Muzeul Țăranului Român difuzează un film acuzat că face propagandă homosexualității în rândul tinerilor

Distribuie!by Duminică, 4 februarie, de la ora 19:30, Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român proiectează filmul „120 bătăi pe minut”, peliculă ce conține scene explicite între homosexuali, fiind o peliculă nerecomandată minorilor sub 15 ani. loading... În film este vorba despre „SIDA și activism atroce”, scrie Hotnews. Filmul este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Duminică, 4 februarie, de la ora 19:30, Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român proiectează filmul „120 bătăi pe minut”, peliculă ce conține scene explicite între homosexuali, fiind o peliculă nerecomandată minorilor sub 15 ani.

loading...

În film este vorba despre „SIDA și activism atroce”, scrie Hotnews. Filmul este considerat, de către The Guardian, drept unul dintre filmele de succes LGBT din 2017, alături de „Moonlight” și ”Call me by your name”.


Filmul a fost folosit deja ca pretext pentru forțarea introducerii educației sexuale în școli, cu accent pe relațiile homosexuale, 100 de elevi din București fiind aduși deja să-l vadă, după cum relataActiveNews săptămâna trecută.

Pelicula a avut debutul la MȚR sâmbăta trecută și acum este din nou programată, duminică 4 februarie. Este de notat că acest eveniment se petrece la aproape cinci ani după ce programarea unui alt film considerat elogios față de homosexualitate a stârnit protestele comunității creștine din București.


Pe 20 februarie 2013, câteva zeci de reprezentanți ai societății civile creștine participau la proiecția filmului „The kids are allright” și blocau vizionarea filmului.

Filmul avea un rol important în agenda de promovare a homosexualității, dat fiind că la eveniment a participat și atașatul cultural al Ambasadei SUA la București.

„Cei peste 50 de protestatari uniti in credinta, membri ai mai multor asociatii care au inaintat proteste oficiale si pe adresa directorului Muzeului Taranului Roman, masonul (**) Virgil Stefan Nitulescu, cat si pe cea a ministrului Culturii, catolicul Daniel Barbu, au blocat pasnic manifestarea sfidatoare la adresa valorilor traditionale romanesti pe acordurile imnului national “Desteapta-te, Romane!” si cu afise reprezentand chipuri ale Taranului Roman si portretul lui Horia Bernea. “Organizarea unor evenimente de propagandă homosexuală în incinta Muzeului Țăranului Român nu poate genera decât tulburare și conflicte, o ofensă la adresa credinței și tradiției creștine a românilor, profanarea patrimoniului creștin de aici.”, avertizau cu o zi in urma peste 30 de organizatii neguvernamentale in scrisoarea remisa ministrului Daniel Barbu, ramasa, inca, fara nici un raspuns. Unii protestatari au huiduit revoltati cerand pe buna dreptate demisia directorului Muzeului, altii au cantat frumos din fluier si cativa au strigat si pe limba organizatorilor “Shame on you! Rusine!”, scria jurnalistul Victor Roncea la vremea respectivă peblogul său.

Protestatarii au fost acuzați că au întrerupt filmul cu violență, dar ancheta autorităților a confirmat ceea ce au văzut și martorii oculari: manifestarea a fost pașnică.

Până la urmă, filmul a fost redifuzat la o dată ulterioară, sub paza Jandarmeriei și având ca spectatori doar câteva persoane, printre care și reprezentanții ambasadei SUA.

Fondatorul Muzeul Țăranului Român, Horia Bernea, creștin-ortodox practicant, spunea: „Ortodoxia țăranului e profundă și nu putem înțelege nimic din omul de azi sau din cel viitor (cu toate malformațiile sale) fără o cunoaștere profundă a creștinismului ortodox. Românii nu au avut războaie religioase. Nu ne-am închinat la idoli. Nu am produs idoli. Nu am produs ideologii. Am avut preoți analfabeți până în perioada modernă. În satul românesc oralitatea era la ea acasă peste tot. Eu nu pot să mă pierd, din cauza icoanei. Ce fac cei ce nu au icoane? Cad mai ușor”.

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical
Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?
Dezvăluire incendiară: „La Budapesta se transmite că sunt proteste pentru autonomia ținutului secuiesc”
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Pentru că a apărat DREPTUL LA VIAȚĂ al copiilor nenăscuți, activista canadiană MARY WAGNER a fost arestată și condamnată la ÎNCHISOARE în repetate rânduri
Președintele Klaus Iohannis va fi premiat în Germania pentru sprijinirea statului de drept şi a luptei anticorupţie
Polonia amenință cu ieșirea din Uniunea Europeană, dacă Bruxellesul nu încetează presiunea: 'Ar putea avea un efect nedorit'
EXPLOZIV VIDEO/ Lider USR: Am omorât doi oameni, dar nu are relevanță câți ani am stat în închisoare
Cel mai mare dezastru al Capitalismului: ‘‘ decaderea morala ‘‘! Alcoolism, mizerie și dezmăț de 1 mai pe litoral. O tânără a fost surprinsă trăgând pe nas în direct la Știrile Pro TV, în timp ce reportera descria cu admirație tinerii „care se relaxează” pe plajă printre gunoaie
La 19 ani după: Apelul intelectualilor, în frunte cu Liiceanu, Patapievici și Tismăneanu, pentru susținerea bombardamentelor NATO asupra Serbiei, realizate fără acordul ONU
Manifest împotriva Vaccinarii Obligatorii! Protest în Piața Victoriei pe 13 august: Doar părinții își pot asuma viața propriilor copii! Statul nu e părintele copilului!
Raportul exploziv al fostului șef MI6: Merkel a ordonat arestările din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro