Multinaționalele străine ne-au tras-o din nou. Bem PLASTIC. 93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic

Distribuie!by   93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic, arată cel mai recent studiu făcut de Universitatea de Stat din New York. loading... Potrivit studiului citat, fiecare litru conține cam 10 particule de grosimea unui fir de păr. Potrivit cercetătorilor, bucățile provin din capac, în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic, arată cel mai recent studiu făcut de Universitatea de Stat din New York.

Potrivit studiului citat, fiecare litru conține cam 10 particule de grosimea unui fir de păr. Potrivit cercetătorilor, bucățile provin din capac, în momentul în care este desfăcut, arată digi24.ro.
În ceea ce privește impactul asupra sănătății, nu se știe exact cum este ea influențată de particulele de plastic, arată digi24.ro. 
Concret, în studiul Universității din New York au fost analizate 259 de sticle de din 9 țări (SUA, China, Brazilia, India, Mexic, Indonezia, Liban, Kenya și Thailanda) și au fost incluse în cercetare 11 branduri care vând apă îmbuteliată. Dintre cele 259 de sticle analizate, doar 17 nu conțineau particule de plastic.
Potrivit oamenilor de știință, apa îmbuteliată conține o cantitate de plastic de două ori mai mare decât apa de la robinet.
Printre brandurile testate de studiu se numără Aqua (îmbuteliată de Danone), Aquafina (PepsiCo), Bisleri (Bisleri International), Dasani (Coca-Cola), Epura (PepsiCo), Evian (Danone), erolsteiner (Gerolsteiner Brunnen), Minalba (Grupo Edson Queiroz), Nestlé Pure Life (Nestlé), San Pellegrino (Nestlé) și Wahaha (Hangzhou Wahaha Group).

Nota Redacției: În România nimeni nu a făcut astfel de teste dar fiți siguri că plasticul plutește în sticlele de apă pe care le bem, la fel ca peste tot în lume, dacă nu şi mai şi…


 

(FLUIERUL)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro