Muzeul Țăranului Român difuzează un film acuzat că face propagandă homosexualității în rândul tinerilor

Distribuie!by Duminică, 4 februarie, de la ora 19:30, Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român proiectează filmul „120 bătăi pe minut”, peliculă ce conține scene explicite între homosexuali, fiind o peliculă nerecomandată minorilor sub 15 ani. loading... În film este vorba despre „SIDA și activism atroce”, scrie Hotnews. Filmul este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Duminică, 4 februarie, de la ora 19:30, Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Țăranului Român proiectează filmul „120 bătăi pe minut”, peliculă ce conține scene explicite între homosexuali, fiind o peliculă nerecomandată minorilor sub 15 ani.

loading...

În film este vorba despre „SIDA și activism atroce”, scrie Hotnews. Filmul este considerat, de către The Guardian, drept unul dintre filmele de succes LGBT din 2017, alături de „Moonlight” și ”Call me by your name”.


Filmul a fost folosit deja ca pretext pentru forțarea introducerii educației sexuale în școli, cu accent pe relațiile homosexuale, 100 de elevi din București fiind aduși deja să-l vadă, după cum relataActiveNews săptămâna trecută.

Pelicula a avut debutul la MȚR sâmbăta trecută și acum este din nou programată, duminică 4 februarie. Este de notat că acest eveniment se petrece la aproape cinci ani după ce programarea unui alt film considerat elogios față de homosexualitate a stârnit protestele comunității creștine din București.


Pe 20 februarie 2013, câteva zeci de reprezentanți ai societății civile creștine participau la proiecția filmului „The kids are allright” și blocau vizionarea filmului.

Filmul avea un rol important în agenda de promovare a homosexualității, dat fiind că la eveniment a participat și atașatul cultural al Ambasadei SUA la București.

„Cei peste 50 de protestatari uniti in credinta, membri ai mai multor asociatii care au inaintat proteste oficiale si pe adresa directorului Muzeului Taranului Roman, masonul (**) Virgil Stefan Nitulescu, cat si pe cea a ministrului Culturii, catolicul Daniel Barbu, au blocat pasnic manifestarea sfidatoare la adresa valorilor traditionale romanesti pe acordurile imnului national “Desteapta-te, Romane!” si cu afise reprezentand chipuri ale Taranului Roman si portretul lui Horia Bernea. “Organizarea unor evenimente de propagandă homosexuală în incinta Muzeului Țăranului Român nu poate genera decât tulburare și conflicte, o ofensă la adresa credinței și tradiției creștine a românilor, profanarea patrimoniului creștin de aici.”, avertizau cu o zi in urma peste 30 de organizatii neguvernamentale in scrisoarea remisa ministrului Daniel Barbu, ramasa, inca, fara nici un raspuns. Unii protestatari au huiduit revoltati cerand pe buna dreptate demisia directorului Muzeului, altii au cantat frumos din fluier si cativa au strigat si pe limba organizatorilor “Shame on you! Rusine!”, scria jurnalistul Victor Roncea la vremea respectivă peblogul său.

Protestatarii au fost acuzați că au întrerupt filmul cu violență, dar ancheta autorităților a confirmat ceea ce au văzut și martorii oculari: manifestarea a fost pașnică.

Până la urmă, filmul a fost redifuzat la o dată ulterioară, sub paza Jandarmeriei și având ca spectatori doar câteva persoane, printre care și reprezentanții ambasadei SUA.

Fondatorul Muzeul Țăranului Român, Horia Bernea, creștin-ortodox practicant, spunea: „Ortodoxia țăranului e profundă și nu putem înțelege nimic din omul de azi sau din cel viitor (cu toate malformațiile sale) fără o cunoaștere profundă a creștinismului ortodox. Românii nu au avut războaie religioase. Nu ne-am închinat la idoli. Nu am produs idoli. Nu am produs ideologii. Am avut preoți analfabeți până în perioada modernă. În satul românesc oralitatea era la ea acasă peste tot. Eu nu pot să mă pierd, din cauza icoanei. Ce fac cei ce nu au icoane? Cad mai ușor”.

Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Vorbele lui Cristoiu se confirmă: România e Proasta Europei care are bani de dat degeaba. Vizita lui Macron în România: Extinderea contractului între Airbus Helicopters și IAR Brașov și memorandumul pentru rachete
EVZ: Orfelinatele din România, terenul de vânătoare al pedofililor de pretutindeni
Guvernul Orban, 24 de OUG într-o singură şedinţă. Ionuţ Cristache: Bine că nu mai e ciuma roşie la putere!
Pune pumul în gură angajatilor ca în dictatură: "Violeta Alexandru a pus angajații să semneze că nu o vor critica public". Document
Prăbușirea sportului românesc, după Revoluție. Ce ne-a mai rămas după trei decenii. Comunismul a avut doar perfromanțe in sport!
Preotul Sorin Zahiu, amintiri despre Pro TV: Îmi aduc aminte când s-a înființat, în 1995. Am rămas șocat când am văzut că, toată ziua de 1 decembrie, ăia n-au zis nimic de România. Și era Ziua Națională! Atunci mi-am zis: domnule, nu e normal!
Pista aeroportului din Tîrgu Mureș nu a fost reparată timp de o jumătate de secol de cand l-a facut Ceaușescu, bine că l-a făcut, că la Brașov nu au fost capabili 28 de ani să construiască nimic
TRĂDĂTORI NERUȘINAȚI. Profit.ro: Gazele românești din Marea Neagră ar putea asigura jumătate din consumul Ungariei. Exxon Mobil ni le ia pe NIMIC și le vinde la unguri. ExxonMobil a încheiat un parteneriat strategic cu Budapesta
Talidomida, „medicamentul-minune” care a schilodit o generație întreagă
ALERTĂ București: OMS, UNICEF și Ministerul Sănătății, implicate fraudulos într-o campanie antivaccinare
Fondatorul CARITAS Ioan Stoica, șeful economiștilor ce lucreză la creșterea salariilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro