nouă victimă a DISCRIMINĂRII ideologice LGBT; într-un concurs finanțat de TVR pe bani publici
Crucea îi deranjează tot mai mult pe închinătorii la semilună. Cerere șoc către FIFA: Interziceți semnul crucii pe terenurile de fotbal!
Mihai Alexandru, compozitor: Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite