Musulmanii nigerieni au măcelărit 500 de creştini

Distribuie!by   Duminica în care nu au mai ajuns la Liturghie: loading... Duminică dimineaţa în zori musulmanii i-au atacat cu macete pe sătenii creştini din Nigeria. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau tăieturi pe faţă. O victimă tânără a fost scalpată, iar câteva avea mâinile şi picioarele retezate. Musulmanii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Duminica în care nu au mai ajuns la Liturghie:

loading...

Duminică dimineaţa în zori musulmanii i-au atacat cu macete pe sătenii creştini din Nigeria. Unele trupuri au fost carbonizate. Altele aveau tăieturi pe faţă. O victimă tânără a fost scalpată, iar câteva avea mâinile şi picioarele retezate. Musulmanii au strigat „Allah Akhbar” (Dumnezeu este Mare) înainte de a năvăli în locuinţe şi de a-i ucide pe creştini. Există supravieţuitorii care au relatat cum s-a produs hăcuirea victimelor. Musulmanii furioşi nu au cruţat nici măcar copiii, dimpotrivă i-au scalpat. Printre victimele feminine au fost găsite trupuri violate.

În timp ce au fost detaşate trupe pentru a preveni noi atacuri, forţele de securitate au reţinut 95 de suspecţi, dar se confruntă cu critici aspre pentru turbarea cu care criminalii au reuşit să acţioneze. Mass-media a semnalat faptul că vecinii musulmani au fost avertizaţi prin sms-uri cu două zile înainte de atac, tocmai pentru a se putea refugia înainte de intervenţia trupelor. Supravieţuitorii spun că atacatorii au reuşit să diferenţieze membrii grupului Fulanis de cei ai grupuli Berom, scandând „nagge”, termenul fulani pentru vite. Cei care nu au răspuns în aceeaşi limbă, au fost măcelăriţi. Bisericile au fost arse alături de alte clădiri.

Corespondenţii BBC în zonă spun că aceia care au încercat să fugă au fost prinşi în capcane de animale şi plase de pescuit şi au fost torturaţi până la moarte.

Au avut loc funeralii pentru victimele măcelului de trei ore din trei sate creştine.

nigeria-3
Relatări mai detaliate (pentru cei care doresc să urmărească eventualele comentarii şi mai multe fotografii) în GatewayPundit, Reuters, News23, News.Yahoo, SevenSidedCube,JihadWatch

„Ani la rând oamenii de aici au trăit împreună în pace … Nu ştim ce s-a întâmplat” – mirarea unui sătean către un reporter Reuters.


S-a întâmplat un act de jihad, atâta tot. Cine nu este cu noi… dă de dracu’. Cel mai probabil, păstorii din tribul Fulani au început să se simtă mai puternici decât fermierii creştini din tribul Berom. Scenariul clasic în Islam: when you have the upper hand, strike! (când eşti majoritar/superior, loveşte!)

să ne reamintim puţin din Carta nobleţii umane aureolate de lumina Islamului:


Sura 9: 123

“O, voi care credeţi! Luptaţi-vă cu necredincioşii învecinaţi vouă şi aceştia să găsească în voi cruzime, iar voi să ştiţi că Allah este cu cei ce cred.”

Sura 9: 29

“Luptaţi-va împotriva celor care nu cred în Allah, nici în Ziua de Apoi şi nu opresc ceea ce Allah şi Mesagerul lui au oprit; luptaţi-vă împotriva oamenilor Scripturii (adică evreii şi creştinii), care nu recunosc Islamul ca religie a adevărului, până când vor plăti Jizyah (taxa de protecţie, în clasicul stil mafiot) şi se vor supune de bună-voie.”

Walid Shoebat despre Sura 5: 32-33

“Omorâţi-i când îi veţi întâlni, oriunde îi veţi găsi.”(2:191) Acest „ucideţi” nu este o metaforă, ci este acel literal „a ucide”. Este exemplul de crimă a lui Zarqawi chiar în faţa camerelor. Este linşajul pe care-l vedeţi în Ramallah. Este uciderea a milioane de sudanezi în Sudan, tăierea mâinilor şi picioarelor din laturile opuse. Iar aici e dilema: tocmai versetul paşnic, care este citat chiar şi de Bush: „Oricine ia o viaţă fără îndreptăţire, sau pentru vreo stricăciune pe pământ, este ca şi când ar fi ucis întreg pământul.” Veţi găsi acelaşi verset în tradiţia iudaică, dar cei mai mulţi occidentali nu trec mai departe de acest verset, unde se limpezeşte totul: „dar celor care luptă împotriva lui Allah şi aduc stricăciune pe pământ, tăiaţi-le mâinile şi picioarele din părţi opuse şi răstigniţi-i„… literalmente. Iar asta aţi văzut întâmplându-se în Afganistan. La fel aţi văzut în Sudan: multiplele crucificări, asasinate, decapitări, amputări şi execuţii publice. Ei chiar doresc să reînvie Islamul aşa cum obişnuia să fie (sub Sharia). Din acest motiv îl numesc fundamentalism.

Sura 7:124

“Va voi tăia mâinile şi picioarele din părţi opuse şi apoi vă voi răstigni pe toţi!”

Dar să fim atenţi, nu cumva să înţelegem greşit Islamul. Cu siguranţă sunt înţelesuri ezoterice inaccesibile minţilor de rând. Iar presa, DACĂ va mediatiza această tragedie, va avea grijă (de doică) să ne repete că zecile de musulmani implicaţi nu sunt reprezentativi pentru Islam, că, de fapt, Coranul este Nobil şi face parte din marea zestre spirituală a Umanităţii, că, nu-i aşa, Islamul este, în definitiv (care finalitate?) o religie a păcii, omiţând dintr-o ignoranţă tot mai criminală, prin complicitatea la distorsionarea realităţii, faptul că, din mandatul direct şi explicit al profetului pedofil, versetele paşnice sunt abrogate în Coran de cele războinice: MAKE WAR, NOT PEACE!

jos-500-3-6-10
 

Când se întâmplă să intraţi pe la o biserică, chiar şi pe fugă, amintiţi-vă de creştinii persecutaţi din ţările majoritar musulmane şi aprindeţi o lumânare şi pentru ei. Aceştia nu se bucură de luxul nostru de a dezbate pe net „cam cum” ar trebui înţeleasă corect (politic) esenţa absconsă a Islamului. Ei pur şi simplu nu mai ajung duminică la Liturghie.

 

Active Compassion for the Persecuted from Media Change on Vimeo.

România Liberă:

Regiunea din jurul oraşului nigerian Jos, situat în centrul ţării, este afectată în mod regulat de violenţe religioase sau etnice, cele mai multe având, de fapt, ca motivaţie accesul la resurse. În ianuarie, peste 300 de persoane au fost ucise în timpul unor violenţe între creştini şi musulmani.

Costin:
accesul la resurse, spune Romania Liberă. Ucizi sute de femei şi copii strigând Allah akhbar, dar nu pentru că aşa îţi spune Coranul, ci pentru resurse… cum de nu mi-am dat seama?

gmt: România Liberă traduce de fapt o depeşă France Presse, la fel şi EVZ care concentrează şi mai halucinant aceste enormităţi într-o ştire foarte scurtă.

Procesul e descris in Catholic Herald de Fratele Alex Longs, staret al unei manastiri augustiniene din Jos:

“În seria de crize care au cuprins Jos în 2001, în 2008, şi acum, în 2010, strategia Hausa (Fulani) a urmat un model: lansarea de atacuri asupra vieții și proprietății creştinilor (evident, inclusiv asupra bisericilor), în zonele sărace cu populaţie mixtă situată la periferia ghetoizată, astfel încât să se pună capăt prezenţei creştine.

Când praful se așază, se urmărește convingerea creştinilor să-şi vândă proprietăţile distruse cumpărătorilor dispuși Hausa. Strategia a reuşit, zona controlată de Hausa a crescut constant. După criza din 2001 au numit-o cu mândrie ”Republica talibană”. În cadrul acesteia a fost impusă Sharia și n-a mai ramas aici nici o biserica și niciun creștin..” sursa

Ce acces la resurse, sărăcie, lipsă de dialog? E o strategie rece, bine calculată.

Ultimul atac a fost perfect coordonat şi organizat, observă Arhiepiscopul anglican din Jos:

“Chiar şi copiii au fost cu toţii masacraţi – în vârstă de o zi. O femeie era pe punctul de a naște – până și pe ea și copilul nenăscut i-au ucis. Pe toți fără deosebire – femei, copii, bărbaţi.

“Puțin mai târziu în cursul zile, am primit informaţii că un alt sat umplea de morți, iar mai târziu din nou, mai multe cadavre au fost descoperite într-un al treilea sat.

“Când am început să întreb mi s-a spus că au venit musulmani Fulani înarmaţi cu săbii şi cu macete. Atacul a fost destul de sistematic şi de bine organizat. Nu le-a lăsat sătenilor nicio şansă de scăpare..

“Pentru a reuşi aşa ceva trebuie să fii un grup organizat. Vreau să spun, este o stare de asediu militar laolaltă cu poliţia, aşa că pentru a-i reuşi unui grup aşa ceva, trebuie să fie foarte, foarte, foarte, foarte organizat.

“Dar, de asemenea, dacă vă uitaţi la tăieturi, veţi vedea că ele sunt provocate de lame ascuţite şi cele mai multe tăieturi sunt la spate şi la gât. Iar multe capete au fost desprinse de trup. Deci, în opinia mea aceştia sunt într-adevăr luptători.

“E vorba şi de metodă – în două ore, trei sate. Trebuie să fi fost oameni care au ştiut ce au de făcut şi care au fost instruiţi în să facă acest lucru..” sursa

Nişte “păstori” înfometaţi, disperaţi de acces la resurse, nu aveau cum să procedeze atât de calculat.

ACTUALIZARE, 17 MARTIE

13 ucişi în noi violenţe religioase în centrul Nigeriei: oficial

13 creştini au fost ucişi de păstori musulmani Fulani într-un atac în timpul nopţii asupra unui sat din centrul Nigeriei, a declarat Plateau State Information Commissioner Gregory Yenlong miercuri.

„Pot confirma că 13 persoane au murit şi alte 6 au fost grav rănite. Acum sînt sub ingrijire într-un spital misionar din Vom”, în apropierea capitalei Jos, a declarat Zenlong pentru AFP.

sursa: AFP via Weasel Zippershttp://inliniedreapta.net/

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Șefa DNA, spionată de firma unui fost director Mossad
Președintele, BEZNĂ când a fost întrebat de aria cercului / video
Capcana in care cad tinerii de la țară când aleg să-și facă nunta la restaurant în oraș
Sosesc imigranții musulmani în România: „Vin 40.000 de refugiați în Romania. Deja se monteaza corturi la Beba Veche”
Cancerul economic - Romanii patrioti fac ravagii prin rafturile hipermarketurilor straine, Dacii care se bat in piept, se inghesuie la supermarketurile imperialiste !!! Supermarketurile distrug economia României. Anchetă a unei televiziuni germane, despre modul în care Lidl face afaceri în România: importă 71% dintre produse şi lasă piața locală să moară. Cu bani de la Banca Mondială. Motoul patronilor imperialişti: "România este o plantaţie de sclavi consumatori.. De ce românii (Dacii) devin tot mai proşti. Coeficientul de inteligenţă a scăzut cu 14 puncte în ultimul secol in Romania. Ce impact are mâncarea proastă asupra inteligenţei şi ce mâncăm, de fapt, atunci când consumăm salam, parizer sau şuncă din comerţ mai ales din magazinele imperialiste ... (VIDEO ȘOC)
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Klaus Iohannis: "Am vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre plagiat. Nu se simte vinovată"
Ministrul Justiţiei se răsteşte la reporteri: 'Se întâmplă aşa ceva în ţară?'/ VIDEO
Deputatul Daniel Gheorghe acuză presiuni externe asupra CCR pentru a bloca referendumul pentru familie: "Nu înțeleg de ce toate instituțiile democratice din România trebuie să stea drepți și să tremure atunci când se face lobby din afara țării"
Profeţiile se indeplinesc : Şovinii bulgari au cerut anularea Tratatului care a consfinţit unirea Dobrogei cu România
O susținătoare USR+PLUS consideră că avortul trebuie să fie obligatoriu pentru 92% dintre români. Noul film horror. Cei 92! (la suta) de Pro Reintregire
Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro