MUZICA ROCK, EXPERIMENT CIA al proiectului MKULTRA

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

The Zodiac Productions și Atlantic Productions sunt marii producători ai muzicii rock. Se spune că între acești producători și o biserică satanică există o legătură.

Se spune că muzica lor produce iritabilitate, revoltă, blasfemie, limbaj obscen, tendințe de sinucidere. Ozzy Osbourne a făcut parte din grupul Black Sabbath și a declarat că toată muzica pe care a compus-o a fost realizată atunci când era în transă. El a mai declarat că diavolul l-a inspirat în muzica sa.


Gary Newman a făcut parte din grupul The Strangles și a spus că nu putea compune muzică rock dacă nu era sub o piramidă.

Elton John și membrii formației Led Zepelin au declarat că vrăjitoria i-a inspirat în multe din cântecele lor.
Mick Jager, Rolling Stones, a avut în preajma sa două vrăjitoare care îl inspirau în compunerea unor melodii.


Celebrul cântăreț Alice Cooper declara că în urma ședințelor de spiritism l-a care a participat a compus majoritatea cântecelor sale. El a mai declarat că este posedat de demon.

Muzica rock a fost o revoluție socială, culturală, economică, morală și spirituală. Cine a susținut această mișcare?
Sunt voci care susțin că puterea din umbră, iluminaţii au susținut-o financiar dar și manipulând tinerii. Iluminaţii au finanțat agenția WICCA care a avut primele studiouri de înregistrare și producători de muzică rock.

loading...

Se mai spune că muzica rock a făcut o ruptură între tânăr și societate, familie, morală, religie. În acest sens sunt date ca exemplu primele două albume ale formației Beatles, Sergent Pappers și White Album sau formația Led Zepelin cu melodia Stairway to Heaven, care conține mesaje subliminale privind puterea satanică. După lansarea acestei melodii, în California a fost interzis prin lege difuzarea melodiilor cu astfel de mesaje.

Rolling Stones a dominat anii 70, iar melodia Symphathy for the Devil a devenit imnul revoluționar al sataniștilor.
Melodiile formaţiei The Who incită la anarhie, vandalism și blasfemii la adresa lui Christos.

În culisele celebrului festival Woodstock s-a aflat CIA care a manipulat tinerii americani spre consumul de droguri și spre o muzică care dădea o iluzie în ceea ce privește libertatea și morala. Se mai spune că CIA a făcut experimente pe acești tineri, în cadrul proiectului MK-ULTRA.

Revista Time a publicat un articol în care afirma că peste jumătate de milion de tineri au participat la festivalul Woodstock, iar manipularea și sugerarea de a consuma droguri, de a deveni violent și anarhist au fost evidente.

După acest consum masiv de droguri, companiile farmaceutice au avut de câștigat prin medicamentele pe care le-au pus la dispoziția consumatorilor de droguri. Cine a câștigat și cine a pierdut?

SURSA: https://www.efemeride.ro/muzica-rock-experiment-cia/?fbclid=IwAR3aV_5bMRE7vwCoJ4aWRQdR5mkFq8RJPozXygpPwIOIT2Se-zVVVe0bq9U


Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
Bill Schnoebelen fost satanist, mormon, mason – despre vârcolaci si vampiri

La sfârşitul expunerii sale video de nouă ore intitulată Interviu cu un fost vampir – O poveste adevărată, Bill povesteşte despre

Aurelian Pavelescu: Doliul naţional nu este justificat. Sute de mii de tineri cultivă un fel de anarhism, consum de alcool, cu sonor care zguduie creierul 96

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, susţine că doliul naţional decretat de Guvern, după ce 29 de oameni au murit în incendiul

De ce apa îmbuteliată este una dintre cele mai mari FARSE din istoria modernă, lucru valabil şi pentru România

Apa îmbuteliată a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar în Statele Unite se cheltuiesc în jur de 100

Cei mai bogați 8 oameni din lume dețin o avere egală cu jumătate din populația globului

Cei mai bogaţi opt miliardari ai lumii deţin o avere cumulată de 426 de miliarde de dolari, echivalentă cu cea

Există trei căi sigure către Împărăția Cerurilor!

Am cunoscut un preot în vârstă de la Munthele Athos, îl chema Nifon. Într-o zi părintele Nifin mi-s spus: „Există

ONG-urile de la Cotroceni, Iohannis, o fundație germană și o lovitură de stat în America Latină

Pe 28 iunie 2009, președintele Hondurasului, Manuel Zelaya, ales în 2006, a fost arestat de armată exact în ziua în

Închide